Нели написа:cchery написа: Не мога да коментирам, все още, защото на прима виста ще кажа, че има неща, с които не съм съгласна,
Няма проблем.

Можем да имаме всякакви мнения, но някои неща просто са такива, каквито са, независимо от нашите мнения. Повечето жени не са съгласни с това, защото вътрешно се съпротивляват да го видят. Това не променя нищо.
Може и това да е. Просто да не съм съгласна, защото се съпротивлявам да е истина

. От друга страна - считам, че критериите ги задават и майката, и бащата. Дори и детето да се идентифицира с майката, все пак тя е възрастен индивид и има вече изградени критерии в живота си, които е очевидно, че предава на детето, щом се припознават един с друг.
Има нещо, което е вътре в мен - аз не обичам за мен да се грижат. В такъв смисъл - наистина ми е приятно и разтапящо, когато това се е случвало да го прави мъж, НО..... много бързо в такива моменти чувствам слабост, слабостта на собствения ми пол. Чувствам се завладяна, чувствам се поробена, чувствам се длъжна, чувствам, че мъжът е по-силен от мен и просто............... развалям всчико :lol: :lol: :lol: .... Не мога да оставя някой да се грижи за мен, а аз да му изказвам възхищение... Не казвам, че това е правилно, а просто описвам себе си. И вероятно обрисувам и причината да не се съглася с някои от тезите ти,
Нелка. 
Дали пък...., ако поне веднъж в живота си се оставя да бъда обгрижвана за повече време, няма да намеря онова, което търся (дори не го знам какво е, но съм вечно в движение заради него)?!
Как мина денят ви?

Аз ходих напред-назад, вкл. минахме и през личния лекар - сложи втората за годината ваксина на Бела, написа бележка на Коко, че е годен да тренира (ще му трябва за новата картотека). После търсих пералня за майка по магазините за бяла техника, но си купих епилатор

. Накрая пък Момчил си дойде от работа с една от тест-драйв колите, които тяхната фирма има - електрически фолксваген, та го покарах малко из квартала - страхотна кола. Ускорява до 100 км за 3-4 секунди, но най-хубавото му е, че е доста по-щадящ към околната среда спрямо ДВГ-тата.. Лошото - нова такава кола е 50 К лева

. Бих искала да имам такава за из града, но за момента 50 хиляди лева излишни (и не само излишни

) нямам.
Накрая на вечерта извадих колелетата - моето и на Бела и карах из Младост.... Добре се почувствах - как бях забравила какво е вятърът да духа в лицето ти, докато въртиш педалите?!
Отивам да чета книжка и да спя. Лека нощ и на вас.