Конче, благодаря за това, че ми разказа за неща, които не съм предполагала, че съществуват! Не мисля, че можеш да отегчиш някого с поста си... Това са неща, които трябва да бъдат написани и казани

След време някоя друга мама в твоетоположение може да прочете това и да й стане по-леко, чче не е единствена.
От теб аз разбрах, че не съм имала и бегла представа за нещата, които изживяват някои жени... Силно им съчувствам

Да не можеш да разчиташ на силата на волята си, да се окаже, че има нещо по-силно от самата теб... това е ад.
Аз дълбоко вярвам, че когато дойде второто дете, притесненията ще отпаднат, че ще мине лесно и безболезнено всичко!
Чери, и ти ли си се мислела за номер 1

И аз така, моето първо дете беше идеално, разбирате ли - една гладна уста без всякакви капризи и претнции, весела и спокойна душа, спяща по цели нощи. Здраво и перфектно дете! И като ми се оплакваха приятелки от техните бебета, си казвах, че малко се поглезват

Обачче второто...ми разказа играта

, каприз и бяс отвсякъде, не иска да яде, да пие лекарства, не дава да го обличаш, да го събличчаш, като му се скараш, реве като заклан