Здравейте, мили момичета!
Чери, и аз много се радвам за вас, за това, че все пак успяхте да осъществите вашата така чакана морска почивка в Гърция! Гледайки снимките, които качваш оставам само и единствено с усещането, че си изкарвате страхотно, което всъщност се очаква от една лятна ваканция на море! Забавлявайте се и се насладете на момента максимално!

И поздрвления за успешното класиране на Бела в новото училище!
Нели, всички снимки, които правиш и качваш във фейса са много красиви! И като ги гледам, някак си усещам, че имат "душа"! Това си е един мой израз, който си използвам специално за снимки, защото имам познати, които също снимат с хубави, скъпи апарати, но техните снимки някак си са... бездушни. И повърхностни. Сякаш направени ей така, колкото да се отбие номера, направени " без сърце", както казват испанците. Просто "бездушни". Тази е думата, която ги описва най-точно. И за мен това е показателно за факта, че не техниката прави една снимка качествена (важна е разбира се, не го отричам), а сърцето, любовта, желанието, което влагаш когато снимаш! Когато влагаш душата си в това, което правиш винаги си личи! И при теб си личи,
Нелка! Отдава ти се, харесва ти, правиш го с любов и старание и лично на мен ми предаваш всички тези емоции, когато гледам фотосесиите ти...! Продължавай все така да "гориш" във всичко, с което се захванеш!
Поздравления и за новата работа! Сигурна съм, че ще справиш повече от добре в това ново начинание! И знаеш ли
Нели, някак си изобщо не съм изненадана от факта, че си се насочила към тази работа! Някак си, като че ли е точно за теб! В допълнение на основната ти работа, разбира се. Подхожда идеално (поне според мен) на личността ти, на характера, на изостреното ти чувство за справедливост, на честността ти, на постояннотото тъсене на истината, подкрепена с реални факти...! Всъщност, не веднъж ми е минавало през ума, че точно хора като теб трябва да са в политиката. В управлението на страната. Точно такива честни, морални, учени, интелигентни и амбициозни хора би трябвало да са лицето на България! И според мен, ти имаш бъдеще в тази посока! Може би не е дошъл момента, но аз така мисля.
Елисче, на твоето прекрасно Иве желая от сърце да е много здрава и да расте все така прекрасна и любознателна и да ви радва с успехите си!
Как си ти,
Ели? Има ли някакво развитие по отношение на недостига на желязо, който имаш? Аз мога да ти споделя моя опит: преди години постоянно страдах от анемия, периодично пиех желязо, но като спра, проблема се връщаше и така се въртях в омагьосан кръг. Докато най-накрая личната лекарка не ми препоръча да пия желязо всеки месец по време на месечния цикъл 5-6 дни. Каза ми, че жените, заради ежемесечното кървене съм предразположени към загуба на желязо. И аз започнах да го пия така, както тя ми пррпоръча. Честно казано, от тогава не си спомням да съм имала такива големи спадове и нещата някак се балансираха. Друга важна подробност е, че желязото не трябва да се приема заедно с млечни продукти, защото те затрудняват усвояването от организма. Например, ако пиеш кафе с мляко най-добре да си изпиеш желязото 2-3 часа след това. Или първо желязото, а после млякото, след 2-3часа

. А ако го изпиеш с прясно изцеден сок от портокал това пък ще подпомогне усвояването. Опитай по този начин, на мен ми се отразява добре, надявам се и на теб да ти подейства!
Цвети, ще чакам да разкажеш за вашето планинско приключение!
Деси, приятна почивка и на вас! Вземи максимума от всичко и се наслаждавай...!
Цони, ти как си? Надявам се, че всичко е наред! Поздравления за отличните резултати на Кеми!
Момичета, аз пак със здравословен проблем. Тази година като цяло май не ми върви със здравето... Сега съм скъсан мускул на гърба от 2 седмици. В болничен съм, но този факт не ми харесва. Остава ми малко повече от месец да си изпълня договора до край, а не се знае дали ще мога. Много ми е криво. Тъпча се с доста силни обезболяващи и по цял ден ми се спи. Лошото е, че такива травми минават бавно. Стискам зъби и се надявам да минава по-скоро. Не знам какво ще стане с работата ми, а ми е важно. И това много ме тормози психически.
Иначе сме добре. Радваме се на лятото. Тази седмица трябваше да сме на море, но отложихме заради моето състояние. Децата малко се разочароваха, но само ми повтарят, че искат да се оправя и да съм добре. И ме гушкат
Няма да си идваме до България, но не заради Ковид, а заради моята работа. Откакто започнах да работя през лятото (последните 3 години) не сиходим тези месеци. Няма как. Затова си ходихме за коледните празници миналата година. Но тази сигурно няма. Не знам, не сме го мислили още.
За коронавируса не ми се пише. Не ми се и мисли. Отдавна спрях да се интересувам, да чета. Писна ми просто. Интересувам се дотолкова, колкото касае работата или евентуално пътуване. Омръзна ми от истерии и спекулации. Мисля, че не съм споделяла, но свекърва ми беше в Италия от февруари до юни. И просто не ми се говори на какъв психически тормоз ни подложи през този период... Поведението и беше супер неадекватно за ситуацията. Сякаш беше някакво малко дете, а не жена на 65 години. Не ми се говори дори за това, не искам да си спомням. Вече си е България и нещата са спокойни.
Искам само да ви споделя, че нашите приятели, които се заразиха с вируса са добре. Мъжът много трудно се пребори, но важното е, че всичко мина. Към днешна дата са добре и двамата и продължават да се радват на внучетата
Ами ще приключвам вече.
Изпращам на всички мецанки много целувки и силни виртуални прегръдки! Бъдете здрави, вие и семействата ви и се радвайте на лятато!