Привет мили момичета,
Тези дни не съм се включвала, а само наминавам да ви чета. Днес обаче реших, че е време да намина и да се включа по-активно тук, а не само в детокс темичката.
Тези дни не пиша, защото ми е зле на тиквата, т.е. хвана ме мигрената и ми е много неприятно и в общи линии не съм особено комуникативна и пишеща. Та това е основното.
Уикенда ходихме на Юндола и беше много хубаво, къщичките където отседнахме бяха много яки, имаше много слънце, разходки, нямаше ски, защото пистата не беше подходяща за каране. Седяхме на слънце и се припичахме. Починах си много. В стаята имаше камина и 2-те вечери си я палехме. Беше много яко, но беше толкова горещо, че не се дишаше

Ама който си пожела запалена камина, да си носи кръста (разбирайте, че аз съм причинителя на сауната :lol: :lol: )
Неделята изкарахме много приятно, ходихме на разходка във Велинград, пихме кафе няколко часа и аха да се прибираме към Сф и ни освени идеята да ходим да хапнем в Турския ресторант на магистралата. Тааа спряхме ние там, хапнахме доволно, но какви образи имаше в този ресторант. Едни кифли, едни мафиоти, с пистолети в гащите. Едни дебелаци дет се правят на много важни, олел майкоооо. Все едно бяхме попаднали на друга плането. Беше супер смешно и забавно да гледаме хората отстрани, защото в моето обръжение такива хора няма. Ресторанта не беше нищо особено, даже смея да кажа, че не ми хареса, малко ми беше безвкусно и малко високи цени, обстановка леко като на закусвалня с други думи - неправдано е да се хвърлят толкова пари там. Има и други заведеня, дет може да хапнеш и да ти е вкусно и приятно.
От понеделник съм на детокс и пак от понеделник ме е налегнала мигрената, та вече 2 нощи не мога да спя, през деня криво ляво е по-добре положението. Искаше ми се по време на детокс да не пия хапове, но в крайна сметка май май до там ще стигнем.
Имам си нова прахосмукачка

Та вече вкъщи ще мога да поддържам добра хигиена. Още не мога да се зарадвам като хората, защото като ме боли главата не мога да реагирам на нищо по никакъв начин. То не че е много съществено това с прахосмукачката, ама аз да си кажа.
Днес вечерта ни идват гости от Лондон и 2 малки дивачета ще хвърчат из апартамента, та ща не ща ако не ми мине до след обяд главата ще пия хапче, защото инак няма да мога да издържа на лудницата.
Та такива ми ти работи покрай мен. Хем няма нищо съществено, хем пак откарах много дълъг пост.
Елисче, разбирам те защо се чувстваш самичка като си в Перник. Мога само да ти изпратя

Не трябва да позволяваш действията/бездействията на другите хора да те свират толкова много. Знам, че много лесно е да се каже отстрани, но в крайна сметка ти сама на себе си вредиш, а пък на другите не им дреме. Жалко, че собственото ти семейство се отнася по такъв безхаберен начин. Трябва да намериш правилния подход, че да получиш това, което искаш и същевременно да нямаш усещането, че се молиш на някой за нещо. Следвщаия път просто му кажи на свекър ти да остане, независимо че много бърза. Щом е дошъл до вас значи не бърза чак толкова иначе щеше да отиде дирекнто да си върши работата. Наистина се надявам да са по-малко ситуациите в които се чувстваш толкова наранена от близките ти хора. А това, че не са ти помогнали покрай земетресениеето, направо нямам думи....без коментар :128 :128 дано сополките да преминат по-бързо и само това да е.
Деси, радвам се на хубавите неща, които споделяш напоследък. Хубавите емоции са нещо жадувано предполагам от всеки един от нас и ти пожелавам това да се задържи за дълги дълги години напред

Алекс как възприема цялата ситуация?
Фютка, как сте вие? как е Юлката?
Чери, при теб винаги активностите са на макс. Не мога да ти насмогна да отразя случващото се покрай теб

Успех с концертите днес и чакаме да дойдеш да разкажеш кой как се е справил и колко е било вълнуващо преживяването. Усещам от сега колко много вълнение ще има в теб и колко се гордееш с твоите хлапенца. И мен ме е яд на това, че българите не победиха, но не защото се вълнувам от мачовете (а трябва :128, особено когато играе България), ами защото снощи имаше промоция в Пикадили, че ако сметката ти е над 100 лв. и ако България бие на мача, получаваш награда - ваучер за пазаруване на същата стойност, за която си пазарувал същия ден

амаааа на, не успяхме да намажем
Чери, пожелавам ти ситуацията с майка ти да се разреши в скоро време. Не се ядосвай на ината й. И ние ще станем някой ден като тях

Дано по-малко са тези ситуации в които изпадаш в безсилие защото близките ти хора нехаят за здравето си и не знаят какви могат да бъдат последиците. И моят баща е такъв. Когато преди време получи алергична реакция от ужилване от оса ъсщо не искаше да предприеме мерки и си мислеше, че ще му мине. Добре, че майка ми реагира адекватно, отиде в аптеката взе инжекция и намери сестра, която да му я бие, въпреки че той е противял и не е искал и инжекция да му бият. Абе много инатливи тези нашите родители, чудо направо.
Бубка, не ти се сърдим много, че не наминаваш честичко. Разбираме те, че Чача си иска своето и не ти оставя много много свободно време. Нищо, ние сме тук и те чакаме, когато имаш време тогава ще се включиш и да ни разкажеш какво се случва покрай теб.
Мари-Жоли, прочетох това, което си написала в една друга тема и се радвам много на това, че си щастлива. Радвам се, че си на седмото небе и че вече се радваш на още едно прекрасно детенце. Да е живо и здраво, да носи топлина и уют, много да ви радва и само щастливи мигове да имате заедно, цялото семейство. Дай боже всички да споделят такива прекрасни емцоии и чувства за живота си, за партньора си и за семейството си!
Вале, зарадвах се да прочета в твоя последен постинг хубавите емоции, които са те достигнали на твоя празник. Желая ти от все сърце по-често да се чувстваш така и разбира се по-често да влизаш тук във форума.
Пете, надявам се и на теб да ти остане малко повече време да влизаш тук във форума. Не сме те забравили, даже изобщо. То забравя ли се такава симпатична и усмихната дама като теб

английската сол и на мен ми е трудна, но сипвам вода колкото за една глътка и се надявам да премине без да се връща назад

Чудесни супички готвиш на децата, дано да не го възприемат като тормоз, а да им се услажат и да ги хапват с удоволствие.