А пък това за леглото, трябва да го обсъдим по-подробно

Вале

Да, така си е.mari_ko написа: мисля, че оранжево и кафяво като комбинация, ще са подходящи за доста голямо помещение с много естествена светлина. Иначе тези цветове, ако са много тъмни и наситени ще стеснят оптично стаята
Извинете, моя грешка, не бях обърнала внимание, че става въпрос за мебелите. Сега като прочетох внимателно, разбрах. Заблудих се, се става въпрос за боядисване на стените в кафяво и оранжево, представих си ги в силни, наситени цветове и почувствах нещо като паникаVer написа:Но кафяви така или иначе са мебелите, не вяравам и тях да сменяте заради един латекс
mari_ko написа: Заблудих се, се става въпрос за боядисване на стените в кафяво и оранжево, представих си ги в силни, наситени цветове и почувствах нещо като паника![]()
.
Информацията е много полезна и си е точно за тук.Ver написа:И понеже Марианка повдигна темата за леглото и неговото разположение ето тук ще постна нещо. Може и Фън-шуйско да е, но има място и в тази тема![]()
Мястото на леглото в спалнята
Вале, в статията има Благоприятни посоки за спане
Хи,дали случайно не си си мислила,че като ти дойда на гости трябва да ми намериш подходящо място за спане?Ver написа: 50 кв.м. Лавандула и Наситено пеляво лилаво, гарнирано с розови пердета и една парат на прозореца. Малко жълто по леглата и това за сега![]()
Има значение разбира сеvalrus написа:А сега за дрънкулките(онези ,които звънят при помръдване),Верче видях от снимката,че и ти имаш закачена,но къде?Има ли значение мястото?
М'че кЪ я мислиш ти?!lindorina написа:Хи,дали случайно не си си мислила,че като ти дойда на гости трябва да ми намериш подходящо място за спане?Ver написа: 50 кв.м. Лавандула и Наситено пеляво лилаво, гарнирано с розови пердета и една парат на прозореца. Малко жълто по леглата и това за сега![]()
![]()