July DETOXing on July Morning ... или ... Детокс на Джулая

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Мърмори
Философска система

Re: July DETOXing on July Morning ... или ... Детокс на Джул

Мнение от Мърмори »

suzka написа:Аз пък с големия си мерак само се изложих, Започнах на 1 с диня, но се изкуших и хапнах порция нещо си. На 2 същата история. Че и по-зле даже, защото ми стана криво, че чак пък толкова да не мога да устоя на храна. От тая диня ми премалява яката. От теззи 2 дни от 95кг паднах на 93. Но тези 2кг винаги ми играят. И вчера вече се стегнах. Карах на пъпеш. Днес също устисках на диня и 1 ябълка. Кантара тази вечер показа 90. Чудя се утре да карам ли на плод за да се получат 3 пълни дни? Хмм сега ме е страх да започна да ям, за да не ми се върнат кг. Откакто напълнях не съм сваляла до 90
Аз много не можах да схвана колко дена всъщност си детоксвала,по моите сметки днес трябва да захранваш. Не се насилвай и днес да си на плодове щом ти е толкова трудно. Следващия път опитай с друг плод ако от динята ти премалява-кайсии,праскови,круши-засищат малко по-добре. Сега много внимателно и отговорно трябва да захраниш (защото това е също толкова важно,колкото и самата детоксикация), а после не се нахвърляй на храната.Аз лично не се лишавам от нещата,които обичам,но се старая да са в разумни количества.Не забравяй да пиеш много вода(тя също подпомага отслабването),както и редовно да правиш плодово-оризов ден-играе ключова роля в изхвърлянето на задържани излишни течности, отприщва отслабването и доизчиства организма.

Аз отчитам 1,600 надолу.Добре е. Изкарах леко,основно на праскови и кайсии. Днес съм си донесла малко круши на работа и мисля да карам на тях, а довечера ако нямам време да наготвя ще си сваря набързо ориз.Тубата с вода е до мен,така че всичко е под контрол. Сега отивам да се разпиша и в таблицата.
vesin

Мнение от vesin »

Отчитам само 200гр. на долу, но като се има пред вид ,че миналата седмица и то в края на седмицата свалих 3кг. с плодуване, не съм очаквала повече, даже съм и доволна! Освен това и цикълът ми още го няма, така че се съм си още в ПМС. Задържам много вода по това време и се подувам като балон, но то май при повечето момичета е така. Иска ми се да успея до морето да сваля още 3 кг., но като се знам какво представлявам ще съм доволна да запазя и тези!
Елии, пиши какво се случва с теб! Мърмори си е свършила добре работата!
То всъщност от днес започва сериозната работа, дано успеем да се захраним правилно. Аз вече хапнах две сини сливи,имам и две крушки, приготвила съм и една чушка с ориз за обяд евентуално, а вечерята мисля да е отново диня!
Аз няма да се отчитам в табличката, защото се въртя около тези кг. от една година вече, свалила съм излишното само последните три не мога да задържа, сваля ги, кача ги..... :221 .
:329 :922 :329
danid
Философска система

Мнение от danid »

Отчитам 3 кг и се записах в табличката вече.

Хайде успешен ден на всички и умно захранване на мен :)
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
ellyto

Мнение от ellyto »

Изкарах 3 дена детокс и се радвам, че свърши. Вчера вече ми идваше по-тегаво, а и с това къркорене на червата, много газове и 100 пъти ходене до тоалетната...накрая чак взе да ми писва. Но издържах - на диня и череши. Май като количество изядох доста череши, но това е положението, глада не прощава, трябва да се засища :lol: :lol:
Днес до обяд съм на сокче от диня, после ще хапна малко картофи със сирене, чушка и сок от домати. Каквото остане ще бъде за следобедна ранна вечеря. Ако успея довечера да не хапвам вкъщи като се прибера ще е супер, но ще видим как ще потръгнат нещата. Иначе съм около 1,5 кг надолу, но се вътря около това тегло, което искам да съм и за това не може и да се очаква повече да сваля.
Пожелавам успешен ден на всички със захранването и не се вглеждайте толкова в кг-тата.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ехоооооооо, привет на оцелелите! :1062 :1062 Браво на Дани за хубавия резултат. На Веси и Ели за упоритостта, на Зори и Фюти за почти сектанската вярност към идеята :1062 :1062 - нали няма да ми се обидите?! :922 :922 :922

Ели..... на мене вече накрая също ми идва в повече от плодове и зеленчуци..... направо ми се гади само като чуя за нещо сладко. Ама е на - вчера като ми беше захранващ ден и вярвай ми никакъв глад не изпитах чак до вечерта, когато ядохме картофки със зехтин и сиренце на фурна..... Че и по малко бира си пийнахме. И какво показва Кантарев тази сутрин 69,1 кг :!: :?: :!: :?: по-малко и от вчера сутринта, когато бях 69,5..... абе луда работа. Дето викаш - спирам да се вглеждам в цифрите...... то аз отдавна спрях де щом изкарах цял месец без да си дам зор да намеря батерия за душманина :1062 :1062 .
suzka написа:Аз пък с големия си мерак само се изложих, Започнах на 1 с диня, но се изкуших и хапнах порция нещо си. На 2 същата история. Че и по-зле даже, защото ми стана криво, че чак пък толкова да не мога да устоя на храна. От тая диня ми премалява яката. От теззи 2 дни от 95кг паднах на 93. Но тези 2кг винаги ми играят. И вчера вече се стегнах. Карах на пъпеш. Днес също устисках на диня и 1 ябълка. Кантара тази вечер показа 90. Чудя се утре да карам ли на плод за да се получат 3 пълни дни? Хмм сега ме е страх да започна да ям, за да не ми се върнат кг. Откакто напълнях не съм сваляла до 90
Сузка, да разбирам ли, че си свалила 5 кг?! :shock: :shock: БРАВО! :326 Днес по-добре се захранвай плавно, за да не "издъниш" хубавите резултати....
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Няма да се уморя да повтарям,напомням и приканвам тези от вас, които имат 2 свободни минутки време да ги инвестират тук-ЗДРАВОСЛОВНИ ЕФЕКТИ НА ДЕТОКСИКАЦИИТЕ. Също така ако сте от по-безсрамните, няма страшно да се похвалите на света в нашия албум Здравословно отслабване и детоксикация. Парола ще дам на лични.

Черита, не се сърдя за определението. Дори след почивката, която си дадох го чувствам като комплимент :1062
danid
Философска система

Мнение от danid »

Добре, че ги пусна Зори, от много време не ги бях гледала, има впечатляващи резултати
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Ммммдаааа, сигурно има още много такива и много по-впечатляващи, само да се осмелят да се покажат.
suzka

Мнение от suzka »

Свалените ми кг наистина са 5, но аз имам много да свалям за това. Не съм се захранила още. Страх ме е. Мисля си, че дори 1 хапка да направя от нещо друго освен плод и няма да се спра да ям. Днес карах на сливи и вода.
Моя позната изкара детокса на 1,2,3, а не е свалила и грам. Тя тежи 65кг
danid
Философска система

Мнение от danid »

Този път направих перфектно захранване и кантара си казва своето - сега напред към задържането, още се колебая за зелева супа другата седмица - някой за компания?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мърмори написа:Ммммдаааа, сигурно има още много такива и много по-впечатляващи, само да се осмелят да се покажат.
Аз съм от тях, обаче мен просто ме мързи да пиша в тази тема..... но ще се напъна. Определено имам какво да кажа в нея.

Иначе съм доволна - и тази сутринт кантарев показваше под 70 кг :1099 , което е много добре и отдавна не ми се беше случвало. А и нещо много интересно - МЦ ми мина без големи оливания. Имам предвид следното - обикновено втория ден от цикъла е толкова изобилен, че нощни превръзки не удържат фронта (извинявам се за образността)! Този път, понеже съвпадна с детокса такива изпълнения въобще нямаше, а съм пила вода дет се вика..... не на корем, ами на торс :1062 :1062 . Както знаете увеличението на количеството изпита вода води и до по-обилен цикъл.

Иначе Дани - да те похваля! :326 :326 За захранването - ти си един от хората, които постоянно това повтарят "Внимавайте със захранването!" и сама доказваш колко е важно!

Сузка, поздрави и на теб за твоите 5 кг - ти си рекордьора този месец! :326 :326 :326 Разбира се, че като се захраниш, може да върнеш 1 или 2 кг, но..... все трябва да хапнеш. Направи го спокойно и плавно - свари си картофки са салата. Опечи си тиквички на фурна. Направи си зеленчуци на пара и си ги подправи с малко зехтинче. Не се страхувай да ядеш - това е отново крайност! Имаш наистина много да сваляш, но с глад няма да стане - ще си ги върнеш с лихви! :940 :940 :940

Дани, за зелевата супа....... мислех си да отпочна 90-дневната след като се върнем от море, т.е. от началото на август. Но и в това не съм сигурна. Всъщност понеже видях, че този месец като че ли имам 1 кило надолу и се отказах от диети....... Та аз няма да съм ти компания, за съжаление.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено