Страница 5 от 5
Re: Какво покълвате и как го готвите?
Публикувано на: 19 Фев 2012, 17:26
от ЛиР
Зрънцата, от които е израстнало новото растение са дали своя "дан"...

Може да направиш с тях каквото и с остатъците от ябълките и житото от житния режим- да ги заровиш и "наториш" някъде...

Re: Какво покълвате и как го готвите?
Публикувано на: 19 Фев 2012, 18:46
от Kleo
Сега разбрах, ама голям съм шматарок

Re: Какво покълвате и как го готвите?
Публикувано на: 12 Мар 2012, 10:24
от Ver
Въпрос :?:
Колко максимум е желателно да бъдат кълновете на ръжта (най-си я харесвам нея

)
Ето я мойта към момента:
И така си става перфектно за ядене, слагам я в салати. Въпросът е, че съм понаправила малко повече. И докато смогна да ги изям ще пораснат още
За пореден път си накисвам небелен слънчоглед, но не мога да го изчакам да покълне ... толкова много обичам да го чопкам. Изяждам го още в "млечна зрялост"

Re: Какво покълвате и как го готвите?
Публикувано на: 12 Мар 2012, 16:25
от Сиренце
Аз пък имам питане за соята - как се яде покълнала такава? Имам предвид само кълна или и семето се хапва? Иначе сега изглежда като на Вер ръжта, само дето и отровно зелена :lol: .