Детоксикация в зряла възраст

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
felix

Re: Детоксикация в зряла възраст

Мнение от felix »

Привет и от мен! :954 ofika, с чайчето и аз така процедирам. То както е тръгнало...на път е да се превърна в чаената дама :lol: Днес ми е 10-ти ден на чай. За цялото това време съм свалила 4.400 кг и съм достигнала тегло 63.200 кг. Ако от утре реша да продължа, няма да е за повече от 3 дни. През пова време ще мисля и захранването как ще е, но пазара червенее от ягоди и череши, така, че нямам притеснения за това. Пък едни хубави краставици имаааа и как им се каняяя :1062 Сега нямам никакъв апетит, дори когато приготвям храната на мъжа ми никак не се съблазнявам. Дано така да бъде и при захранването :524 , че ако взема да освирепея от глад :126 ще оплескам нещата :955 ema 57, ти сигурно си слабичка щом си вземаш апетитовъзбуждащ еликсир? Весел ден на всички! :940
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ofika написа::954 Здравейте слънчица! Весел ден на всички. :923 :923 В събота бях на сватба и се чувствах прекрасно, защото влязох в дрешка отпреди 4 години и се вихрих на дансинга заедно с младите. Не усетих кога стана 3 през нощта. Две дами на зряла възраст ме разпитаха като как съм в тази форма, а аз ги осветлих с надлежна препратка към новата книга на доктора. :524 Даже мигрената не можа да ми развали настроението, а и премина много бързо.
Браво, Офика :326 . Мога само да подозирам как си се чувствала, когато си облякла дрешката от преди 4 години и особено като си я "представила" :) (а с нея и себе си :222 ) на сватбата. Това е нещо като...... извоювана победа, като награда, като златен медал. И то постигнат с труд! :324 Пускай препратки на тези дами в златна възраст и насам за да не вземат и да се откажат. От опит с майка ми, която е на 67 г. знам, че когато нещо е трудно е най-лесно да се откажеш от него :???: :???: :???: .

Ей, заразихте ме с тези чайове и моят от мента и някаква билкова смес, наречена "Планински чай" дими до мене :) :) . Много ми е трудно да пия чайове, а през лятото съвсем. Обаче тази сутрин в София е хладно и една ментичка ще ме успокои перфектно. Преди да се роди вашата тема, бях споделяла за един много хубав чай (аювердичен), който си купих от чаена къща "Веда". Става въпрос за Рейки чай. Кликнете тук и разгърнете виртуалната книга на 2-а страница. На нея вдясно, вторият отдолу нагоре е рейки чая. :954 За да прочетете съставките му, кликнете веднъж върху книгата и тя ще се отвори в същия таб и ще се увеличи. Наистина по някакъв неведом начин ме успокояваше и ме вкарваше в нирвана. А всички, които ме познават, знаят, че това е едва ли не невъзможно :D .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ofika

Мнение от ofika »

:221Привет на всички смели дами! Май темичката ни има нужда от раздвижване. Аз съм на детокс от днес, защото ми се очертава пътуване в края на седмицата и предпочитам да съм завършила със захранването и да направя втори захранващ ден( ще бъда на път и ще карам на вода и ябълки). За съжаление покрай сватбата съм си върнала свалените килограми, но обиколките са намалели.Така че пак започвам от 75, а целта ми са 65, което за ръста ми от 1,62 е супер. Новината е, че мъжът ми реши да пребори повишеното си кръвно(долна граница) с детокс, но отложи започването за утре. Сега е на плаж, а аз чакам внука. Ще тренирам ходене няколко км в Морската градина.
:326 Радвам се, че ДОК издаде нова книга. Честито и на всички вас, които заедно с него доказахте, че детокса е полезен и безвреден, а и досега мотивирате всички, които търсят здравословен начин на живот. :923 :923 :923
Чери, благодаря за милите думи и честит имен ден (черешов)!!! :954
ema 57

Мнение от ema 57 »

Добро утро,
хайде на черешите и чая....аз започнах днес....дано за всички са леки и хубави следващите дни, без проблеми :960 :621 :529
успех
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

:954 :954 :954 Добро утро малко по-големи момичета,щом се смятате за такива :954 Сега се зачетох в темичката ви и искам да кажа б р а в о на всички ви - Ема,Офика,Филекс - продължавайте в същия дух - тук имате подкрепата на всички и главно на Док!
Пожелавам на всички ви успешен детокс и никакви болежки!Слънчев ден! :923
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
felix

Мнение от felix »

Привет! Аз приключих с моят детокс. Висока съм 163 см и достигнах тегло 62 кг. Свалих 6 кг и се чувствам превъзходно! На всички започнали своят детокс пожелавам успех!
ofika

Мнение от ofika »

Привет! Ема, с теб ще си правим компания този път. Аз също съм на череши и чай. Вече изпих и половин кафе. Забелязах, че когато правя детокс, не ми се пие толкова кафе. От друга страна, ако изляза с приятелки, имам избор-чай или кафе( :221 ). Ако пък сме мръднали вечерта към морето, изпивам една малка бира, докато другите си хапват и даже не ми се прияжда. :524 Така че вече си имам варианти за всякакви ситуации. :326 .
:923 Феликс, много се радвам на прекрасния резултат! :326 :326 :326 . Надявам се и аз да постигна целта, която си поставих. За мен детоксът е вече част от ежедневния ми живот - работа, хранене, мислене...Искам да споделя с вас, че са много приятни чайовете от подправки-девесил, майорана, салвия, джоджен...Скоро една приятелка ми прати статия за подправките срещу рака или нещо подобно. Има цял сайт, но не съм много добра с компютъра и не зная как да ви го пратя. :126 Ще попитам децата си, те имат търпение и когато разполагат с време, ще ми покажат. :423 :221 Весел ден на всички!!! :923 :923 :923
ema 57

Мнение от ema 57 »

Ей да се похваля...послушах Офика и Феликс и до сега се преборих с около литър чай /зелен/, след обяд ще пия от горки билки и разни такива др. билчици :940 :529 дано пък да успея да направя 2 л.
Иначе нямам други проблеми, не съм и гладна..не знам защо но на мен ми е най гладно втория ден, сигурно първия още храносмилам от предишния :624 в който сладко съм си похапвала......но пъ третия и четвърти защо не съм гладна незнам.Понякога имам чувството,че мога да продължа така, ако покрай мен няма някакви изкушения, празници и провокатори :524
успех :722 отивам да работя, че много работа ме чака /аз се трудя в къщи/
felix

Мнение от felix »

Ема, поздравления за чайчето! Нормално е след вторият ден да изчезне апетита. После е по-леко и наистина може дълго да се изкара така, само на чай. Но колкото по-дълго е гладуването, толкова повече се удължава и захранването. Специално за сваляне на килограми е препоръчително чести и кратки гладувания.
ema 57

Мнение от ema 57 »

felix написа:Ема, поздравления за чайчето! Нормално е след вторият ден да изчезне апетита. После е по-леко и наистина може дълго да се изкара така, само на чай. Но колкото по-дълго е гладуването, толкова повече се удължава и захранването. Специално за сваляне на килограми е препоръчително чести и кратки гладувания.
Да се похваля с още две чаши чай билков, ароматен, има надежда за 2л. Феликс благодаря за подкрепата :923.Така си е със захранването,три дни все не го докарвам, само един до два най много, а кг. за сваляне колкокото искаш.Сега съм решила обаче през лятото да не се храня вечер с домашните заедно, защото тогава се провалям...сладки приказки и т.н....само в събота и неделя ще им правя компания
Успех и на теб :524
ema 57

Мнение от ema 57 »

Офика, поздрави, тук съм с черешките и се радвам на компанията. :524 , когато сме повече е по лесно.
Публикувай отговор