Детоксикация в зряла възраст

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
ema 57

Re: Детоксикация в зряла възраст

Мнение от ema 57 »

И аз да се обадя, че съм тук...и днес върви добре.Ходих на разни изследвания, но детокса си върви, мисля да изкарам и утре цял ден, започнах на 16-ти, дано нещо не се обърка...пък и да видя какво ще кажат докторите утре.
Успех на всички :524
ofika

Мнение от ofika »

:940 Здравейте с днешна дата-на финалната права съм, а утре ще се отчитам. Усещам,че овенът в мен иска бързи резултати, а те идват бавничко, но постоянно. Вярно е, че от раждането на внука спрях да свалям килограми, но го отдавам на последвалите празници и стреса от събитието. Важно е, че не се поддадох на мързела и продължих с детокса, но без оризене. Вече влизам в дрешки с размер по-малки.
Феликс, аз също съм без работа отдавна и знам колко е трудно да се организираш, когато го няма външния натиск от задължителни събития и хора. Много приятели се отдръпват, с други ви се разминават ...но ИСТИНСКИТЕ остават.Не зная от къде си, но тука във Варна много ми помага разходката в Морската градина. Обичам да вървя, понякога срещам познати. През зимата се поизложих, но сега съм стегнала маратонките и - вън..., е не на бегом.
Ема, дано всичките резултати са добри.
Успех в свалянето на излишното и много радост!
felix

Мнение от felix »

Офика, живея в Ямбол, но родом съм от Стожер, така че сме землячки. Утре тръгвам за там, а този детокс го пропуснах. Като се прибера започвам. Миналата година със съпруга направихме това:
3 дни на билков чай (с мед и лимон)
3 дни плодово-чаен режим
4 дни – закуска плодове, обед и вечеря – зеленчукови салати и между тях – чай.

Това се повтори 5 пъти.

Мисля да го направим отново, тъкмо ще има и череши и ягоди.
ofika

Мнение от ofika »

:954 Радостен и слънчев ден на всички! Започвам захранването и дано то прибави още кг в минусите, че сега е скромно постижение само -1. Малко ми е дискомфортно, но ще се оправя...особено след сутрешната разходка с кафе. Нямам плодове и се чудя дали да не ги прескоча. Ще решавам пътьом.
Феликс, радвам се че сме землячки, а в твоето село живеят мои братовчеди, деца на любимата ми леля Цонка и свако Петко-Станка, Рада, Стоян...Много благодаря,че ми даде тази програма за разтоварване, сигурно ще я приложа. Виж за мъжа ми не гарантирам, но още една моя приятелка се включи в детоксите и вече прави трети. Дъщеря й я похвалила, че изглежда много по-добре и я окуражила. И тя е много щастлива от това, но не сме се чули за да разбера колко кг е свалила този път.
Важното е, че и други жени на наша възраст започват да се грижат за здравето си. Дано ставаме все повече и повече. :326
ofika

Мнение от ofika »

~ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! НАЙ-НАШИЯ СИ, БЪЛГАРСКИ! ДА СМЕ ВСЕ ТАКЪВ ТАЛАНТЛИВ НАРОД, СПОДЕЛЯЩ ТОВА, ТОВА КОЕТО МУ Е ДАДЕНО С ВСИЧКИ НУЖДАЕЩИ СЕ-ПОКРИВ, ХРАНА И БУКВИ.РАЗПРАТИЛ ДЕЦАТА СИ ПО ЧУЖДИ КРАИЩА СЛЕД ПАДАНЕТО НИ ПОД РОБСТВО С КНИГИ И ВЯРА, С ТОВА КОЕТО НИКОЙ И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ОТНЕМЕ.
МНОГО РАДОСТ И УСПЕХИ ЗА ЛЮБОЗНАТЕЛНИТЕ НИ УЧЕНИЦИ И СТУДЕНТИ, УЧИТЕЛИ И ДЕЯТЕЛИ НА КУЛТУРАТА И НАУКАТА!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Офика и Феликс, все се каня да ви пиша и..... нещо ме залисва. :1139 :1139 А искам да ви пиша, за да изразя моето искрено задоволство, че сте тук и че се включвате в детоксите - нещо, с което давате пример на всички ни! Жената е жена...... доживот!!! И като такава тя трябва да е деликатна и суетна дори и малко..... толкова малко, че да й стигне желанието да прави детокси :) :) . Аз сега може и да съм на 34, но след десет години..... ще споделям вашите пътища и се радвам, че те вече поне са очертани, ако не и утъпкани.... Благодаря ви, че сте толкова смели и споделяте!!! :923 :923

Надявам се Янчето, Ема, Катя, Тили..... всички да се включат тук. Трябва да ви кажа, че дори и да не пише тук, док се радва много, когато види толкова ентусиазирани и вътрешно убедени жени...
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
felix

Мнение от felix »

Здравейте момичета! cchery, и аз като теб се радвам на всяко споделено мнение и опит. Да попитам...случайно някой да детоксва в момента? Аз започнах от вчера и мисля да изкарам поне 3 дни на билков чай с лимон. Но като видях резултата от първото денонощие ( - 800 гр) се замислям за 5 дни. След това 3 дни на плодове и чай и два дни на плодове и зеленчуци или общо 10 дни. След това отново ще повторя, поне такива са ми плановете. Сега има ягоди и череши и ще е лесно. Още по-се улесняват нещата, защото и съпруга детоксва с мен. Той има 2-3 кг в повече и сигурно ще приключи с една десетдневка. Обаче аз...целта ми е да се разделя с 10 кг. Голяма мъка е свалянето на килца при мен, защото е хормонално, но няма да се давам. Започнала съм и само напред с вашата подкрепа.
ema 57

Мнение от ema 57 »

:954 Здравейте,
само да се обадя, че съм тук. Нещо се боря с разни задачи и уж трябва да ходя на изследвания тези дни, това кога ще се случи не знам, но ходих до хубавата аптека "Варбена" и си накупих разни шишенца с глухарче /жлъчка, черен дроб да успокоя/, бабини зъби / нали съм в менопауза/, пък взех, че и добавих елексир №3.Сега доволствам и си пия редовно капчици :423 ,но ще отида и на изследвания де.
Иначе през деня похапвам ягодки и черешки, но вечер манджичка и салатка , нали тогава имам компания с половинката, лошо правя, но поне е преди 20ч.
Чакам и детоксчето през юни.Момичета и не мога да се справям с димящите течности, как го правите? Вода да, ама чая ми е много труден :?: :!: :126
Хайде стига за днес съм писала, че се увлякох
Успех на всички :222
felix

Мнение от felix »

Ема, аз пия билков чай и най-вече от шипки и ми е много приятен. От години сутрин пием чай без значение от сезона. Избери си билки с нежен аромат - мащерка, бъзов цвят, роза...Не се сещам за друга димяща напитка освен чай или гореща вода.
ema 57

Мнение от ema 57 »

felix написа:Ема, аз пия билков чай и най-вече от шипки и ми е много приятен. От години сутрин пием чай без значение от сезона. Избери си билки с нежен аромат - мащерка, бъзов цвят, роза...Не се сещам за друга димяща напитка освен чай или гореща вода.
Добро утро,днес е прекрасна сутринта.
:954 Аз обичам мента и горси плодове и треви, ще опитам, сутрин може би ще успея, но през деня не съм уверена.Благодаря за съвета.
Ох това добре, но хич не ми се работи, а трябва цял ден да го правя и то интензивно.
До скоро и хубав ден от мен за всички :524 :525 :525 :922 :922
ofika

Мнение от ofika »

:954 Здравейте слънчица! Весел ден на всички. :923 :923 В събота бях на сватба и се чувствах прекрасно, защото влязох в дрешка отпреди 4 години и се вихрих на дансинга заедно с младите. Не усетих кога стана 3 през нощта. Две дами на зряла възраст ме разпитаха като как съм в тази форма, а аз ги осветлих с надлежна препратка към новата книга на доктора. :524 Даже мигрената не можа да ми развали настроението, а и премина много бързо. Днес реших да разтоваря и съм на плодово-оризов ден.
Еми, при мен с чая нещата стават така: сварявам си сутрин една кана-1л и се старая да изпия, колкото мога, преди да хукна по задачи. Останалото си го вземам в бутилка и си го доизпивам на ход. Не зная какво работиш, но все ще има възможност за някоя и друга чаша топло чайче, за което надлежно си пъхнала 2-3 торбички и си доливаш с гореща водичка. Вечер донаждаш, колкото можеш и почти си в норма. :524 Успех с изследванията!
Публикувай отговор