Чери, продължавам да мисля, че това при мен не е йо-йо следствие на диета. А просто и логично следствие при такъв начин на живот. Предимно застоял, а обичам да си хапвам. Резултатът е налице - наднормено тегло и свръх-телесни обиколки :128 Но това е заради моя начин на живот, 90-дневната диета ни най-малко не ми е виновна за това, че в един момент се отказвам да спазвам нейните препоръки. И започвам да я карам постарому

Ако някога отново се хвана на диетичен режим, това е подходящият за мен, просто го зная - убедена съм, че не лишавам организма си от нито един вид хранителни вещества (тъй като дните се редуват, имаме поемане и на белтъци, и на въглехидрати, и на варива, и на плодове, ядки и т.н.), имам разтоварващи дни (плодовите на всеки 4 дни и водните на 28-ия ден), а в същото време не е кой знае колко труден за следване и спазване дори дългосрочно, като при мен отслабването е видимо и трайно (и двата пъти свалих между 12 и 15 кг, и задържах ефекта няколко месеца след приключването й). Дано съм успяла да се аргументирам защо съм поддръжничка на точно тази диета