Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Моята тренировка

Мнение от Kleo »

Мони, успех! Вярвам в теб, момиче! :524

Тази сутрин - 15-минутна интензивна тренировка, стопиха ми се лагерите, от което съм страаашно доволна :954 Направих 30 коремни преси, 20 клека, упражнения с гиричките ми, цялостно разтягане на тялото и гимнастика на ръцете и краката :1216 Тръгнах така разсънена и тонизирана за работа, че не ми се говори. А не тренирах с Руми, само защото нямах интернет-достъп в този момент.

Браво на всички нас, които се грижим за телата си с движение, спорт, танци! Браво! И да продължаваме все така!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Деси, браво :329
Днес не карах колелото ами направо си направих тренировката с Руми.Имам обаче един проблем.След народните танци винаги ме болят краката и по точно коста от стъпалото до коляното.Предполагам, защото много скачам пък съм тежка 80 и кусур кила.Много ми харесват народните танци и не искам да ги спирам.Чудя се какви мерки да взема :1044
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
ellyto

Мнение от ellyto »

Ама колко много неща сте изписали в тази тема за 1 ден....браво на ва, доволно голяма групичка и активна при това :lol: :lol: :lol: Радвам се, когато влезна да прочета какво се случва със спортните ви изяви.
Аз от днес съм с мускулна треска на дупарата и на задната част на бедрата...таз мацка, с която тренирам и тя като всички треньори е луда калинка :1062 :1062 и са едни движения, едно чудо...за това днес съм с Мт, че и на раменете имам Мт...а не бях имала скоро време от упражнения - Chalene Johnson се казва, ако някой иска да я потърси да види за каква жена става въпрос. Аз съм абонирана за нейната фейсбук страница и често тя, както и другите треньори постват клипчета с упражнения, които да те тонизират, когато нямаш време...та тя имаше едно клипче, което беше снимала на летището...пътувайки и чакайки си самолета, някой с който пътува явно я беше заснел да прави лицеви и кофички на летището и то на 10 см токчета :1062 :1062 :1062 ами луда жена...а вчера гледах клипче как прави челна стойка на едно такси на сред улица... :lol: :lol: тез Хамериканци от зор заман да привличат аудитория се чудят вече каква странна поза да заемат на мега необичайно място..

Бъни, това, че не си успяла да тичаш, не е кой знае какъв проблем. Както си казала, когато тогава...все пак е важно, че вече имаш движение в ежедневието си, а тичането ще си е една допълнителна тренировка. Браво за постиженията, никак не е смешно - 4 минути са си много време за тичане без почивка. Така, че браво! Продължавай напред и лека по-лека ще имаш и увеличение на времето през което тичаш.

Чери, и аз се изненадвам на Руми какъв ентусиазъм я е хванал да прави толкова много безплатни програми и клипчета...

Ще дописвам утре, че вече трябва да изчезвам от офиса
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cchery написа: Бъни, как мина срещата с приятелката? :954
Ами добре мина! :954 Разтоварващо... Побъбрихме си по женски, че аз вкъщи сама жена с трима мъже... :1062 , добре, че пиша тук, та си общувам и с женска компания :lol: :lol: ! Шегувам се, разбира се, но срещата наистина беше приятна. Ходихме в едно новооткрито кафе, което много ми допадна като обстановка, обслужване и изобщо всичко. Предчувствам, че вече само там ще ходим

А сега по същество: тренировката за четвъртък - изпълнена. Много ми допадна. Като допълнително движение днес - домакинстване и следобедна разходка с децата. Ами това е от мен!

Цвети, тези болки определено са неприятни. Да не би да се претоварваш? Знам ли, само това ми идва на ум...

Ели, благородно ти завиждам за мускулната треска на дупето... :lol: :lol: В смисъл такъв, че си успяла да намериш тренировката, която да натовари този "деликатен" мускул. Но ти доста се стараеш, така че - напълно заслужено! :524

Клео, добре дошла отново! :524

Мони, сугурна съм, че скоро ще успееш да се мотивираш и събереш сили да стартираш! Не съжалявай за нищо! Чакаме те в нашите редици! :922
Никога не е късно за ново начало!
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Успях! Тренирах! Зарибих се и утре пак! Ето линк какво тренирам.

https://youtu.be/ifVqE3q_KNE

Това е игра на телевизора xbox. Най-якото е че ти засича тялото и отчита горене на калории, има треньори, които докато не изпълниш правилно упражнението не те допускат напред. Най-любимото ми е кардиобоксът. Има три тренировки бронзова, сребърна и златна по 10 и 12 минути. Но след всяка тече вода от мен, златната е най-натоварваща с много клекове и доста бърза. Смятах да започна с велоаргометъра, но бебето спеше в спалнята и не успях да го преместя, затова се хвърлих на по-сериозното. Мислех и коремни преси да правя, но дойдоха майстори, така че ги оставям за утре. Сега искам да се организирам сутрин, но с бебка незнам как ще се оправим. Май ми трябва личен асистент, който да ми организира деня :222
Утре пак на отчет!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Добро утро!

[img]http://m.sibir.bg/uploads_bg/img/008873 ... 2207_l.jpg[/img]

Днес тренировката ми беше просто една десетминутка, но и това е нещо, отново по мой стил, защото нямам интернет-достъп в момента в детската стая, където я правя сутрин. Важното е, че правих коремни преси, клекове, упражнения с гиричките и цялостно раздвижване на тялото. Добре ми е така, много при това :954 :954 :954
ellyto

Мнение от ellyto »

Хей хей,

снощи окъснях в офиса и набързо трябваше да приключа и с поста и да ходим да ядем, че вече беше станало много късно.
Днес сутринта имах доста умора в мускулите, може би не ми стига съня, но все пак си направих една тренировка, но ми беше по-трудно от обикновеното и почивах повече.
Бъни има доста упражнения, които натоварват дупето и краката, просто аз отдавна не бях имала МТ, предид, че преди ходих с постоянна МТ месеци наред, сега си мислих, че съм позаякнала...обаче има доста работа докато се оформи хубаво стегнато дупе, явно трябва да си подбирам по-натоварващи упражнения или да си направя моя си тренировка, но за сега по-лесно ми е да следвам нечия програма

Мамче, браво на теб! Изглежда ми много яко това с упражненията с Xbox-а....супер! Продължавай напред...за мен тези комбинирани тренировки са по-добри отколкото велото...10 минути комбинирана тренриовка е в пъти по-ефективна, така че никак не си сбъркала, като си се метнала на по-сериозната физическа активност...само трябва да внимаваш за да не се претовариш и после да не можеш да ходиш от МТ..

Деси, браво и на теб! Можеш да си смъкнеш някоя тренировка от youtube и да си я вземеш на флашка (имаш нет в работата) и така да правиш тренировките си вкъщи, когато нямаш интернет.

Цвети, исках да ти кажа, че последната снимка, която видях във фейсбук е много хубава - имаш определено страхотна промяна в лицето...БРАВО!!!! А за танците - ами напълно нормално е след толкова много подскачане да те болят краката и мен ме болят колената или стъпалата или изобщо долната част на краката...просто трябва след това да си починеш няколко дни докато всичко се възстанови. Мажи си така като те наболява нещо с магнезиево олио, защото помага да се отпуснат мускулите.

Утре мисля да почивам от тренировка, а в събота ни чака каране на ски...дано този път да е по-успешно :221 :221
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Елито, аз и вкъщи имам нет, но не и точно в стаята, където сутрин мога да тренирам. Защото Хри още спи по това време, а аз не мога да му преча в същата стая, където си почива той. Лаптопът ни нещо се бъгна, иначе си тренирах от него, в детската стая, трябва просто да го оправим и ще продължа с упражненията на Руми, че много ме кефи тази мацка.
ellyto

Мнение от ellyto »

Ами тогава си свали от youtube тренировката, която желаеш и си я запиши на компа или там, каквото ползваш и така ще можеш в съседната стая да си тренираш...освен ако там нямаш дори и компютър...тогава вече нямам предложения :221
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Там имам лаптоп, сдаващ багажа :plezya se
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:..освен ако там нямаш дори и компютър...тогава вече нямам предложения :221
Телефон с андроид.... :1062 :1062 или таблет. Или ТВ с USB-входове, за да се пъхне флашка в него. :razz: :razz:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Публикувай отговор