Момички, гледам мача на националите ни с Дания и ми става много мъчно. Отдавна, много отдавна не сме гледали български отбор ни на световно, ни на европейско първенство и затова ми се ще поне това поколение, което изглежда талантливо и работливо, да ни представи през 2014 г. Обаче с изгонването на Бадаловски още през първото полувреме, нашата игра се сговняса и ни изравниха..... Пак ще догонваме, ама не знам какво......
Тази седмица се случи чудо - след като понеделник Коки и Бели си изядоха зелевите сърми барабар със зелевите листа, днес си ометоха и пъстървите

. Верно е чудо невидяно, защото досега не е било да се ядат сърми заедно с листата. Практиката беше всичко зелево да се почисти аха под лупа и да се изяде вътрешността. А за риба..... трябваше под хипноза да ги поставяме..... е, ставали чудеса.
Краси, съчувствам ти много! Най-вече за болката. Аз изкарах 4 дена на течен аналгин с моя мъдрец, но после търпявах..... макар да ме болеше доста. Не можех да спя на страната,на която ми беше операцията сигурно 3 седмици. Уф..... силно се надявам утре да се похвалиш, че АБ е почнал да действа!
Цони, днес сме
12.10.12 - каква готина комбинация от цифри!
Поздравче за всички с една песен на бунтарката Пинк:
[youtube]3jNlIGDRkvQ[/youtube]