Зоринка, до преди 1 час и аз самата не бях погледналаМърмори написа:Черита,любов моя,златна си! Ама то кой да погледне...![]()
![]()
![]()

И да ти кажа нещо под секрет, Варна чака ти да отвориш собствена дрогерия
Зоринка, до преди 1 час и аз самата не бях погледналаМърмори написа:Черита,любов моя,златна си! Ама то кой да погледне...![]()
![]()
![]()
:shock: Направо ме отказа, по-добре да скоча до арабите да си купя.Cheva написа:Гхи-то си го правя в обикновна тенджУра, даже и не е много дебело дъното. :lol:
На най-слабия огИн я мятам, след като заври.
Ето клипчета как правят по света гхи :
http://www.youtube.com/watch?v=dGBI4IKL58g
http://www.youtube.com/watch?v=sN9f4v5E4zU
bobichan, няма как да го забравиш,
`щото постоянно изисква да си около него и да отпенваш.![]()
Формулата е от килограм масло, за да получиш гхии ти трябва един час.
Ма моля ви се пак заповядайтеМърмори написа: Ами какво да кажа-професионалиста си е професионалист,дори на сън да го бутнеш! Благодаря Бобич! Това е ценно уточнение.
cchery написа:
И да ти кажа нещо под секрет, Варна чака ти да отвориш собствена дрогерия![]()
![]()
.
cchery написа:Мацки, абе някой заглеждал ли се е в сайта на Изток-Запад?!? Аз днес отворих отново и вижте какво пише там (проследете червената стрелка):
Обадих се в издателството да потвърдя, че БЕЗПЛАТНАТА ДОСТАВКА е коректна, т.е. няма лъжа, няма измама и хората бяха категорични - поръчваш от сайта, след като си направиш регистрация там, и книгата ти пристига на цена, на която е обявена в сайта - в случая говорим за 13 лв. Времето за доставка е до 3 дена.
А на самата страница, където е книгата - вижте тук има секция за коментари и читателски ревюта - мисля, че всяка от нас, която има какво да каже за тази книга е редно да го напише и до редакцията.
Каква е консистенцията на тази вкуснотия?Мърмори написа: Мацки,от 10 дена започнах да "закусвам"със следното нещо-2 с.л. смляно ленено семе,1 ч.л.сусам и 1 ч.л. трици. Разбърквам с малко мед.
А ти на Зори не вярваш ли,а?futarela написа:Моля за датите на юнския детокс?
Записала съм си 13-15 ,но гледам Зори друго казва