Майския детокс пристига и самочуствието ни се повдига!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Майския детокс пристига и самочуствието ни се повдига!

Мнение от Kleo »

:1216 Доволна съм от резултата и аз! :1216 Цели -3 кг съм :222 Дзааак! Ей, това ябълките и ансолът чудеса правили бе :222 Срам ме е да ви кажа колко килограма съм сега :oops: но съм все пак с три килца по-малко, отколкото бях преди броени дни, ураааа :954 продължавам с нов хъс и мотивация напред :423
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Добър ден от мен! Денят наистина е добър, нали , момичета?!
Ето и един букет красиви божури от нашия двор! За всички вас с пожелания за един слънчев и прекрасен ден!
Божурите.jpg
(96.96 KiB) Свалено 811 пъти
Аз също успешно приключих. Не съм се мерила, по моя си традиция ще го направя утре. Но се усещам по-лека и ми е много приятно! Вече си хапнах ябълка, пих зелено чайче и след минутки ще си хапна и овесените ядки. Най-вкусните ядки на света! :1062
Ами това е от мен!
Благодаря на всички за прекрасната компания през изминалите 3 дни! :922
Никога не е късно за ново начало!
олеся

Мнение от олеся »

И моя детокс мина като по ноти. Имам чувството че всичко така благоприятно се подреди все едно някакви съдбовни сили ми помагат: и трите дни нямах ангажименти и си бях в къщи, чак днес съм навън, а утре командировка, бях спокойна и мн.надъхана да успея, нямах никакви неразположения, всички в къщи ме подкрепяха... Разбира се тук е и вашата подкрепа, вашата сила и енергия без която щеше да е мн.трудно. Благодаря на всички и за всичко!
Този лек и успешен детокс за мен е знак, че явно дойде момента за отслабване.

А до момента захранването е следното: закуска- чай с боров мед, ябълка; обяд - салата моркови, малко по късно ябълка. До момента 2 кафета и 1 фреш микс (по инерция от детокса :1062 ). За вечеря ще варя картофи. Ще се меря и отчета утре.
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Здрасти . АЗ минах метър този път . бе главоболие и без студ ,но много ми се спи. Днес захраних със слата от цвекло и морков , следобяд пъпеш а на вечеря отново салатка ,но от зеле )))) Браво на нас !забравих да кажа ,че мъжа ми също детоксва с мен ))) Душица ми е той ! като порасне детето ако мога и него да го зарибя ще е супер . :1216
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Tami

Мнение от Tami »

Ето ме най-после и мен. И вчера не успях да се включа. Много ми беше тежко през този детокс. Май много ми се насъбра и едвам го изкарах. Най-трудно ми беше 3тия ден-вчера и замалко да се изложа. Страшно бях гладна и явно заради МЦ съвсем се бях озверила. И реших за да предотвратя крайно изнервяне, да ям и аз като Чери диня и така и направих и от тоалетната и през деня и вечерта не излизах.
Днес ходих на активна тренировка, но едвам излязох от вкъщи. Наговарях се сама поне час. Явно защото знаех че като отида и прекалявам. Но поне музиката беше достатъ1но високо пусната, та не ми се чуваше къркоренето на червата.
И аз си пих кафето с мляко днес. Иначе хич не ми се пие. Диня за закуска. Таратор и малка чинийка картофки за обяд. Задушени зеленчуци и варени картофки за вечеря.
Този път не се претеглих когато започнах и няма да се тегля и сега. Знам че съм повечко кг. от колкото очаквам, затова се нахъсвам с детокси и тем потобни да започна пак режимчето си полека-лека.
Това е засега момичета. Всички се справихте чудесно. Браво на всички и до другия детокс пак.
:524
:922 :329 :922
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте и от мен! Отчитам успешен детокс и след няколкото качени килца след конкурса нещата си влизат пак в релси. Мога да се похваля с нулев апетит и приличен външен вид. Дрешките ми са ми станали малко по-големи. Вече започвам да се замислям за дрехите от преди бременността. :1062 Като заформя свалени 20 кг ( чул ме Бог ) ще се снимам пак и ще пусна да видим разликите. Вие как сте?
олеся

Мнение от олеся »

Сред претеглянето ми тази сутрин, при успешен захранващ ден вчера - минус 2 кг.
Повече от доволна съм :1216
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

59 кг :1209
Kalia

Мнение от Kalia »

Здравейте,момичета,
и аз да се отчета,малко със закъснение... :1209
Направих общо 8 дни, 2-а от които бяха сухи, а другите 6-с изворна вода.Сухото се оказа доста екстремен спорт за мен в момента и направих 2 дни.
Иначе...за 8 дни свалих 7 кг,което не беше целта на занятието естествено.Колита ми,който се беше обострил,доста и то, изчезна напълно. Изчезнаха подуването на стомаха и запека. Метаболизма ми сега е мега бърз(по 2 пъти на ден),венците ми спряха да кървят,енергията ми се увеличи многократно... :1216
Сега ме влече само натуралната храна... :954
Е,това е...засега... :329
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

БРАВО, КАЛИЯ! :329 :524 :326
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kalia написа:Здравейте,момичета,
и аз да се отчета,малко със закъснение... :1209
Направих общо 8 дни, 2-а от които бяха сухи, а другите 6-с изворна вода.Сухото се оказа доста екстремен спорт за мен в момента и направих 2 дни.
Иначе...за 8 дни свалих 7 кг,което не беше целта на занятието естествено.Колита ми,който се беше обострил,доста и то, изчезна напълно. Изчезнаха подуването на стомаха и запека. Метаболизма ми сега е мега бърз(по 2 пъти на ден),венците ми спряха да кървят,енергията ми се увеличи многократно... :1216
Сега ме влече само натуралната храна... :954
Е,това е...засега... :329
Калиа, не знам какво да кажа :) :) ..... може би просто БРАВО! Не за това, че си издържала, че си се пречистила и т.н. А за това, че ти открила твоя начин за добро ЗДРАВЕ! Защото всеки път, когато пишеш за него, ти "звучиш" щастлива..... а не просто като състезател, на когото му се е наложило 3 дена да издевателства над себе си. :) И с последни сили се е добрал до финала. При теб нещата винаги звучат осъзнато. :954 Та затова е моето :324 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено