Страница 5 от 5

Re: Какво покълвате и как го готвите?

Публикувано на: 19 Фев 2012, 17:26
от ЛиР
Зрънцата, от които е израстнало новото растение са дали своя "дан"... :)
Може да направиш с тях каквото и с остатъците от ябълките и житото от житния режим- да ги заровиш и "наториш" някъде...
:)

Re: Какво покълвате и как го готвите?

Публикувано на: 19 Фев 2012, 18:46
от Kleo
Сега разбрах, ама голям съм шматарок :plezya se

Re: Какво покълвате и как го готвите?

Публикувано на: 12 Мар 2012, 10:24
от Ver
:421
Въпрос :?:
Колко максимум е желателно да бъдат кълновете на ръжта (най-си я харесвам нея :))
Ето я мойта към момента:
IMG_2972.JPG
(45.47 KiB) Свалено 910 пъти
И така си става перфектно за ядене, слагам я в салати. Въпросът е, че съм понаправила малко повече. И докато смогна да ги изям ще пораснат още :)

За пореден път си накисвам небелен слънчоглед, но не мога да го изчакам да покълне ... толкова много обичам да го чопкам. Изяждам го още в "млечна зрялост" :1062

Re: Какво покълвате и как го готвите?

Публикувано на: 12 Мар 2012, 16:25
от Сиренце
Аз пък имам питане за соята - как се яде покълнала такава? Имам предвид само кълна или и семето се хапва? Иначе сега изглежда като на Вер ръжта, само дето и отровно зелена :lol: .