Привет и от мен,
Не съм влизала тук от няколко дни, но това не означава, че не съм имала тренировъчна активност. Тази седмица май май ще пробвам различни тренировки на различни треньори, защото така май ми е по-интересно като виждам различни неща и всеки ден е нещо по-различно. Ще пробвам и ще видя докато си изградя някаква моя си програма, по която да правя нещата.
От лидъл си купих ластици за трениране и останах много изненадана - 4 ралзични типа ластици на цената на 12 лв....ами доста евтино си е.Сега мога да правя за дупе упражннеия със съпротивление и в офиса до откат. Отделно си взех и едно голф точпе, с което си правя масаж на стъпалата и мисля да си взема тенис топки за масаж на гръбначния стълб....абе обичам такива евтини и нищо струващи неща, които се оказват много ефективни - както са домашните тренировки, както са и този тип топки, които могат да се използват и за самомасаж.
Днес правих 15 минтуна тренировка за цяло тяло на Джаки Уорнър...Въобще и тази мацка е готина. Отделно гледам напоследък много са популярни предизвикателствата -
ето тук можете да видите различни предизвикателства Аз съм си харесала всичките и трябва лека по лека да си ги направя. Сега мисля да направя клековете, вчера започнах и днес съм пак с МТ на дупето

Значи има ефект от тях. Тези предизвикателства също ще си ги събера на едно място и после ще си ги кача в блога, когато съм готова да го пусна

Има материал бол, много ми харесва да си събирам толкова разнообразна и полезна информация.
Бъни написа:А моята разходка в крайна сметка беше точно 4 км в продължение на 55 мин
това си е дълга разходка...за моите разбирания около час час и нещо разходка вече си е достатъчно дълга. Даже има дни в които ходим целенасочено да се разхождаме и изминаваме по около 10 км - до центъра и обратно, с една почивка за кафенце. Така, че колкото ти е приятно и имаш време за разходка, толкова се разхождай.
Бъни написа:Вчера отново ме изпоти и измори доста и признавам си, наложи ми се да направя 2 30-секундни почивки, но в крайна сметка този път поне успях да завърша 20-те минути. Малко след това се почувствах супер заредена и доволна!
Не се притеснявай и аз спирам и почивам, когато не издържам...това си е нормално.