Няма шега, няма измама-април е, детоксът наближава!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Re: Няма шега, няма измама-април е, детоксът наближава!

Мнение от Ql4e ZLAto »

Я и аз да си кажа - и аз съм доволна от разтоварващия ден, доближих се почти до килограмите след детокса, 71,3кг бях сутринта :1133 Вече така ми се иска да видя 6-цата отпред :223
Преосмислям и аз уж начина си на хранене :426, мисля, мисля, и все ядене ми в главата :128 Верно, не посягам, ама си мисля "това ми се яде, онова ми се яде" Как да променя тези мисли? :1044
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Кюлче , аз по Коледа си видях 6-на на кантара и бях безкрайно щастлива.
Разбирам те напълно. :954
Одеве ми звънна една приятелка с покана да ходим да тичаме !
Ей, това му се казва съвпадение.
cchery , много благодаря за онези статии за тичането !!!
Беше ги пуснала в Часът. Мисля, че и моята приятелка ги е чела. :1062
Оттогава обмислям кога, как.... и то предложението дойде само.
Преди години съм ходила да тичам по разни терени и съм малко резервирана.
Активират ми се стари болежки, но сега ще опитам отново. :954
Ql4e ZLAto написа: мисля, мисля, и все ядене ми в главата
По-добре в главата, отколкото в тумбака. :lol:
На следвашия ден си го хапваш и готово. :940
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

И аз бях много щастлива да видя 7-цата /при положение, че бях видяла и 9-ката, голям ужас :roll: /, ма нещо вече ми омръза и ми се иска да видя 6! А твоите снимки са доста вдъхновяващи, Cheva :524
Аз със бягането съм скарана, виж с ходенето се обичаме. Първите 10 кила ги свалих именно с едночасово бързо ходене всяка сутрин за 2-3 месеца, после стана студено, викам си "един кростренажор ще ми бъде от полза" :oops: Е, няколко месеца и му се наситих, почнах от дъжд на вятър да се качвам ... Тъжно, но факт. После открих детокса, вече не помня как точно попаднах на темата в "Часът", може би докато ровех из библиотеката с лековете на Док /още от тогава го уважавам тоз Човек!/ и така. Хареса ми това, което прочетох и веднага /миналия април/ направих първия детокс и така до днес, надявам се и по-дълго, да не казвам цял живот, че не се знае знае ли се .... Кво се разписаааах... :1053
А иначе си права, че по-добре в главата отколкото в тумбака - ето сега си похапнах и малко ми стана тежичко :1139
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Здравейте, любими!
Имам питане: днес при Гала гостуваше една докторка, Мария, не си спомням фамилията, тя гостува всеки понеделник, принципно дава доста добри съвети! Та, каза че вече доста се отрича АНСОЛА, защото при някой хора отключва доста сериозни язви и трудно се лекували след това :1044 Направо се изумих, иначе и тя препоръча 3-дневен детокс със сокове, но с клизми! Освен подуването и болките 2 дни след детокс, не съм имала проблем, а след последния даже нямах проблем! Вие какво мислите? Какво казва Док за редовното използване, да не си вкараме беля, че много ме е страх от язвите, че то колитчето и без това сериозно се обажда?
nikolina pecheva

Мнение от nikolina pecheva »

Здравейте момичета,най после и аз се добрах до компютьра. Както виждам сьм изпуснала голямото оризене,но пак аз днес оризя.По между другото си правя и домашен фитнес като чистя и тичам по малката.На село не можем да ходим на фитнес, а за Дупница-е неважможно няма кай да ми наглежда зверчетата. :126 Лудницата е голяма , баткото ни е болен а на малката и никнат зъбки :328 .Много се зареждам с позитивни мисли като ви чета :954 :954 :954 и това ми действа като инжекция с адреналин. :524 :524 :524
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Ехааааа, какво става тука :1044 :329 ! Само седмица ме нямаше, а то купона върви с пълна сила. Добре дошли на новите мецанки :923 :923 :923 ! С повече хора и веселбата и работата /разбирайте детокса/ вървят по-добре.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Момиченца, много ви се радвам. На това, че сте тук. И затова, че сме заедно - нищо, че днес не съм могла да се включа!!! :923 :923
Cheva написа:cchery , много благодаря за онези статии за тичането !!!
Беше ги пуснала в Часът. Мисля, че и моята приятелка ги е чела. :1062
Оттогава обмислям кога, как.... и то предложението дойде само.
Преди години съм ходила да тичам по разни терени и съм малко резервирана.
Активират ми се стари болежки, но сега ще опитам отново. :954
Чева, точно тези статии бяха и моя катализатор да почна да тичам. А като стана ясно, че колегата ми е приятел с автора им и че ще ме запознае с него, дори не се и замислих. И така - вече почти година. Сигурна съм, че знаеш какъв е ефекта от бягането и как се чувства човек след 20-30 минути самота с тичане.

Ако трябва да съм честна, миналата година си предизвиках една гадна травма на лявото ходило - просто стъпах накриво докато бягах и..... вместо да спра да тичам, реших че само така ще подобря лимфоотока в крака и не спрях. После пък ми се появи плексит в дясната ключица - болеше като за световно! И пак не спрях да тичам - знаех, че това ще го оправи. Всякакви усуквания, схващания в кръста - всичко се понася по-лесно след 30-ина минутки тичане. Само още главоболие не ми е минавало така. :1062 :1062

Чева, Иво Иванов има много интересни статии - ето и последната, ако не си я чела - "Мисията на посланика". Радвам се, че са ти харесали нещата, които пуснах в Часът! :923

Айде, утре повече! :329
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Хапнете по нещо забранено днес за да се почерпите - остарявам с една годинка :)
nikolina pecheva

Мнение от nikolina pecheva »

Slsdka debelanka ЧРД и от мен .Пожелавам ти много щастие ,здраве,късмет и лесно отслабване. :923 :923 :326
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Sladka Debelanka написа:Хапнете по нещо забранено днес за да се почерпите - остарявам с една годинка :)
Пожелавам ти за вечни спътници здравето,усмивката и любовта... :329 Весел празник!
[img]http://www.shopping.bg/img/products/pro ... _buket.jpg[/img]
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Еййй, Сладкаааа, да си жива и здрава ти и цялото ти сладко семейство! Да си безкрайно щастлива и обичана, да покориш всичките си цели и мечти и да събереш през тази нова за теб годинка, многоооо Сладкииии спомени и незабравими моменти!
Пийнах една чашка бяло вино тази вечер и я посвещавам на теб :954
:923
Заключено