Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Публикувай отговор
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Мнение от cvety_rz »

Зори, ставаме две.Не се получава и това е!!!И аз се отказвам.Преди години, когато отслабнах с 33 кг. си хапвах от всичко, но по малко, ходех на фитнес и се получи.Защо сега се опитвам да си създам някакви правила като знам, че от това чувствам само дискомфорт :1044 Добрата новина е, че съм запазила кг. от детокса и това ме прави щастлива :1098 Последно време само се издънвам и наистина ме е срам, но не мога да ви излъжа.Прекалено много държа на вас и искам да съм откровена до край.И така смятам да продължа с детоксикацииите, плодовооризовите дни и разумното хранене.Фитнеса, на който тръгнах от скоро ми се отразява добре.Депресивните, мисли който са ми в главата всеки ден явно се страхуват от спорт и физическо натоварване.И мога да дам един пример.Трите деца са в къщи леко сополиви и кашлящи.На вси1ко отгоре имам и да учас каката уроците, които пропуска в училище и като прибавим и домакинската работа и става :126 Но аз съм спокойна и успявам.Да трудно ми е и се уморявам, но до преди месец в подобна ситуация бих плакала и бих се самосъжалявала.СлаваБогу вече не е така !!!
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
d___

Мнение от d___ »

Момичета, не се отказвайте!
Аз съм свалила само1кг за една седмица, но съм обнадеждена :lol: Опитвам се да правя и някои упражнения за коремни мускули :221
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цвети, радвам се за теб и подновените ти сили!
Децата бързо да оздравяват!
Успех и късмет!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

Момичета,сега прочетох постовете ви.Искам да ви кажа,че не сте единствени.И аз съм във вашия отбор.Лятото я правих тая диета.Изкарах 2,5 месеца.Свалих 5-6 кг и ми беше леко на стомаха и на тялото като цяло.Но не устисках до края,защото ми писна,ама наистина много от тия часове и ограничения в храната.Изобщо не бях стриктна,но имаше резултат,макар и малък.
Искам да си призная,че тия 3-4 дни бях много несериозна,чак се срамувам от себе си. :oops: :oops: Май не запазих резултата от детокса. :128 Не искам да се качвам още на кантара,че може да остана и без него. :126 :126

Браво на Цвети,че все пак е намерила вярната посока.Наистина става по-бавно,но човек трябва да живее в хармония най-вече със себе си и после с околните.
Болните да оздравяват и да не ги спохождат повече такива неразположения.
:923 :923 :923
mrunla

Мнение от mrunla »

ейй браво на всички за резултатите :524 :524 Храненето е много важно, а тази диета включва разнообразие от храни и ми харесва, мисля да я пробвам, благодаря :329 и казвате, че няма йо-йо ефекта, така ли?
Последно промяна от metsababa на 10 Фев 2011, 15:59, променено общо 1 път.
Причина: Реклама на сайт, който не се толерира тук.
Zizito

Мнение от Zizito »

здравейте, на всички :)
Тази диета я почнах 31. януари (понеделник) , сега ми е 14 ден .
Отначало бях малко нервна като прегладнея, но сега свикнах, хляб не ям с изключение на въглехидратния ден, когато ми се полага нещо тестяно :)
Искам , да следя развитието на тази диета как се отразява и при Вас .
Старая се да се движа повече, но понякога нямам достатъчното движение :oops: .
Ясно ми е, че свалянето на килограми зависи и от това колко имаш да сваляш, при мен засега ефекта не е голям :( , но има все някакъв и няма да се откажа скоро :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Зизито, желая ти успех с тази диета. Гледам че другите или са се отказали, или...... не знам какво. Дано я доведеш докрай и да имаш успех! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Просто не пиша, Чери. Иначе я правя. Днес ми беше въглехидратният ден. Утре ще ми е плодовият. Прекрасно начало на детокса, не мислиш ли? Засега съм решила 3 дни да я карам на плодове и сурови ядки, че съм пред цикъл и мощен глад ме гони. Ще си пия и ансола. Все е някакво пречистване. После смятам да продължа с житния режим по Дънов. След него се връщам на 90-дневната, обичам си я много - не е никак трудна за изпълнение, а е някакси балансирана и здравословна диета. Толкова от мене :222
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
mirka_ss

Мнение от mirka_ss »

Да ви споделя-ОТКАЗВАМ СЕ :328 !
Толкова ме е яд на себе си,че ми идва да се гръмна :128 След цял месец нито грам. :1134 Май това ограничаване вече не е за мен,боли ме стомаха от глад.Първият път нямах проблем,а сега явно от хормоналните проблеми не мога да стоя гладна.Ще пробвам разделното хранене и веднъж седмично само плодове,пък да видим.Почнах да яхам и кростренажора :1202 ,че гърба ме боли ужасно,а и за спорт,пък ще видим резултата...
ЛиР

Мнение от ЛиР »

Здравейте!
Минавам да ви "нагледам" :)...
Нещо...не мога да разбера що за идея е да се вечеря със сладкиши пък било то и "малко".
Говоря за схемата на диетата във въглехидратния ден разбира се.
Ще се радвам ако някой даде РАЗУМНО обяснение (различно от "щом е разделно хранене може", "щом има шоколадова диета, значи може...")...
Мисълта ми е, че има далеч по-полезни храни, в които преобладават въглехидратите, които биха могли да се препоръчат за вечеря в този ден...
:)
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Незнам дали ще ти дам достатъчно разумно обяснение,но ще се опитам да ти дам практическото значение на сладкишите.
Човек с наднормено тегло най-вероятно е имал навик да хапва от всичко,дори и сладкиши. Идеята на диетата,освен правилно съчетаване на храните е да осигури и комфорт на мозъка,т.е.човек да не изхвърли тотално и изведнъж всички неща,които е обичал да хапва,защото стресът,потискането на желанието за определени храни води до още по-голям глад и порив за тях. По-важното тук е не това,че се ядат сладкиши,а да се намери мярката,разумното количество.Това всеки сам може да реши.
Освен това в схемата,дадена на първа страница,са поместени примерни менюта,което ще рече,че те само насочват,но в никакъв случай не диктуват какво да се яде. Всъщност това е ценното тук според мен-имаш свободата да избираш какво и колко да ядеш и само и единствено от теб,от твоята мотивация и желание да отслабнеш ще зависи крайния резултат.
Публикувай отговор