Да, аз след като родих Бела ходих през 6 месеца на профи прегледи. Но откакто почнах работа и времето ми рязко намаля..... ги разредих на по 9-10 месеца. Ееееее, хубавото е, че каквото и да има, със сигурност е в началото си, защото последно бях на преглед септември миналата година и тогава всичко беше спокойно. Ноооо ме е яд, че личната много отдавна не ми е пускала ПКК, че явно ми провежда "профилактичните" прегледи без мое присъствие :mad: :mad: ииииииии ей такива истории. Яд ме е, че докторката, която установи миомата...... някакси бездушно реагира. Не ми обясни нещата, не каза, че е възможно и да е нещо друго, трябваше да питам какво ще се прави оттук нататък!!? :!: :?: :!: :?: аз трябваше да питам!!! А все ми се струва, че точно това трябва да е първото задължение на "лекуващия" лекар.Cheva написа:Обаче с твоя разказ отново ми напомняш да запиша час за профилактичен при гинеколог.![]()
Както и да е.... в понеделник ще ме види моят гинеколог, на който се разсърдих миналото лято щото ме накара да чакам час и половина при все, че имах записан и потвърден час за преглед. И за този час и половина веднъж не излезе да се извини и да ми обясни какво налага закъснението и колко още ще трябва да чакам. И така от 15.00 часа до 16.30 кибицах в клиниката и се ядосах и си тръгнах. Еееее, какво не прави страхът обаче!?!? Вчера му звъннах и ще се видим в понеделник. И при всяко едно положение ще му кажа, че не ми е допаднало отношението от миналото лято, но независимо от това очаквам да даде най-доброто от себе си и да видим имам ли проблем или не!!!
Има ли други живи тези дни?!?!

Това е засега, после пак.