Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Моята тренировка

Мнение от Kleo »

Много сте креативни, момичета :razz: все ще му намеря цаката, няма друг начин просто, защото няма да се откажа да тренирам с упражненията за начинаещи точно на Руми!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Привет от мен!

Днес съм много доволна от себе си!
Преди обяд направих тренировката на Руми от програмата за идеално тяло за петък. Доста ме затрудниха някои упражнения, по-точно тези с лицевите опори. Въпреки, че се изпълняват от колене са ми доста трудни, явно съм по-слаба в ръцете. Пък и на дясната китка имах травма, която все ме е страх да не "събудя" отново и може би за това не се отпускам на 100%. Но имам твърдото намерение да задобрея и в тази активност! :D
След обяд - 5 мин тичане! Този път го усетих най-вече в прасците ... :1044 До сега не е било така, но го отдавам на факта, че бедрата ми вече втора седмица се тренират всеки ден и малко или много са посвикнали на натоварване.
А по отношение на организацията - понеже Цвети по-горе беше писала, че ще и е интересно - за тренировката на Руми всеки ден оставям Марти в хола да гледа филмче, аз тренирам в кухнята. А днес след обяд като взех Гого от училищното бусче, което го води и прибира до/от училище, му връчих телефона ми да играе на игри и му казах да слуша дали Марти няма да се събуди докато ме няма. Дадох и точни инструкции какво да прави, ако това стане. И излязох да тичам. След тичането се разходих още 5 мин, за да ми се нормализира дишането. Като влязох Марти още си спеше. Така че, начини има, стига човек наистина да иска! :954
Никога не е късно за ново начало!
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Ама, големи сте сладурки!
Адмирации :326

Деси, напълно те разбирам за мястото. Аз тренирам пред телевизора, а мъж ми напоследък спи на дивана и не мога сутрин рано да стана и да тренирам.

Вчера тренирах 30мин., днес 40 още от вчера имах МТ, но сега едвам се движа. Даже и китките ме болят. Наблягам на кардиобокса и направо тече вода от мен. Събота и неделя май ще пропусна, а и кръста май доста натоварих. Исках да направя тренировката като тръгнат каките на училище, но бебка не ме остави, така че я направих следобед. В понеделник ще се нагодим, а утре съм си наумила да си взема маратонки, че подскачам с едни кецки, но ме болят пръстите от тях. Отвориха Декатлон, очарована съм от този спортен магазин.

До скоро :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, момичета. Нямам какво спортно да споделя от събота и неделя, т.к. не тренирам в почивните дни, но понеже търся нещо от кореспонденцията си с Руми и попаднах на нещо любопитно и веднага се сетих да го споделя по повод написаното от Цвети, че болят краката след народни танци:
Внимавай да не претренираш! Усеща се като постоянна умора, нямаш сила, едва довършваш тренировките, постоянна мускулна треска, болка в стъпала, глезени, подбедрици.
Така че според мен, Цвети, ти просто се претренираш с танците. :)

Мони, а тези тренировки, които правиш - на ТВ-то ли ги пускаш!? Това подобно ли е на игрите Wii и плейстейшън!? Не бях попадала на такива тренировки досега. :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Здравейте!

Вчера починах, но днес сърпругът ми отиде за риба, така че аз реших да уморя МТ с още спорт.
Няма частица, която да не ме боли, а краката и китките са ужас, но ще свикна.

Чери, това е игра с дискове xbox 360 и kinect, който засича тялото ти и виждаш отражението в телевизора. В ютюб има много клипове. Има страхотни състезания и спортове за деца. Прилича на плейстейшън, но там държиш едни пръчки, а тук задвижваш всичко с ръцете си.

Сега децата танцуваха танци на Майкъл Джексън. Има и музикални да свириш на китара, рисуване, диснийленд, който е копиран като оригинала и героите ти дават задачи от сорта да скачаш, плуваш, замеряш маймуни с банани.
Всичките спортни игри са уникални и яко потене пада.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Хайде и аз да се разпиша в спортната тема нищо, че два дена си почивам :D
Чери, предполагам, че се претренирам защото 75 мин скачане с 86 кг. не е шега работа.Ама пусто му като ми харесва :roll: Ще гледам по леко да го раздавам.По въпроса за другите тренировки предстои ми още едно завъртане и после се каня на 90 дневното 2 ниво.За сега това са плановете ми.
Мони, много интересни ми изглеждат тренировки ти.В началото е нормално всичко да те боли, но и внимавай все пак, защото имам спомен, че имаше някакво заболяване май и трябваше да внимаваш с тренирането.
Деси, ще го измислиш тренирането знам щом имаш желание :954
Бъни, интересно ми е да видя как се организират други мами с деца.За мен най удобен си истава варианта сутрин след като изпратя домочадието.Вечерно време нали се сещаш, че в момента на тренировки всички решават, че им трябвам спешно и на момента :1062
Ели, какво се оказа, че и 20 минутни тренировки могат да ти "образуват" мускулна.Явно не си поплюва мацката :1209
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Привет, дружина!
Няма ли спортуващи днес...??? :1044
Аз да дам отчет за 3 дни, че нещо нямах възможност да вляза по-рано и да пиша.
Събота - според програмата за начинаещи е ден свободен от тренировка, но се препоръчва дълга разходка. Впрочем, според вас, коя разходка бихте определили като "дълга"? Колко като разстояние или като време? Та, понеже се почудих над този въпрос, но не успях да реша категорично, реших да попитам и за вашето мнение. А моята разходка в крайна сметка беше точно 4 км в продължение на 55 мин. Надявам да е била достатъчно дълга.
Неделя - аеробна тренировка 20 мин. Точно същата, която ми взе акъла миналата седмица и не успях да завърша. Вчера отново ме изпоти и измори доста и признавам си, наложи ми се да направя 2 30-секундни почивки, но в крайна сметка този път поне успях да завърша 20-те минути. Малко след това се почувствах супер заредена и доволна!
Днес- понеделник - съответната тренировка от програмата на Руми изпълнена на 100%!
Ами май е това. Да чукам на дърво при мен всичко върви по план. Дори вече усещам как започвам да си чакам следващата тренировка с нетърпение!
При вас как са нещата? :roll:
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ааааа и аз си я карам по план, но понеже нищо необичайно не се случва и взех да не пиша, че ставам досадна :D
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Браво, Бъни и Цвети! Аз вчера и днес не съм правила гимнастика сутрин :cry: Вчера рано сутринта изпратих Алекс на зелено училище и буквално трябваше да стана в 5, ако и упражнения трябваше да правя :plezya se а днес ... днес се успах :oops:
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет и от мен,

Не съм влизала тук от няколко дни, но това не означава, че не съм имала тренировъчна активност. Тази седмица май май ще пробвам различни тренировки на различни треньори, защото така май ми е по-интересно като виждам различни неща и всеки ден е нещо по-различно. Ще пробвам и ще видя докато си изградя някаква моя си програма, по която да правя нещата.
От лидъл си купих ластици за трениране и останах много изненадана - 4 ралзични типа ластици на цената на 12 лв....ами доста евтино си е.Сега мога да правя за дупе упражннеия със съпротивление и в офиса до откат. Отделно си взех и едно голф точпе, с което си правя масаж на стъпалата и мисля да си взема тенис топки за масаж на гръбначния стълб....абе обичам такива евтини и нищо струващи неща, които се оказват много ефективни - както са домашните тренировки, както са и този тип топки, които могат да се използват и за самомасаж.

Днес правих 15 минтуна тренировка за цяло тяло на Джаки Уорнър...Въобще и тази мацка е готина. Отделно гледам напоследък много са популярни предизвикателствата - ето тук можете да видите различни предизвикателства Аз съм си харесала всичките и трябва лека по лека да си ги направя. Сега мисля да направя клековете, вчера започнах и днес съм пак с МТ на дупето :221 :221 Значи има ефект от тях. Тези предизвикателства също ще си ги събера на едно място и после ще си ги кача в блога, когато съм готова да го пусна :1209 Има материал бол, много ми харесва да си събирам толкова разнообразна и полезна информация.
Бъни написа:А моята разходка в крайна сметка беше точно 4 км в продължение на 55 мин
това си е дълга разходка...за моите разбирания около час час и нещо разходка вече си е достатъчно дълга. Даже има дни в които ходим целенасочено да се разхождаме и изминаваме по около 10 км - до центъра и обратно, с една почивка за кафенце. Така, че колкото ти е приятно и имаш време за разходка, толкова се разхождай.
Бъни написа:Вчера отново ме изпоти и измори доста и признавам си, наложи ми се да направя 2 30-секундни почивки, но в крайна сметка този път поне успях да завърша 20-те минути. Малко след това се почувствах супер заредена и доволна!
Не се притеснявай и аз спирам и почивам, когато не издържам...това си е нормално.
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Здравейте, банда :954
Вчера пропуснах, защото трябваше рано да излезна, а следобеда бяхме на РД. Днес съм наумила да чистя цял ден и ако остане време следобед, ще спретна една. Но с това чистене дето си го наумих ще се препотя ;-)

Цвети да. Това ми е най-голямата болка, кръстът. 2 дни спах в полуседнало положение. Но и кг ми пречат, поне 10кг трябва да смъкна. То оправяне няма за мен, така че свикнах с болката. Кардиобоксът засега ми пасва, но скоро ще включа и по-натоварващите тренировки, които са с треньор и тоз виртуален човечец не те пуска напред, ако не го изпълниш правилно.
Публикувай отговор