ellis_stoyanova написа:............... Анджи разбира се много се вълнува,а аз двойно повече,сякаш вчера беше,когато майка ми идваше на моите тържества,а сега,представяте ли си,аз ще водя моето момиченце на празник,невероятно е....чакам го вече 2 седмици,в тяхната градинка имат традиция всяка година за Коледа да имат представления с малък театър от истински актъори,казват,че децата доста се забавлявали,там ще бъде и дядо Коледа и всичко каквото трябва за един празник,но повечето от вас вече знаят,но за мен това е нещо ново и толкова прекрасно....надявам се да успея да направя снимки и да ви покажа нашия малък празник....
Елисче, разбирам те и още как!?! И как да не ми става тъжно, че в нашата градина няма такива неща..... Т.е. ще има коледно театрално представление, на което ще присъстват само децата. Което е и нормално. Но, децата от групата на Бели са вече трета група, някои от тях са на почти
6 години :!: :!: :!: Аз тръгнах на у-ще на 6 години! Та, толкова ли е трудно и невъзможно да се направи едно представление и за нас родителите?! Нашите деца да бъдат малки актьори.... Сега някой ще каже, че все търся негативното, че представление мога да си направя и вкъщи и т.н. Но... не е така - Коси с неговия клас ще ни представят коледно тържество и независимо, че е на 9 и е момченце, се вълнува страшно много. Аз приготвих поканите за тържеството, търсим костюм, репетираме репликите и т.н. Ами различно Е! Обаче.........
Петя, страхотна песен за начало на деня!

Разцъках по линковете на същата страница, на която са Екстрийм иииии ето
моят поздрав за вас!

В годината, която излезе тази песен, си купих първите кубинки за ужас на майка

..... толкова бях щастлива, толкова се кефех... още повече, че малко по-късно в едно предаване видях и Лили Иванова с кубинки

. Но мацката от фор нон блондс има голям принос в моето кубинково вдъхновение! :lol: :lol: :lol:
Мацки, аз също подкрепям идеята да се видим! Но моля, организирайте нещо вие този път!

Не успявам и не се справям вече с всичко, а и от другата седмица почвам курса по немски

.... ще се озоря, наистина!
Ето на какво попаднах тези дни.....
Сега отпочвам работа, че няма да ми стигне деня!