Аз много не можах да схвана колко дена всъщност си детоксвала,по моите сметки днес трябва да захранваш. Не се насилвай и днес да си на плодове щом ти е толкова трудно. Следващия път опитай с друг плод ако от динята ти премалява-кайсии,праскови,круши-засищат малко по-добре. Сега много внимателно и отговорно трябва да захраниш (защото това е също толкова важно,колкото и самата детоксикация), а после не се нахвърляй на храната.Аз лично не се лишавам от нещата,които обичам,но се старая да са в разумни количества.Не забравяй да пиеш много вода(тя също подпомага отслабването),както и редовно да правиш плодово-оризов ден-играе ключова роля в изхвърлянето на задържани излишни течности, отприщва отслабването и доизчиства организма.suzka написа:Аз пък с големия си мерак само се изложих, Започнах на 1 с диня, но се изкуших и хапнах порция нещо си. На 2 същата история. Че и по-зле даже, защото ми стана криво, че чак пък толкова да не мога да устоя на храна. От тая диня ми премалява яката. От теззи 2 дни от 95кг паднах на 93. Но тези 2кг винаги ми играят. И вчера вече се стегнах. Карах на пъпеш. Днес също устисках на диня и 1 ябълка. Кантара тази вечер показа 90. Чудя се утре да карам ли на плод за да се получат 3 пълни дни? Хмм сега ме е страх да започна да ям, за да не ми се върнат кг. Откакто напълнях не съм сваляла до 90
Аз отчитам 1,600 надолу.Добре е. Изкарах леко,основно на праскови и кайсии. Днес съм си донесла малко круши на работа и мисля да карам на тях, а довечера ако нямам време да наготвя ще си сваря набързо ориз.Тубата с вода е до мен,така че всичко е под контрол. Сега отивам да се разпиша и в таблицата.