Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Публикувай отговор
milenaire

Re: Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Мнение от milenaire »

Здравейте,

има ли някой, който кара диетата в момента.
Аз изкарах един цикъл от нея и отслабнах около 7 кг. Изкарах си и 90-дневната почивка и сега се чудя да я захващам ли отново. Има ли някой, който е повтарял, потретял? Доволни ли сте от резултатите?
На мен ми остават около 5 кг още за сваляне - но те са от най-трудните. :mrgreen: И сега се чудя ще имам ли успех отново с диетата (много свикнах вече с нея), дали организмът не привиква и дали не трябва да сменя малко хранителния режим.
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Привет!
Аз съм пак на нея. Спрях я (много трудно и бавно) Септември миналата година. Реално мисля, че чак края на Октомври спрях. Сега се чувствам много добре и има ефект.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Това е режимът, който ми е помагал да се чувствам идеално и да сваля доста килограми и сантиметри от себе си, тамън два пъти!
Считам го за полезен, практичен, подходящ дори за хора с по-ниска мотивация и с по-слаба воля, като мен, тъй като изобщо не е труден за спазване, напротив - сравнително лек е!
Причината, поради която не съм се справила дългосрочно с наднорменото си тегло, е лично моя, не е по вина на хранителния режим, наречен 90-дневна диета!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

vihrogonche написа:Причината, поради която не съм се справила дългосрочно с наднорменото си тегло, е лично моя, не е по вина на хранителния режим, наречен 90-дневна диета!
Деси, при двукратно доказан йо-йо ефект при теб, наистина се учудвам, че защитаваш този режим :1044 :1044 . Лично аз бих адмирирала онази диета, за която няма "лични причини и пречки" да не задържа постигнато след края й. Всяко едно временно ограничение, пък било то и 3 месеца, води до неибежен йо-йо ефект или до "зацикляне" в резултата.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Чери, продължавам да мисля, че това при мен не е йо-йо следствие на диета. А просто и логично следствие при такъв начин на живот. Предимно застоял, а обичам да си хапвам. Резултатът е налице - наднормено тегло и свръх-телесни обиколки :128 Но това е заради моя начин на живот, 90-дневната диета ни най-малко не ми е виновна за това, че в един момент се отказвам да спазвам нейните препоръки. И започвам да я карам постарому :oops: Ако някога отново се хвана на диетичен режим, това е подходящият за мен, просто го зная - убедена съм, че не лишавам организма си от нито един вид хранителни вещества (тъй като дните се редуват, имаме поемане и на белтъци, и на въглехидрати, и на варива, и на плодове, ядки и т.н.), имам разтоварващи дни (плодовите на всеки 4 дни и водните на 28-ия ден), а в същото време не е кой знае колко труден за следване и спазване дори дългосрочно, като при мен отслабването е видимо и трайно (и двата пъти свалих между 12 и 15 кг, и задържах ефекта няколко месеца след приключването й). Дано съм успяла да се аргументирам защо съм поддръжничка на точно тази диета :524
ellyto

Мнение от ellyto »

Целта на всяка една диета е да се опитаме да отслабнем и едновременно с това да си променим хранителните навици. Не е достатъчно да направим една диета определен период и после да се върнем към старите си навици....това в същност е още по-тегаво за органзима, защото се лакатуши и ту отслабва, ту качва. Тези колебания не са никак здравословни и ако не желае човек да си промени трайно навиците по-добре изобщо да не се захваща с каквато и да било диета. По вредно е за оргнаизма това колебание отколкото да си седим пълни през цялото време.
Надявам се всеки, който реши да направи тази или която и да било диета да го е обмислил добре, да е осъзнал нуждата си от промяна и да я направи трайна в живота си. Аз не съм фен на диетите за определен период от време именно защото ограничението води след себе си до отпускане и похапване на неща, които са били забранени по време на диетата ирезултата след някой и друг месец е налице. Това е йо-йо ефекта.
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Започнах я! Днес е ден 3-ти! Добре съм,не съм гладна :1062 Надявам се тази диета да постави началото на промяната в безволевия ми напоследък живот(относно храненето и всичко здравословно) Много съм навита,дано е успешно начинанието ми :427
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

УСПЕХ, БУБКА!!! :524
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Бубе, и от мен получавш много силно стиснати палци за успешно преборване с диетата, респективно - килограмите. :954 :954 Много отдавна не си писала - как сте, що сте?! Как е Чача?! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

На 1 април стартирам 90-дневната диета :222
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Kleo написа:На 1 април стартирам 90-дневната диета :222
Последният час чета тази тема, за да си припомня всичко от хранителния режим, да прочета своите постове, да си спомня какви добри резултати е дал и при мен, и при други хора. Напълно съм решена да направя 90-дневната отново и благодаря на Чери, че ми напомни за нея!

Освен това преди малко танцувах, а през деня имах и доста ходене пеш, така че и движението ми не беше малко днес! Продължавам напред! Чувствам се чудесно, че отново съм на стартова позиция!
Публикувай отговор