Пролет пукна, ние не

Свобода на словото
Заключено
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Re: Пролет пукна, ние не

Мнение от ellis_stoyanova »

Peteto написа:Елисче - напълно те разбирам и съчувствам
Ох и аз все повтарям и надумвам,ама кой ли те слушааааа,днес съм решила да се отдам на форума и да погледна във всички темички :725
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Привет момичета!
Съвсем ви изгубих... :???: :328 Откакто Чавдара проходи мир покой за мама няма :fan Само следобедния сън имам време и то докато сколасам да седна на компа тя се събудила. Вечер в повечето случаи заспивам с нея....А и дори да не заспя позяпам малко ТВ и марш у кревата,че сутрин я в 6, я в 7 започва да пее.Е това е-не се оплаквам обаче - чувствам се изморена,но щастлива напоследък :954 А тук тотално ви изпуснах,но...някой ден ще наваксам :1062
Първо огромно БЛАГОДАРЯ за хубавите пожелания :940 Много,много би благодаря момичета!!!
Второ на не знам колко патерици честит рожден ден на Мария и Дари - да бъдат живи и здрави,да ви радват и само поводи за гордост да ви носят!
Цони,чудесна инициатива! :326 Погледнах снимките у фейса-бравос!!! :326
Вихърче, чудесни неща се случват около теб! Да продължават все така и скоро да ни зарадваш и с други БЛАГИ ВЕСТИ :222
Елис, дано минава бързо! Макар,че сезона на сополите сега започва(то кога ли свършва...) И моите баби и дядо я грабват Чача както си е вкъщи по боди и някакво елече и хайде на вън-да видела кучето,зайчето...Ами сложи якето бе :128 Ама то за малко било :126 За малко, за много от топло на студено и....кой знае кога ще се разсополи.Ама за сега няма де,макар че всеки ден сме навън-топло, студено-ние сме улични бойци с нея :221
Чери, дано всичко с маман завърши с добри резултати! :524
Сега ставам да гладя,че ей сега ще се събуди малката мецанка.
Утре ще прави прощапулник и надявам се после да имам повече време за себе си и за форума...
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Бубка.... аз още помня онова обаждане в ранния предиобяд на този ден преди година (или пък беше на следващия), когато на телефона ми се изписа непознат номер. И в отговор на моето "ало" чух непознат, но мек и топъл глас, който на всичкото отгоре ме нарече по име - "Чери" :1062 - реших, че Господ най-сетне е стигнал до мене и трябва да стягам багажа :221 :221 . Майтапя се, разбира се!!! Бях толкова щастлива, че ми се обади, че ме счете за важен човек в твоя живот, който трябва да сподели най-голямата ти радост! :954 :954 Ето такива моменти ме карат да се чувствам жива, щастлива, на прав път и осъществена.... но викам да спра с мене си :1062 :1062 .

:1040 :1078 :824 :1078 :1040

Честит рожден ден на това сладко, слънчево и изпълнено със озарение същество - Чача! Честита първа годинка, изкарана на нашата прекрасна земя! Желая й следващите поне 100 лазарника да са пълни с любов, разбиране, съзерцание, прозрение, обич, любов и търпение! Не просто да расте, а да изживява дните и часовете пълноценно и с любопитството, характерно само и единствено на децата!

:1040 :1078 :824 :1078 :1040

Бубка, знам, че днес си много щастлива! И още повече развълнувана! А най-вече със издайнически сълзи, скрити едвам-едвам в очите :) ! Имаш повод и цялото основание на света за тези емоции и ти желая да ги изживееш докрай, така както само една майка го може това! :922 :922 :922
Ей,ейййй Чери! Този пост ме просълзи отново,днес,сега :922 Незабравими моменти са това,емоции,които изживяваш отново и отново,все едно е било вчера...Няма по-голямо щастие от това!!!
БЛАГОДАРЯ МОМИЧЕ! :922 :922 :922
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Пете, какви мъдрости само съм казвала навремето :1140 :1140 :1140 - не мога да повярвам, че си на детокс! Честно... иииии ето ми го мотивът - как не прочетох тук по-рано! :922 :922 :922

Бубка, какво да ти кажа..... как беше онази приказка, там където има чувства се ражда обичта....... и важи за всеки вид обич!.... малко безадресно прозвуча, но ..... точнпо това чувствах, че искам да напиша.

Елисче, радвам ти се на ентусиазма да разгледаш всичко тук... и въобще щастлива съм, че имаш възможност да го направиш.... Знаеш ли какво си мечтая?! Като отидем на УСОЕТО...... и понеже силно вярвам, че вие ще сте си в Горна по това време и аз ще ви взема при нас, та.... си мечтая - да заведем мацките на разходка до Горна и да се снимаме на центъра на фона на Камъка :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...... Просто ще се разтопя при тази мисъл... виж какво точно ще им показваме из Горна, може би трябва да си го обсъдим предварително и насаме с тебе, че да не се излагаме сега пред чужденците :123 :123

Банда, лека ви нощ..... днес голям и дълъг ден, утре още един такъв - Коки е на концерт от училище по програма "Фортисимо", Бели пък самата тя ще участва в концерт-спектакъл от хип-хоп-групата, в която танцува.... и ще трябва да се стягаме за дъъъъъъълъг, дълъг ден!

Гледам мача на българите и много ме яд, че не водим... абсолютно нещастно стечение на обстоятелствата!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

cchery написа: Бели пък самата тя ще участва в концерт-спектакъл от хип-хоп-групата, в която танцува....
Чери, я дай малко инфо за хип-хопа в тази невръстна възраст :). Яна иска да я записваме да танцува хип-хоп, не иска никакви други танци, защото щели да я объркат и да й попречат да се научи на хип-хоп като порасне (за сега съм й казала, че това са танци за по-големи деца). Но както виждам, съм грешала, щом Бела танцува. Разтърсих се малко из нета и открих две места във Варна, на които взимат и малки - групите били за деца до 12 години. На всичкото отгоре са съботно-неделни курсове, което ме устройва идеално. Дали може да се запише в група, в която децата вече са понапреднали?
Ако някой от Варна има инфо за хип-хоп групи за деца във Варна, ще съм много благодарна, ако сподели. Едното място е в Македонския дом, другото е "Огледала" във Варна Мол. Може би ще идем да видим за какво иде реч.
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Хубав ден на всички момичета! :954
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Много сте писали! Елисче ,спокойно ще минате и тези сополи и ще ги забравиш. :222 :923 Поздрави свекър ти от мен ( нали го познавам) Сигурна съм ,че н е е нарочно .
Деси, браво ,че се сбъдва една любов и една мечта ! Пете , и на мен сякаш ми се сгажда като трябва да я пия солта ,но...няма как. Все още издържам :1062 Черри , нямам какво да ти пиша - теб те чувам по телефона . Много ми е приятно!!! Пожелавам хубав дълъг ден ! Вале, радвам се за теб !
И понеже при мен има само работа , направих си менюто ,остава ми само да пожелая приятен ден на всички!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

ЛИНДИ ,защо ми се стува ,че си станала като мен )))))) :1062 само един ред :221
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Здравейте,на всички днес!
Чери,би било страхотно да се срещнем в Горна,за жалост още незнам какво ще предприемем за май месец,след последния път,в който си ходихме там Боби не беше особенно доволен,а аз се гласях за 3-4 месеца през лятото да си постоим,ама така е като си правя сметките без кръчмаря :1209 Ще го мислим,обещавам...
Фютка,благодаря за поздравите,знам,че не го е направил нарочно,но....това не ме успокоява,проблема е в това,че когато децата се разболеят няма на кой да разчитам,ама изобщо,мъжът ми не се прибира с дни от работа,буквално,а свекъра и свекървата са си на работа,ето днес се отби да ми остави нещо,а аз мислех да го помоля да поседи при децата за да мога да изтичам до аптеката,защото вали,а той дойде в 8,ние тъкмо ставахме,остави това за което беше дошъл и дори не попита дали имаме нужда от нещо,а си тръгна защото имал мнооого работа,аз разбира се се смачках съвсем и не си отворих устата да го помоля,еми писна ми все да се моля,е затова всеки път като са болни ми е криво,чувствам се сама и това чувство ме убива,като съм си на Горна имам приятелки,които и в 3 през нощта да им звънна ще дойдат на секундата,а тук дори когато беше земетресението никой не дойде да ни вземе с децата,изтеглихме се към селата с кола на мои съседи,представяте ли си?ако недай си Боже беше станало нещо по-лошо ни помогнаха хора,които познавам от 2-3 години,а собственото ми семейство ме заряза съвсем сама......ей за това говоря и ми пресяда като преглъщам....
Сега ще трябва да се обличаме с децата и в дъжда да ходим до аптеката,няма как,и това ще мине......
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Фют :922 :221 :221 Честно казано, сутринта като написах един ред и се сетих за тебе :1209 Ама се отчетох малко по-вече в темичката за постите
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет мили момичета,

Тези дни не съм се включвала, а само наминавам да ви чета. Днес обаче реших, че е време да намина и да се включа по-активно тук, а не само в детокс темичката.
Тези дни не пиша, защото ми е зле на тиквата, т.е. хвана ме мигрената и ми е много неприятно и в общи линии не съм особено комуникативна и пишеща. Та това е основното.
Уикенда ходихме на Юндола и беше много хубаво, къщичките където отседнахме бяха много яки, имаше много слънце, разходки, нямаше ски, защото пистата не беше подходяща за каране. Седяхме на слънце и се припичахме. Починах си много. В стаята имаше камина и 2-те вечери си я палехме. Беше много яко, но беше толкова горещо, че не се дишаше :1062 :plezya se :plezya se Ама който си пожела запалена камина, да си носи кръста (разбирайте, че аз съм причинителя на сауната :lol: :lol: )
Неделята изкарахме много приятно, ходихме на разходка във Велинград, пихме кафе няколко часа и аха да се прибираме към Сф и ни освени идеята да ходим да хапнем в Турския ресторант на магистралата. Тааа спряхме ние там, хапнахме доволно, но какви образи имаше в този ресторант. Едни кифли, едни мафиоти, с пистолети в гащите. Едни дебелаци дет се правят на много важни, олел майкоооо. Все едно бяхме попаднали на друга плането. Беше супер смешно и забавно да гледаме хората отстрани, защото в моето обръжение такива хора няма. Ресторанта не беше нищо особено, даже смея да кажа, че не ми хареса, малко ми беше безвкусно и малко високи цени, обстановка леко като на закусвалня с други думи - неправдано е да се хвърлят толкова пари там. Има и други заведеня, дет може да хапнеш и да ти е вкусно и приятно.
От понеделник съм на детокс и пак от понеделник ме е налегнала мигрената, та вече 2 нощи не мога да спя, през деня криво ляво е по-добре положението. Искаше ми се по време на детокс да не пия хапове, но в крайна сметка май май до там ще стигнем.
Имам си нова прахосмукачка :1062 Та вече вкъщи ще мога да поддържам добра хигиена. Още не мога да се зарадвам като хората, защото като ме боли главата не мога да реагирам на нищо по никакъв начин. То не че е много съществено това с прахосмукачката, ама аз да си кажа. :1069 :1069
Днес вечерта ни идват гости от Лондон и 2 малки дивачета ще хвърчат из апартамента, та ща не ща ако не ми мине до след обяд главата ще пия хапче, защото инак няма да мога да издържа на лудницата.
Та такива ми ти работи покрай мен. Хем няма нищо съществено, хем пак откарах много дълъг пост.

Елисче, разбирам те защо се чувстваш самичка като си в Перник. Мога само да ти изпратя :923 :923 Не трябва да позволяваш действията/бездействията на другите хора да те свират толкова много. Знам, че много лесно е да се каже отстрани, но в крайна сметка ти сама на себе си вредиш, а пък на другите не им дреме. Жалко, че собственото ти семейство се отнася по такъв безхаберен начин. Трябва да намериш правилния подход, че да получиш това, което искаш и същевременно да нямаш усещането, че се молиш на някой за нещо. Следвщаия път просто му кажи на свекър ти да остане, независимо че много бърза. Щом е дошъл до вас значи не бърза чак толкова иначе щеше да отиде дирекнто да си върши работата. Наистина се надявам да са по-малко ситуациите в които се чувстваш толкова наранена от близките ти хора. А това, че не са ти помогнали покрай земетресениеето, направо нямам думи....без коментар :128 :128 дано сополките да преминат по-бързо и само това да е.
Деси, радвам се на хубавите неща, които споделяш напоследък. Хубавите емоции са нещо жадувано предполагам от всеки един от нас и ти пожелавам това да се задържи за дълги дълги години напред :923 Алекс как възприема цялата ситуация?
Фютка, как сте вие? как е Юлката?
Чери, при теб винаги активностите са на макс. Не мога да ти насмогна да отразя случващото се покрай теб :1062 :plezya se Успех с концертите днес и чакаме да дойдеш да разкажеш кой как се е справил и колко е било вълнуващо преживяването. Усещам от сега колко много вълнение ще има в теб и колко се гордееш с твоите хлапенца. И мен ме е яд на това, че българите не победиха, но не защото се вълнувам от мачовете (а трябва :128, особено когато играе България), ами защото снощи имаше промоция в Пикадили, че ако сметката ти е над 100 лв. и ако България бие на мача, получаваш награда - ваучер за пазаруване на същата стойност, за която си пазарувал същия ден :1062 :1062 амаааа на, не успяхме да намажем :221 :221
Чери, пожелавам ти ситуацията с майка ти да се разреши в скоро време. Не се ядосвай на ината й. И ние ще станем някой ден като тях :fan :fan Дано по-малко са тези ситуации в които изпадаш в безсилие защото близките ти хора нехаят за здравето си и не знаят какви могат да бъдат последиците. И моят баща е такъв. Когато преди време получи алергична реакция от ужилване от оса ъсщо не искаше да предприеме мерки и си мислеше, че ще му мине. Добре, че майка ми реагира адекватно, отиде в аптеката взе инжекция и намери сестра, която да му я бие, въпреки че той е противял и не е искал и инжекция да му бият. Абе много инатливи тези нашите родители, чудо направо.
Бубка, не ти се сърдим много, че не наминаваш честичко. Разбираме те, че Чача си иска своето и не ти оставя много много свободно време. Нищо, ние сме тук и те чакаме, когато имаш време тогава ще се включиш и да ни разкажеш какво се случва покрай теб.
Мари-Жоли, прочетох това, което си написала в една друга тема и се радвам много на това, че си щастлива. Радвам се, че си на седмото небе и че вече се радваш на още едно прекрасно детенце. Да е живо и здраво, да носи топлина и уют, много да ви радва и само щастливи мигове да имате заедно, цялото семейство. Дай боже всички да споделят такива прекрасни емцоии и чувства за живота си, за партньора си и за семейството си!
Вале, зарадвах се да прочета в твоя последен постинг хубавите емоции, които са те достигнали на твоя празник. Желая ти от все сърце по-често да се чувстваш така и разбира се по-често да влизаш тук във форума.
Пете, надявам се и на теб да ти остане малко повече време да влизаш тук във форума. Не сме те забравили, даже изобщо. То забравя ли се такава симпатична и усмихната дама като теб :922 :922 английската сол и на мен ми е трудна, но сипвам вода колкото за една глътка и се надявам да премине без да се връща назад :221 Чудесни супички готвиш на децата, дано да не го възприемат като тормоз, а да им се услажат и да ги хапват с удоволствие.
Заключено