Хей хей,
снощи окъснях в офиса и набързо трябваше да приключа и с поста и да ходим да ядем, че вече беше станало много късно.
Днес сутринта имах доста умора в мускулите, може би не ми стига съня, но все пак си направих една тренировка, но ми беше по-трудно от обикновеното и почивах повече.
Бъни има доста упражнения, които натоварват дупето и краката, просто аз отдавна не бях имала МТ, предид, че преди ходих с постоянна МТ месеци наред, сега си мислих, че съм позаякнала...обаче има доста работа докато се оформи хубаво стегнато дупе, явно трябва да си подбирам по-натоварващи упражнения или да си направя моя си тренировка, но за сега по-лесно ми е да следвам нечия програма
Мамче, браво на теб! Изглежда ми много яко това с упражненията с Xbox-а....супер! Продължавай напред...за мен тези комбинирани тренировки са по-добри отколкото велото...10 минути комбинирана тренриовка е в пъти по-ефективна, така че никак не си сбъркала, като си се метнала на по-сериозната физическа активност...само трябва да внимаваш за да не се претовариш и после да не можеш да ходиш от МТ..
Деси, браво и на теб! Можеш да си смъкнеш някоя тренировка от youtube и да си я вземеш на флашка (имаш нет в работата) и така да правиш тренировките си вкъщи, когато нямаш интернет.
Цвети, исках да ти кажа, че последната снимка, която видях във фейсбук е много хубава - имаш определено страхотна промяна в лицето...БРАВО!!!! А за танците - ами напълно нормално е след толкова много подскачане да те болят краката и мен ме болят колената или стъпалата или изобщо долната част на краката...просто трябва след това да си починеш няколко дни докато всичко се възстанови. Мажи си така като те наболява нещо с магнезиево олио, защото помага да се отпуснат мускулите.
Утре мисля да почивам от тренировка, а в събота ни чака каране на ски...дано този път да е по-успешно