Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавление!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Re: Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавлен

Мнение от Ванчето »

Честит Рожден Ден, Елис!!!
Бъди здрава, щастлива, бъди обичана и обичаща и винаги усмихната, защото усмивката много ти отива! И много късмет!
Желая ти един чудесен ден и много, много весел празник!

:329 :922 :329

[img]http://s2.postimg.org/tsuir6tjp/cumple.jpg[/img]
Никога не е късно за ново начало!
danid
Философска система

Мнение от danid »

ЧРД, Елис, бъди здрава, усмихната и много щастлива.

Честито и на Вики, нека е здрава и да радва всички, които я обичат.

Чери, къщите са нещо различно от хотела, в който беше Силвето, нали? Още се чудя какво да измисля, а и тя толкова ме ядосва тези дни, че не ми се мисли за забавленията й. От друга страна не и лесно, само и се караме за нещо, миналата седмица ми казваше, че и играе окото. Явно чува и и се отразява, но вместо да вземе мерки и да поучи поне малко, продължава да си кара по лесния начин. Днес казаха, че ще сменят учителката, не знам да се радвам ли или да се притеснявам. Ако не намерят бързо или пак има някакъв проблем отиде цялата година. Мария има в речника 800 думи срещу 4000 на дете от друга паралелка. Не знам как се наваксва това... Вече съжалявам, че не натиснах за НФСГ, а избрахме супер "елитната" английска гимназия.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

danid написа:Чери, къщите са нещо различно от хотела, в който беше Силвето, нали? Още се чудя какво да измисля, а и тя толкова ме ядосва тези дни, че не ми се мисли за забавленията й. От друга страна не и лесно, само и се караме за нещо, миналата седмица ми казваше, че и играе окото.
Да, Дани, къщите не са хотела. Добре де..... хем казваш, че не ѝ е лесно на Мими, хем пък ѝ се карате и я натискате за някакви неща. Може би.... наистина... тя има проблем да отговори на всички изисквания и очаквания. Не че аз съм отстъпила от моите позиции, но като видя, че нещо не става след много часове приказки и настоявания, решавам, че най-вероятно не трябва и да става!!!! Дано смяната на учителката да доведе до желаната промяна. И аз не мога да се сетя как ще наваксат тази огромна разлика в броя на думите, които имат спрямо другия клас......

:1115 :228 :824 :228 :1115
Елисче, честит рожден ден!!!! Бъди жива и здрава, обичана и обожавана! Бъди любима - любима мама и любимата жена!!! Нека каквито и промени да има занапред в живота ти, те са средството за пътя ти напред и нагоре!!! Весел празник! :)
:1115 :228 :824 :228 :1115
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

danid написа: ... Деси, откакто шефа ви пусна петък съвсем се изгуби. Какви ги вършиш? ...
ДаниД, точно защото ги върших едни неща нон-стоп, затова не съм се и вясвала има-няма 2-3 денонощия :plezya se

Събота - цял ден на Семинар, беше много яко! В неделя - първо в Северния парк с Хри. Чувствахме се сякаш сме в гора. После - в Люлин. И на ПЪРЗАЛКААА. Пускахме се със шейни - аз, Хри, сестра ми и трите деца /Алекс, Стела и Сияна/. Беше чудно!!!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Благодаря ви,момичета!!!!От все сърце..... :954
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Честит Рожден Ден, Елис! Пожелавам здраве, щастие, любов и хармония!
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Туморните маркери на мама са завишени :328
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
danid
Философска система

Мнение от danid »

Цвети, каквото и да кажа няма да те успокои, но сме с теб и стискаме палци.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

ellis_stoyanova написа:Благодаря ви,момичета!!!!От все сърце..... :954
Елисче, с малко закъснение, но нищо:

Честит Рожден Ден, мила! Жива, здрава, много щастлива бъди!!! Сбъдвай мечтите си с радостна лекота :922 Как изкара празника вчера? Вярвам, че си била заобиколена с нежна обич и че настроението ти е било повече от добро.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cvety_rz написа:Туморните маркери на мама са завишени :328
Цвет, искрено съжалявам да го разбера... :cry:

А сега какво следва? Какво казаха лекарите? Може ли да помогнем с нещо? Насреща съм за теб, знаеш. Винаги! :922
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Цвети, сигурна съм, че тези завишени туморни маркери имат обяснение и че скоро ще знаете какво се случва и как да го преодолеете!!!! :923 :923
Kleo написа:ДаниД, точно защото ги върших едни неща нон-стоп, затова не съм се и вясвала има-няма 2-3 денонощия :plezya se
Вършила си едни неща..... нон-стоп ...... 2-3 денонощия...... Еми....... на мене тук ми намирисва на..... сексуални приключения :1062 :1062 :1062 ...... ама то е сигурно щото "гладна кокошка просо сънува".... :1140 :1140 :1140
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено