Лято пее в моето сърце!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Re: Лято пее в моето сърце!

Мнение от Сиренце »

ЕМИ, браво на теб :524 ! Нали знаеш "Няма начин да няма начин.". Накрая нещата винаги се подреждат :954 .

Оффф, Цвети, ама вярно е, че все така се случва! Здраве да е!

Видяхте ли най-новия регистриран? - roshkov - харесва ми! :421
Не знам защо, но самата дума ми е една такава сладка и пухкава :plezya se . Пиши, моля :1074 !
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ей, здравейтеее! Днес е страша жегичка, а?!? :1028 :1028 Мен ми се наложи да карам от единия край на града до другия общо 6 пъти иииии в резултат ме наболява тиквеника.

Днес Коси имаха мач с отбора на 102-о училище и трябваше да го водя там. Водя и Бели на тренировки по гимнастика в една друга зала, че заради състезанието им другата седмица, треньорката ги тренира по 4 пъти седмично...... и себе си водя напред-назад :1062 :1062 . Ей на утре смятам да ида на АГ преглед - профилактичен с цитонамазка - да ми минава това чудо от главата. И за съжаление ще си изпусна пилатеса рано сутринта, но.... какво да се прави. ще наваксам почивните дни.

И такива нещица. Честно да ви кажа - така ми се спи в момента, че...... 2 не виждам. И се чудя дали не мога да си тръгна от работа.

Емка, радвам се да те видя тук толкова ентусиазирана! Не съм се и съмнявала, че ще се справиш! Жалко само, че нямаш време да пишеш как се чувстваш като...... абе без деца откакто тръгна на работа!

Цвети, дано по-скоро си оправите хладилника - верно големи жеги избиха тези дни. А по повод, че никога не си си представяла, че ще се откажеш от удобния си градски живот за сметка на селската "идилия"...... мисля, че знам за какво говориш! И мисля, че бих направила същото като тебе! :922

Бубка, ми вземете и компи в лятната резиденция, че ще му стане и на него жежко :lol: :lol: . Знам как е с малко бебе и как всичко ти се върти покрай него. Уж е малко, пък..... верно ти разпределя часовете и минутките от деня!

Чудя се...... дали МариКо, Верчето, Линдуша, Елито пак ще ни пишат тук?! Преди време с подобен въпрос се обънах към МариКо и Верчето на ЛБ.... със сигурност няма сърдити :940 :940 , но правичката да си кажа - ЛИПСВАТ МИ! В общи линии вече почти 4 години споделяме едно виртуално пространство (почнали сме от "Часът на мама") и.... сега ги нямаааааа! Не само те де - Мимозка, Аничка, Орхи, Асиатано, Елкрато, Хриси, Елисчето, Иската, Джули, Нелка, МСтар, Дари09, Мортиша...... за Боби и за Марчи не споменавам, защото там тази връзка прерастна в лично приятелство и се чуваме редовно и по телефоните! Но другите......
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Сиренце написа:Видяхте ли най-новия регистриран? - roshkov - харесва ми! :421
Не знам защо, но самата дума ми е една такава сладка и пухкава :plezya se . Пиши, моля :1074
Аааа, нека да ви е яд! Аз вече се запознах с него, дори се оказа, че сме учили в едно училище. Интересна личност, много даже... :523 И между другото името му може да е сладко и пухкаво, но всъщност пича е...просто готин.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мърмори написа:
Сиренце написа:Видяхте ли най-новия регистриран? - roshkov - харесва ми! :421
Не знам защо, но самата дума ми е една такава сладка и пухкава :plezya se . Пиши, моля :1074
Аааа, нека да ви е яд! Аз вече се запознах с него, дори се оказа, че сме учили в едно училище. Интересна личност, много даже... :523 И между другото името му може да е сладко и пухкаво, но всъщност пича е...просто готин.
Е, значи е попаднал точно, където му е мястото! :1062 :1062
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Ей , какво става момичета. Напоследък се изгубих май )))) Е , работа . Сега съм вечер до късно и затова е така . Не съм почивала от откриването . Няма събота ,няма неделя :fan Тази седмица обаче ще ходим на село. Грахта е станала и отивам да помагам . Малко селски тен да хвана . Миналата неделя успях да водя Юлий на пикник . Случайно се озовахме в Казичене макар да бяхме се запътили към Витоша.Там има водни ски. Много беше приятно . Има шезлонги по 4лв. на малки полянки с подкосена трева и чисто , чисто . Птичките пеят, мирише на липа а ние с Юлката си правим пикник . Как хубаво си хапна домати с хляб и сирене.Сякаш сме на море ,така се чувствах и за няколко часа и се презаредих.Днес отивам на фризьор малко да ме подстрижат.Пък и малко прическа да ми направят ))) Чери стискам палци и вячрвам ,че цитото ще ти е добре .Емка ,най- после потръгва и при теб работата,браво! Цвети ,не се ядосвай за хладилника по добре той да се развали отколкото ние )))) :954 :954
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
олеся

Мнение от олеся »

Еми, поздравления за успешното представяне. Понеже ходя в съда доста често като вещо лице и знам, че наистина не ти е леко. Има много сложни дела, които продължават с часове, а трябва да си в кондиция непрекъснато. Не е лесно, но важното е че ти харесва и си все по-уверена.
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

:954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954
Ей, момичета - тук съм аз и винаги си мисля за вас, макар в писането да не съм редовна :922 .Черитка, понеже си ме написала заедно с Вер и Мари-ко, подозирам,че те също наминават инкогнито :954 но на 100%залагам, че ще започнат пак своите готини постове, когато им дойде музо-момента :1062

Фютка, още от предната тема се каня да ти честитя хубавата длъжност!Нека получиш най-голямото удовлетворение от нея! :922
Дано всичики болни се оправят бързо, че е време за почивки, море и още нещо!
Хубав ден мацки на всички :329 :922
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

:528
Здравейтеее :923
Ние бяхме позабегнали към Балкана. Тази нощ се прибрахме....с пътна помощ :126 Стотина км преди да си пристигнем - проблем. Все още нито ми се мисли, нито ми се разправя :126 :126
Мърмори написа:И между другото името му може да е сладко и пухкаво, но всъщност пича е...просто готин.
Какво викаш Зори?
:222
ЕМИ, браво на теб :923
Чери, всичко ще е наред :923
Цвети всичко ще се нареди :923
Фюти, Бубе, Линди :923
Хубав ден ви желая момичета, пък като ми попреминат мислите за развод може пак да пиша
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ей, девушкиииииииии, радвам се много, че наминахте! Знам много добре, че всеки има нужда от временце само за себе си! Аз просто исках да ви кажа, че не съм ви забравила....... и че сте част от ежедневието ми! :923

Линди...., сигурна съм, че минавате и оттук... и ми е много драго да го знам! Моят период на "оттегляне" като че ли е зимата.... някакси природно им иде тогава :221 :221 . СТана ли жега в Севлиево?!? Тук е ...... уау - жежко...

МариКо, това е много неприятно - имам предвид инцидента с колата..... На мен също ми се случи веднъж - на път към Предела, малко преди Пазарджик и също така ме "влачиха" с пътна помощ..... бях сама с децата. Дано поне повредата на колата не е голяма!

Фюти, ами кога ще ти е отпуската, бе пиле?!? То с такава работа..... зор ще да ти е. Я кажи за Казичене - къде е това райско място дето го споменаваш?! Хубаво сте си изкарали с Юлката - децата имат нужда да са нас. Аз от 2 седмици съм си наложила една дисциплина в отношенията си с тях - опитвам се да не викам! И смея да твърдя, че ми се получава - за 2 седмици имам само 2 повишавания на тона.... Някакси и Бели се държи по-различно, когато аз не се карам!

Днес бях на АГ прегледа - карантиите ми :1062 са в отлично състояние. Миомният възел е намалял под 1 сант и вече не се счита за такъв и поради това не беше вписан в листа след прегледа. Както се казва вече не го имат за човек :955 :955 . Не знам как стана така - квото пише из нета, миомните възли не се резорбират, ама....... моят напук на всички :1209 . Екстра ми е! Взе ми проба за цитонамазка и утре ще е готова - определено не очаквам някакви изненади, ама вътрешно си ми е.... абе леко напрегнато докато си взема резултата утре!

Това е от мене засега. Ааааааа, довечера след тренировката на Бели по гимнастика, треньорката им е обещала да води целия клуб на сладолед в Карфура....... и аз къде?! барабар с клуба по гимнастика да ям сладолед, разбира се! :1069 :1069 Другата седмица на 28-и ще им е представлението в зала Академик и Бели много се вълнува. Тя си мисли, че ще е състезание, но засега ще е само демонстрация на всички треньорки от клуба с техните възпитанички! Има вероятност и Диляна Георгиева да дойде... помните "златното" ни момиче Диляна Георгиева, нали така?! :)

Искам да ви пусна поздрав с 2 раздвижени песнички..... едната е официалния химн на световното по футбол от 2010 годиина в ЮАР:

[youtube]EPp1pMcKGrA[/youtube]

А второто парче е едно от най-новите на Бионсе и е част от кампанията на американската първа лейди - Мишел Обама за борба със затлъстяването в училищна възраст! Няма как да не се възхитя на Бионсе - изглежда просто.............. ЩАСТЛИВА ЖЕНА!

[youtube]mYP4MgxDV2U[/youtube]

Последното видео е от същата песен на Бионсе, но снимано в някаква тренировъчна зала. Дузина момичета и момчета танцуват по хореографията от клипа, когато неочаквано при тях нахълтва самата Бионсе и се включва в танца - вижте сами изненадата и усмивките на децата!

[youtube]XoX9qXBP0Bs[/youtube]

Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Линди, МариКо- така се радвам да ви видя! :922 :922 Липсвате ни много! Наистина. :329 :329 :329 :222 :222 :222 А дали някой усети специалния ми поздрав за него? :222( упс, май разминах малко нюанса :1062 )
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мърмори написа:Линди, МариКо- така се радвам да ви видя! :922 :922 Липсвате ни много! Наистина. :329 :329 :329 :222 :222 :222 А дали някой усети специалния ми поздрав за него? :222( упс, май разминах малко нюанса :1062 )
Брех....... дали това не е някаква заигравка с Линди?!? :1047 :1062 :1062

Заключено