След празничните дни на януари, с ДЕТОКС да разтоварим.

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Petunija

Re: След празничните дни на януари, с ДЕТОКС да разтоварим.

Мнение от Petunija »

Да се запиша и аз с добро начало на детокса. Изпих си ансола, този път подейства доста по-късно от миналия път, но няма значение. Очудвам се, че до сега само един път. Друго си е да си вкъщи, а не в офиса.
Лошото е, че довечера и утре съм на гости и не знам как ще удържа. Винаги има сериозни предизвикателства.
Миналия път строго си записвах всяка чаша, която изпивах, всеки литър вода, а сега просто пия и няма да знам мярката.
Имам въпрос - поради каква причина сока трябва да се разрежда 1:1 с вода, не може ли да ги редувам просто, нали на едно място отиват?
Остана ми мъничко англ. сол и си натрих лицето. Сега кожата ми е много по-гладка. Супер пилинг, а сигурно и прониквайки си изиграва положителното въздействие.
И друг въпрос - кафето може ли да е нес? Странно ми е да може кафе, а медът - в краен случай.
За сега нямам неприятни странични ефекти, само издавам странни звуци.
Успех на всички, дръжте се момичета!
cveti dimitrova

Мнение от cveti dimitrova »

В 14ч. отчитам - 2 литра сокове + чай и едно кафе. Чувствам се леко замаяна и гладна, но след топъл чай и горещ душ ще се оправя. Като цяло се чувствам добре и доста по-лека, не знам колко точно,нямам кантар...
Предполагам, че не пречи да нес кафето :)
Успех!
олеся

Мнение от олеся »

Petunija написа: Имам въпрос - поради каква причина сока трябва да се разрежда 1:1 с вода, не може ли да ги редувам просто, нали на едно място отиват?
И друг въпрос - кафето може ли да е нес?
Петуния, може да не разреждаш сока. Аз така си го пия, като редувам сок-вода.
Кафе може и нес.

Аз все още държа фронта. Повръщах някакви отвратително зелени стомашни сокове /все едно съм яла спанак/ - голяма гадост. Главата още ми е отнесена. Сега ще поизляза на разходка - дано да се оправя.
Извинете, че споделям тези отвратителни състояния, но не ми се е случвало от години. Дано при вас да е ОК.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Искам да напомня за водата - моля ви, момичета, пийте много вода!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
danid
Философска система

Мнение от danid »

Здравейте Момичета,

Днес излизах и съм малко назад с течностите, но ще наваксам. Дъщеря ми е на плодове днес, а утре уж ще се включат с баща си в детокса, но за мен това отдавна няма значение.

Не знам дали от свалените напоследък килограми, но не отслабвам нещо, ще видим накрая какво ще отчете, че имах големи планове за този детокс и трайното ми оставане при 7-ците.

И днес, а и утре ще карам на цели ябълки.

Успех и по-малко изкушения
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
diva

Мнение от diva »

Имам въпрос - поради каква причина сока трябва да се разрежда 1:1 с вода, не може ли да ги редувам просто, нали на едно място отиват?
До колкото знам, д-р Михайлов имаше обяснение защо соковете трябва да се разреждат с вода. Другото мисля, че го определяше като грешка.
Извинете, но сега не бих могла да го намеря /доста изчетох и не бих могла да кажа къде/, ако някой знае повече нека каже.

Да си кажа и аз - втори ден съм. До сега по план... После ще се хваля повече ;)
Успех на всички!
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Да се отчета и аз,не съм правила детокс от есента и сега го правя за прочистване,килограмите ще ги моря на пролет :) .От днес съм на детокс на цели портокали и за сега съм добре.Успех на всички!
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Petunija написа:Имам въпрос - поради каква причина сока трябва да се разрежда 1:1 с вода, не може ли да ги редувам просто, нали на едно място отиват?
Петуния, причината за това разреждане можеш да откриеш в плодовата киселина на цитрусите (и не само). Тази киселина дразни силно стомашната лигавица и може да доведе до спазми, диарични неразположения и като цяло неусвояемост на сока. И още нещо много важно, за което си дадох сметка точно преди 2 дена - човешкият организъм има средства и механизми да се "подкиселява", ако по някаква причина е станал алкален. Обратното, обаче, е невъзможно. А киселата среда не е естествена за човешкото тяло, напротив - телесните ни течности трябва да са по-скоро алкални. "Киселият" организъм е онзи, в който възникват и раковите болести - като това не е единствената причина за тях де - да не се ошашка някой сега! :!: :!: :!: Разреждайки киселия плодов сок с вода, чието Ph е алкално, а това са изворните, трапезните и минералните води, ние запазваме алкалния характер на тялото си - най-образно казано.

За себе си съм решила и нещо друго важно що се отнася до детоксите - няма да ги правя с чисти цитрусови сокове! Задължително ще са 50:50 - плод и зеленчук - именно защото зеленчуците са алкална храна.

Petunija написа:И друг въпрос - кафето може ли да е нес? Странно ми е да може кафе, а медът - в краен случай.
Абе то и на мен ми е страно, нооооо - спомням си, че док казваше за кафето, че детоксикира и това е причината да може да се приема. За меда..... не знам защо в краен случай, наистина.

Кажи как ползваш ансола за пилинг на лицето? :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
cveti dimitrova

Момичета "примъцах" :plezya se не спирам да пия разните работа, ама пусто съм много гладна :621
Дано да издържа, чееее искам резултати :222 :221
Пишете, как сте...
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

cveti dimitrova написа:Момичета "примъцах"
Цвети, аз одавана "примъцах" :221 .....към 15ч., когато изпитвах зверски глад, спасих положението с 2 ч.л. мед....после изядох един портокал....и преди малко още един. Надявам се с това да ми се размине за днес, като изключа течностите, с които изоставам. :128
Вода не съм пила от сутринта. Сока си бях изпила още към 14ч.....сега се наливам с чай.
Ако не се бях записала тук........одавна да съм се предала :oops:
Затова си ви обичам :922
cveti dimitrova

така,така заедно "примъцването" е по-лесно :221
съг :1062 :1216 :922
Заключено