Здравейте. Днес е денят и на моята Бебка. Първото й тържество. За мен тя е подготвена от раждането си още колкото и ..... нескромно да звучи. Тя е експресивен тип човек - обожава изявата пред хората, знае как да се държи, учи бързо и лесно стихотворения, декламира с интонация, с мимики и жестове и т.н. ... затова аз очаквам този ден сигурно повече от нея. Има едно четиристишие за кокиченцето бяло, но знае поне още 5 на другите деца..... Госпожата й казала, че разчита да замести някое дете, ако е болно и отсъства .......... иначе се оплакват от нея :mad: :mad: :mad: .......Както и да е! Роклята ни е "служебна"

- дадоха я от градината, изпрах я, изгладих я снощи, купихме бял чорапогащник, бяло боди, но с къс ръкав

- май ще слагаме и бяла блузка с дълъг ръкав отдолу, с белите цвички от гимнастиката ще е. А аз в 4 часа ще съм в градината да я обличам и да направя прическата. Определено съм много развълнувана.
Иска, пожелавам на Кали днес да се представи много добре, но преди всичко да се забавлява, да се почувства празника и ти ..... да не плачеш много

:lol: :lol: .... Макар че сълзите и на двете ни са гарантирани, убедена съм.
Морти, имаш ли снимки да видим твоето момченце?!? Сигурна съм, че е било вълнуващо преживяване и за двама ви..... А защо не пишеш много?!?
Елисче, прочетох и твоя постинг най-сетне. Съжалявам, че така лошо са се подредили нещата за теб..... не знам какво да ти кажа. Освен, че не може винаги да са така...... ще има нещо различно. Надявам се Анджи вече да е по-добре.
Цони, приятно изкарване при маминка

, хубаво да си починеш и да се презаредиш. Предполагам, че ще води и куклите с тебе, така ли е?

Справихте ли се с алергията на Сиана?
Мравчо, не е задължително всички симптоми при разболяване на другите хора да ги имате и вие

. Какво като вирусът е бил с мн. висока Т, а бък дъщеря ти - не?!? Важното е да е се оправя и това е.
Марико, творили се по едно и също време