Баба Зима вече свари И сняг трупа на камари!

Свобода на словото
Заключено
DeerE
От писане глава не боли

Re: Баба Зима вече свари И сняг трупа на камари!

Мнение от DeerE »

Ей Елис страхотно, добре си го решила да си оставиш детенце в къщи щом имаш възможност, то и при нас се получи нещо такова през изминалите две години откакто Криси се роди кака почти не посещаваше градината! А за тържествата леле много е весело, и ние така ходим не ходим на градина, но на тържеството сме там, важно е учителите разбира се според мен, нашите също са много изобретателни личи си че работят с желание с децата! При нас всяка година се получава невероятен купон родители деца учители, тази година ще съм с малкия на тържеството на кака,дано устиска два часа поне, защото обикновено на кака никога не и се прибира след тържеството! :D И аз чакам с нетърпение този момент!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Ех,Еми,ти ме "зарази"още повече с еуфория :955 :955 :955 :955 :955 :955 :955 :955 :955
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellis_stoyanova написа:............... Анджи разбира се много се вълнува,а аз двойно повече,сякаш вчера беше,когато майка ми идваше на моите тържества,а сега,представяте ли си,аз ще водя моето момиченце на празник,невероятно е....чакам го вече 2 седмици,в тяхната градинка имат традиция всяка година за Коледа да имат представления с малък театър от истински актъори,казват,че децата доста се забавлявали,там ще бъде и дядо Коледа и всичко каквото трябва за един празник,но повечето от вас вече знаят,но за мен това е нещо ново и толкова прекрасно....надявам се да успея да направя снимки и да ви покажа нашия малък празник....
Елисче, разбирам те и още как!?! И как да не ми става тъжно, че в нашата градина няма такива неща..... Т.е. ще има коледно театрално представление, на което ще присъстват само децата. Което е и нормално. Но, децата от групата на Бели са вече трета група, някои от тях са на почти 6 години :!: :!: :!: Аз тръгнах на у-ще на 6 години! Та, толкова ли е трудно и невъзможно да се направи едно представление и за нас родителите?! Нашите деца да бъдат малки актьори.... Сега някой ще каже, че все търся негативното, че представление мога да си направя и вкъщи и т.н. Но... не е така - Коси с неговия клас ще ни представят коледно тържество и независимо, че е на 9 и е момченце, се вълнува страшно много. Аз приготвих поканите за тържеството, търсим костюм, репетираме репликите и т.н. Ами различно Е! Обаче.........

Петя, страхотна песен за начало на деня! :954 :954 Разцъках по линковете на същата страница, на която са Екстрийм иииии ето моят поздрав за вас! :) :) В годината, която излезе тази песен, си купих първите кубинки за ужас на майка :1062 :1062 :1062 ..... толкова бях щастлива, толкова се кефех... още повече, че малко по-късно в едно предаване видях и Лили Иванова с кубинки :D :D . Но мацката от фор нон блондс има голям принос в моето кубинково вдъхновение! :lol: :lol: :lol:

Мацки, аз също подкрепям идеята да се видим! Но моля, организирайте нещо вие този път! :1074 Не успявам и не се справям вече с всичко, а и от другата седмица почвам курса по немски :1044 :1044 .... ще се озоря, наистина! Ето на какво попаднах тези дни.....

Сега отпочвам работа, че няма да ми стигне деня! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Чери това местенце много ми харесва
Peteto

Мнение от Peteto »

cchery написа: Петя, страхотна песен за начало на деня! :954 :954 Разцъках по линковете на същата страница, на която са Екстрийм иииии ето моят поздрав за вас! :) :) В годината, която излезе тази песен, си купих първите кубинки за ужас на майка :1062 :1062 :1062 ..... толкова бях щастлива, толкова се кефех... още повече, че малко по-късно в едно предаване видях и Лили Иванова с кубинки :D :D . Но мацката от фор нон блондс има голям принос в моето кубинково вдъхновение! :lol: :lol: :lol:

Мацки, аз също подкрепям идеята да се видим! Но моля, организирайте нещо вие този път! :1074 Не успявам и не се справям вече с всичко, а и от другата седмица почвам курса по немски :1044 :1044 .... ще се озоря, наистина! Ето на какво попаднах тези дни.....

Сега отпочвам работа, че няма да ми стигне деня! :)

Тази песен Черитке, е "нашата" песен - под наша имам предвид че това е песента на мен и моята половинка в живота - на тази песен беше и първият ни танц на сватбата :828 и много, ама много я обичам.
Много се смях за кубинките да знаеш... даже ми припомни за моите словестни битки с нашите за да си купя точно такива обувки... много исках... и както ти каза майка ми изпадна в ужас. Това не били женски обувки, а мъжки и то войниците ги носели... :955 :955 :955 - ходи й обяснявай че времената се менят модата също... но такъв е живота. :221

Относно заведението и на мен ми хареса... хайде да си чукнем среща там какво ще кажете?
Само молбата ми е да не е в събота че тогаз ще си посрещам роднините за вчераният повод... :954 нали влязах в 33 номер обувки :221
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Аз ли съм се разлигавила или какво не знам, много от вас сигурно ще ми се изсмеят,но според мен днес изпаднах в много трудна ситуация, както ви казах записахме Алекс на физиотерапия, всеки ден от 17 часът я водим, по точно мъжът ми така се е постарал че да му направят графика да я води той! Обаче днес в почивният му ден го викат извънредно да ходи и да търси цяла нощ пироманите, които палят коли! И така аз трябва да отида да ги взема от градина двамата с Криско и да заведем Алекс на физиотерапията, което е доста далеч от нас и от там не минава градски транспорт тоест не зная как да стигна до там! Има метро но е много далеч, има и автобус но също е много далече спирката! Та взех ги по рано отидохме с една приятелка, която помолих да ни закара! Алекс трябва да стои на лампа и на лазер и да не мърда, да обаче тя мърда и лазерът се мести непрекъснато, Криско вдигна клиниката във въздуха, накрая го изведох на вън и оставих Алекс сама помолих персонала да я наглежда и така! Когато се прибрах установих че съм вир вода!
Може би е смешно от страни но аз се чуствам смазана, този малкия направо ми разказва играта
ellyto

Мнение от ellyto »

Еми, никак не звучи смешно. Наполъно разбираемо е, защото не ти е било познато мястото, не си знаела как да постъпиш и си се притеснила страшно много. Това напрежение ти е разказало играта и сега имаш нужда от релаксиране и спокойствие. Дори и на мен, дет нямам деца не ми се струва смешно, така че не мисля, че трябва да се притесняваш. Притеснението си оказва много голямо влияние върху физическото и емоционалното състояние на човек. Пожелавам ти да си починеш, да се наспиш, ако е възможно и да се заредиш със силички.
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

:923 :923 :923 :923 :923 :923 Ели благодаря ти за разбирането, вече се поотпуснах!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ЕМИ написа::923 :923 :923 :923 :923 :923 Ели благодаря ти за разбирането, вече се поотпуснах!
Емка, спокич! Това едва ли ще се оправи някога :1062 :1062 :1062 ... Щастлива съм наистина, че децата пораснаха и вече нямат поведение като това на Криско от днес, но пък идват другите номера - сърдитни, цупни.... абе! Кво да ти кажа, освен .......... да са живи и здрави! :D :D
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
valrus

Мнение от valrus »

Еми,спокойно,нищо от твоето поведение не е разглезено или Ненормално.Просто си по емоционална.Ситуацията ,в която си изпаднала те е изкарала извън релси.Знам, какво е да търчиш с дете и да гониш автобуси,час и куп др неща.Ама,ей на–аз също не съм шофьор и съм зависима от градски транспорт. :126 Щом вече си оттъхнала и си починала,давай с ведра усмивка.
Здравейте от мен,днес бях на АГ.Бебчето ми се развива нормално,расте си и ми изсмуква "жизнените сокчета" :1062 ,благодаря на Бог,че и аз се чувствам отлично,изключвайки тежестта и хормоните. :)
Едно ме притесни,уж пия Тотема ,а пък хемоглобинът ми е 110,а док иска да го вдигнем над 115, заради секциото.Ама и това ще стане,няма да му се дам. :) :954
Момичета,я ми кажете ,как мислите,дали е добре след секциото да започна схема от Туя,Монилия и пробиотик.Мисля да кърмя,това няма да се отрази на бебо ,нали?Т.е взимането на хомео.Абе,не ми се ходи при хомеопатката,че и тя ще ми вземе 50лв......пък и със зъбари още се разправям :shock: .Та,ако можете,дайте ми съвет.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Минавам набързо само да кажа здравейте :329
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Заключено