Зори,
помни,че всичко в този живот ни се случва със причина.Всеки урок,който ни праща съдбата трябва да бъде научен,ако ли не,то пак ще се сблъскаме с него,до като накрая не го научим.Всеки от нас има трудни моменти в живота си,иначе наистина щеше да ни е писне от еднообразието.Опитай се да приемеш всичко като тест на съдбата,бори се и излез от ситуацията още по силна!!Бъди благодарна за всеки един ден от живота си,независимо колко труден е бил той.Осъзнавам че всичко,с което искам да те окуража сега звучи много клиширано,но сигурно е станало такова понеже всеки един от нас без изключение преминава през тези периоди,състояния,хаос в живота и мислите!След всеки дъжд изграва слънце,това е кръговрата на живота!
Виж ме мен.Започнах тази тема преди малко повече от месец,когато настина се чувствах много паднала духом.Исках най-много от всичко да започна работа,която ми харесва,която да ме кара да се чувствам полезна и жива,а не само да работя,за да изкарвам пари.Трудно ми беше,много мисли,много емоции,много лутане.В един момент осъзнах,че вече просто трябва да зпочна каквато и да е работа най-малкото за да съм сред хора,а не сама и паднала дълбоко в дупката.Преди 3 дена започнах работа.Работя,това,което съм работила през последните 7г.и въпреки,че вече исках промяна,видях,че това няма как да стане точно сега.Този месец в черната дупка ми показа,че има много по-важни неща в живота.За това сега съм благодарна,че работя,гледам да посрещам с усмивка всеки ден и най-важното не се давам на никой и нищо да ми развали прекрасният ден и настроение!(поне се опитвам

)Не чувствам,че съм направила кмпромис със себе си,промянта във кариерата ще стане,когато съм готова за това,както всичко в живота ни!!
Пращам ти много положителна енергия и бъди силна!!!