Във връзка с детокса и мотиката

suzka, не залагай на бързите резултати /не водят до нищо добро/, а на сигурните. Горещо ти препоръчвам да прочетеш книгата на д-р Михайлов Здравословно отслабване, която е отлично ръководство за създаване на правилен режим на хранене.......отслабването не закъснява.А и би могла да си подбереш прием на различни "добавки", които подобряват метаболизма.suzka написа:чудя се каква диета да започна сега.Искам бързи резултати, но още се кърмим с щерката -малко ме е страх да съм драстична.
Дани, звучиш много мотивиращо и подканящо с тази зелева супа, ама пусто........ не съм убедена, че искам да я стартирам?! Преди време съм я правила и наистина имаше добър ефект, ама вече ми писна нещо от...... ограничения, режими и т.н. Ще си помисля де, щом ти канишdanid написа:Прави сте, трябва да се внимава с натоварванията, аз в понеделник едва си изкарах танците до края и половината време седях на пейката.
Няма забрана за солта при захранването, вижте пак даденото от д-р Михайлов, само трябва да се внимава с нея. Аз снощи си хапнах сиренце, но въпреки това днес не съм задържала течности, това е много индивидуално, понякога съм доста по-пестелива със солта, но имам торбички под очите на следващата сутрин.
За поздравления съм защото бяхме на една вила снощи и нали се сещате за какви пържолки става дума, а това е втори път за този детокс, но отново се убедих, че когато си се настроил правилно няма сила, която да те изкуши.
Още си мисля дали да направя няколко дни зелева супа - желаещи за подкрепа?? Може би ще започна от понеделник, но наистина още не знам дали да се претоварвам толкова сега. Иначе продължавам редуването на дните от 90-дневнаа с плодов всеки 4-ти ден.
Това изглежда много подходящо за нас, а и както разбирам си доволна щом пак ще ходите. Има ли проблем с резервациите? Изобщо всичко разкажи, може и на друг да се стори интерно - http://www.bungala.net/aboutus.html" onclick="window.open(this.href);return false;vihrogonche написа:Аз наистина заминавам за море през юни, както пише в заглавието на темата! Имаме си вече резервация от 30-ти юни до 7-ми юли, чакат ни пясъчните дюни на Шкорпиловци! Отново ще сме в прекрасния комплекс Дъбрава, в бунгала. Обаче вместо да съм около 50 кг, както си мечтаех, ще съм с няколко отгоре и няма да изглеждам гот. Така е, като не направих детокса.