Февруарския детокс - с любов към себе си

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
gelikas

Re: Февруарския детокс - с любов към себе си

Мнение от gelikas »

Да си кажа и аз.
Отново не ми действа солта както трябва. Корема ми е подут, имам парене на стомаха както и парещи киселини. Пих солта с марна вода, но следващия път ще я пия с много топла. Сега си приготвям един китайски чай за разхлабване дано ми намалее напрежението в корема. :328
Иначе много прилежно детоксвам. 1л. фреш от грейпфурт, портокал и мандарини- разреден и мнооооого вода. Малко повече ми дойде грейпфурта и малко нагорча, ама вече отиде. Мъжа ми ме прилъгва да пия довечера една чаша червено вино /това при нас си е традиция/ и ми казва: - Та то си е течност. :1062
Утре ще карам ПОД, а други ден захранвам.
Момичета дръжте се- малко остана, ама най- трудното. :mrgreen:
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Привет, ама съм голяма патка сетих се, че е детокс чак към обяд, а вече бях яла, та днес пропуснах, но утре съм на линия. Приготвила съм цитрусите, че трябва да се свалят килограми, нещо съм се нашишкала. Успех на всички и успешен детокс.
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

:326 :326 :326 Виждам, че всички се справяте добре !!!
Ама много ми е лесно на мен отстрани да ви наглеждам :221
Булка Марулка написа:За утре съм решила да я разтворя във вода.
Гледай водата да е колкото да я глътнеш наведнъж, че повече пак е гадно :1044 ....но виж на сухо не съм пробвала и няма и да пробвам,след това, което си писала :roll:

Цвети, ти и Цони ли сте на Гхи? Ще се радвам да споделите повече за ефекта към 00 и други подробности и съпоставки, че май до сега никой не се включвал във форума с този вид детокс :1044

:524 :923 :923 :923 :329
eleen

Мнение от eleen »

Аз съм на Ги за втори път. Бях разказвала в "часът" . Правила съм и 2-3 пъти със сок. Мога да кажа , че с маслото ми е по лесно и го понасям добре и не ми е гладно . Миналият път от маслото нямаше никъв ефект с 00 . Не ходих 3 дни. Чак като взех рициновото масло на 4 ден . Може би при мен е само така. Днес е по-добре. Може би от повечето фибри дето се старая да взимам от няколко дни . Трудно ми е с водата. Не мога да се наливам. Едва я докарах до 1 литър досега. Успех на всички !!!
gelikas

Мнение от gelikas »

Свърши се! Отчитам перфектен фрешов детокси ден. :fan Сега ще гася ток и лягам да гледам тв, че има опасност да налапам нещо. :mrgreen:
Да видим утре какви ще ги мъдрим. :1044
Хайде лека и отслабваща вечер! :923
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Здравейте и от мен влюбени детоксита....искам да отчета и аз първи успешно преминал ден на февруарския детокс...
до обяд наблегнах на круши а след обяд като се прибрах в къщи се направих фреш от цитруси...с течностите мисля,че се справих и най-важното не изпитвам глад.....а що се отнаася до солта,аз пак си бях както обикновенно без позивни за 00,но нали знаете че това НЕ ЗНАЧИ ЧЕ СОЛТА НЕ ВИ ДЕЙСТВА,тъй че смело на пред :fan
Радвам се на всички вас ...сигурна съм ,че ще се преборим заедно и този път....
Дидка наглеждай ни ...защото се усеща липсата ти :923
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

pepidzheneva написа:...искам да отчета и аз първи успешно преминал ден на февруарския детокс...
gelikas написа:Отчитам перфектен фрешов детокси ден.
eleen написа:Аз съм на Ги за втори път.
Момичета, много ви се радвам !!! Не съм се и съмнявала, че ще се справите :524 :326 :326 :326
Успешни оставащи дни :923 :923 :923 :329
deina0071

Мнение от deina0071 »

Здравейте и успешен старт на тези, който започват от днес :954 За мен е 2 ден и този път освен със сок от портокал,включих и Кумват.Свеки ми ги изпрати от Италия,това е вид японски портокал.Много са малки и се ядат с корите и са страхотно вкусни и освежаващи.Обяснявам,защото аз ги виждам за първи път и ми беше интересно какво е :1044 Хайде да пием чай :621
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

Привет! Вчера писах пост, който не намирам сега - ама така е като влизам само от телефона си :(. Аз също отчитам успешен първи ден с 3,5л димяща вода, 1л минерална , 3портокала и половин помело. Днес вече съм с литър чай. Марчита, къде си бре, моме :))) Целувам те!
Хайде днес да се запишеме повечко народ. Повечето започват от днес, нали?
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Добро утроооо :222 Аз съм режимна и доволна! Чувствам се леко, настроението е приповдигнато предполагам и от това, че ми е лесно да спазвам правилата на детокса (да не ям демек :lol: ) Изпих си английската сол, допивам си фреша и кафето. После чайчета - майчета и гореща водица. Днес съм само с малкия, няма кой да ми вземе първенството в тоалетната. Сложила съм си и няколко кръстословички там да не ми е скучно ... :mrgreen:
droidd написа:
Булка Марулка написа:За утре съм решила да я разтворя във вода.
Гледай водата да е колкото да я глътнеш наведнъж, че повече пак е гадно :1044 ....но виж на сухо не съм пробвала и няма и да пробвам,след това, което си писала :roll:
:524 :923 :923 :923 :329
Дроид, мисля че проблема беше в това с какво го гасих :D На сол сложих киселина. Трябваше да е с вода и тогава предполагам няма да гори изобщо, но днес си я изпих с топла водичка и категорично това е моят начин! Очаквах далеч по-гаден вкус, а той е съвсем приемлив за моите вкусови рецептори :1062
deina0071 не съм и чувала за такъв плод! Сега ще търся как изглежда.
Хайде приятен детокс и успех на всички почващи днес :923
Cvet

Мнение от Cvet »

Привет и от мен, мецанки! :923 Отчитам успешен първи ден с около 5 л вода, чай и сок. Днес продължавам със същото. Сутринта станах около 5 ч. и си изпих солта, за да може преди тръгване за работа, да е минал слабителния и ефект. Засега всичко е под контрол. :1055
Желая на всички успешен ден и пезпроблемен детокс :329 :329 :329
Заключено