Бъди здрава, щастлива, бъди обичана и обичаща и винаги усмихната, защото усмивката много ти отива! И много късмет!
Желая ти един чудесен ден и много, много весел празник!

[img]http://s2.postimg.org/tsuir6tjp/cumple.jpg[/img]
Да, Дани, къщите не са хотела. Добре де..... хем казваш, че не ѝ е лесно на Мими, хем пък ѝ се карате и я натискате за някакви неща. Може би.... наистина... тя има проблем да отговори на всички изисквания и очаквания. Не че аз съм отстъпила от моите позиции, но като видя, че нещо не става след много часове приказки и настоявания, решавам, че най-вероятно не трябва и да става!!!! Дано смяната на учителката да доведе до желаната промяна. И аз не мога да се сетя как ще наваксат тази огромна разлика в броя на думите, които имат спрямо другия клас......danid написа:Чери, къщите са нещо различно от хотела, в който беше Силвето, нали? Още се чудя какво да измисля, а и тя толкова ме ядосва тези дни, че не ми се мисли за забавленията й. От друга страна не и лесно, само и се караме за нещо, миналата седмица ми казваше, че и играе окото.
ДаниД, точно защото ги върших едни неща нон-стоп, затова не съм се и вясвала има-няма 2-3 денонощияdanid написа: ... Деси, откакто шефа ви пусна петък съвсем се изгуби. Какви ги вършиш? ...
Елисче, с малко закъснение, но нищо:ellis_stoyanova написа:Благодаря ви,момичета!!!!От все сърце.....
Цвет, искрено съжалявам да го разбера...cvety_rz написа:Туморните маркери на мама са завишени
Вършила си едни неща..... нон-стоп ...... 2-3 денонощия...... Еми....... на мене тук ми намирисва на..... сексуални приключенияKleo написа:ДаниД, точно защото ги върших едни неща нон-стоп, затова не съм се и вясвала има-няма 2-3 денонощия![]()