Лятна жега, спам и още нещо

Свобода на словото
Заключено
djiq

Re: Лятна жега, спам и още нещо

Мнение от djiq »

Чери, само ти можеш да напишеш такъв пост, който да ме разсмее и в същото време да е пост-споделени проблеми:)

Искрено ама от цялото си сърце ти пожелавам всичко с Коки и теб да е наред. Сигурна съм, че целия мечешки форум ще ти прати цялата си положителна енергия и това ще повлияе на резултатите :222

Това със закъснелия цикъл и аз го преживях и преживявам все още... този месец. Да !!! Няма го... цикъла, а според теста за бременност- не съм бременна.
Обзеха ме смесени чувства-искам едно малко пухкаво момиченце, а моето малко момченце е все още много малко и таааккаа. Сега ли е моментът не е ли... и тем подобни. Обяснявам закъснението, със това че започнах да приемам един хормонален препарат за регулиране секрецията на щитовидната жлеза, но някъде в мен все още е скрита мисълта че може да съм бременна, въпреки че сега не е момента:)
оффф много объркано стана и спирам:))

Вале и всички бременеещи момичета, желая ви едни прекрасни малки бебоци здрави и спокойни:)) иии лека бременност!

Не знам дали може да е лека в условията в които живеем, но все пак ви го желая. В големите градове всичко е безбожно скъпо (изследвания, раждане и т.н.), а в малките е пълно безхаберие и мизерия в истинския смисъл на думата.
Желая на всички малките мечета на форума да се родят в една по друга България......
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Добро утро!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Жега, работа и още нещо))))) Ето тоака минават дните ми . Мина събранието , има доста работа ,но аз си го знам , Шефа каза ,че скоро пак ще ме мести така ,че работно време отново ще ми се промени . Имам един колега който ме замества в ресторанта на България и имам резерви към него . Нещо не ми допада .Вчера отново имах среща с него и другия главен и виждам как въпросния мъж доста не адекватно реагира ,но това е защото не е запознат с работата. ЕЕЕ ще видим как ще продължи тази история . Мога да ви споделя ,че не е възпитан достатъчно , според мен ,защото не ме изслушва, прекъсва и е с голямо самочувствие . Както и да . Черита ще ти пратя снимките ,моля те да ги качиш ,но ми кажи кога е удобно за да не те притеснявам.Да ни видите с Джия.Иначе сме решили с Кики този уикенд да отидем на 'Римска баня"- спа център. Надявам се да е хубаво . Да използвам всяка свободна минута.Не съм чела какво сте писали защото гледам да не се бавя на компа ,че съм в работата и имам един ужасен колега (без коментар) :126 А като цяло съм добре . Юлката расте ,но все още имам проблем с очето и слъзния канал който не оправя . А също и не иска да ходи на гърне . Зимата като бях в Банско получи запек и тогава спря да ползва гърнето та до сега. Аз си мисля ,че ще се отпусне ,но хората все натякват и дова ме дразни . Как да обясня ,че нее редно да го държа натиснат върху пикалото и той да се къса от рев . НЕ! Това не ми се стръва нормално . Пожелавам си тези неща да се оправят . А за оченцето много искам за да не се налага интервенция . Чери пожелавма и на теб вички да се нареди . Всички бъдете здрави със семействата си и щастливи , желая ви го с цялото си сърце ! Сега бягам да работя :954 Днес е ИЛИНДЕН!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Здравейте на всички,Чери добре дошла отново,
Фютнце приятно ми е да чета постовте ти изпращам ти много положителна енергия,
Исе възхищавам ти се, ти си нвероятно силна и смела жна, а повръщането ми се струва че е от жегите!
ДЖия поздрави и на теб :923 :923 :923
Другите къд сте аз вче по рядко влизам но ви чета, ние сме с децата на сло, взех и племенника голям купон с три деца-голяма веселба, свека днес замина на екскурзия за два дни, имаме си голям басейн отпред на двора, въобще нищо не ни липсва :954 :954 :954
Гадното е че започнах да припалвам по цигара от време на времи и май започвам да се увличам отново, това не ми харесва и трябва навреме да се спра, че после става по трудно!
хайде за сега Чао, че три гладни муци ме чакат за закуска :1062 :1062 :1062
valrus

Мнение от valrus »

Черинце,като те четях искрено вярвах,че на Коко му няма нищо и като те допрочетох,много се зарадвах :923 Това е детенцето ти ,знам какво се чувства и усеща.
Милата ти,кажи,че не е миома,нали :) :954
А за бременност,давай,ще си правим компания,не е късно изобщо. :329 :923
Еми,благодаря за пожеланията.
Верка,Нелка,Бубка,къде изчезнахте?Аси и ти липсваш,Мравчо? :1044
Ей,да стоите повече на хладно днес,че навън е ужас,снощи мен жегата ме тръшна,малееее така не се бях чувствала отдавна.Враг §1 на хормоните е жегата.
Успешен ден на всички!
emi-1

Мнение от emi-1 »

Здравейте мецанки :923
Чери,стискам палци всичко да е наред.Чева,надявам се при вас нещата вече да са се оправили.
За да не се обръщам към всеки поотделно пожелавам-проблемите на всички да се разрешават по възможно най-добрия начин,а всички здрави да си останат такива :923
Днес ще се крием на сянка :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

valrus написа:(
Милата ти,кажи,че не е миома,нали :) :954
Валче, на този етап давам мило и драго да се окаже миома :) .

Наистина за изследването на Коки...... направо се бях пощурила, но сега съм доволна и щастлива, че всичко е наред. То е ясно - една майка не може да приеме просто така нещо да се случва с детето й.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

[img]http://www.cocktail.uk.com/images/shop/ ... /19432.jpg[/img]

Да ви почерпя в жегата с разхладително коктейлче. :954

В интерес на истината, тук, не е чак пък такава жега.....вън подухва ветрец и се трайва...

cchery, браво за смелостта. :923
Аз така ги боря моите страхове - като си изясня какво ме мъчи
и ...с 200км/ч. в насрещното , т.е. срещу страха. :1027
Агонията ме тормози.

Обаче с твоя разказ отново ми напомняш да запиша час за профилактичен при гинеколог. :???:

futarela, щом не иска детето на гърне,
защо не пробваш на голямата тоалетна чиния с детска седалка ?
Фактът ,че там е за големи може да го стимулира да я ползва?
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Добро утро! Черпя ви кафе ама вие си го представете така както искате да го получите :222 и към него много усмивки т мен и един поздрав " onclick="window.open(this.href);return false;Чевада се похваля ,Юлий вчера е пишкал в гърнето 3 пъти. Май започна да се отпуска )))
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

futarela написа:Добро утро! Черпя ви кафе ама вие си го представете така както искате да го получите :222 и към него много усмивки т мен и един поздрав " onclick="window.open(this.href);return false;Чевада се похваля ,Юлий вчера е пишкал в гърнето 3 пъти. Май започна да се отпуска )))
Фюти, много хубава песничка - подейства ми доста успокояващо и ободряващо. :) :) Качвам снимките ви от Рибарица.
Рибарица 012.jpg
(173.39 KiB) Свалено 405 пъти
Рибарица 130.jpg
(205.04 KiB) Свалено 405 пъти
Рибарица 117.jpg
(176.28 KiB) Свалено 405 пъти
Рибарица 034.jpg
(244.62 KiB) Свалено 405 пъти
Рибарица 029.jpg
(239.13 KiB) Свалено 405 пъти
Рибарица 012.jpg
(173.39 KiB) Свалено 405 пъти
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

А в този постинг са снимките от минифорумната среща :) :
Рибарица 171.jpg
(114.15 KiB) Свалено 405 пъти
Рибарица 170.jpg
(149.68 KiB) Свалено 405 пъти
Рибарица 169.jpg
(114.6 KiB) Свалено 405 пъти
Рибарица 168.jpg
(108.54 KiB) Свалено 405 пъти
Джия, теб те виждам за първи път.... и съм очарована :954 :954 . Много добре изглеждаш, спокойна и одухотворена. А Фютиииии, тя едва ли може да е нещо различно от това, което е на живо. :923 :923 :923

Заключено