Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Моята тренировка

Мнение от Kleo »

:1209 :1209 :1209
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
tita

Мнение от tita »

Изображение

Преди известно време на входа на фитнес имало снимка на много слаба и красива жена.
Текста гласял:"Това лято русалка ли ще бъдете или кит?"
Една жена ( с неизвестно тегло) отговорила по следния начин:
"Мили хора, китовете са винаги заобиколени от приятели- делфини, моржове и любопитни хора. Те са сексуално активни и отглеждат децата си с невероятна нежност и любов,
Те се забавляват и играят и ядат много скариди. Плуват по цял ден и пътуват до фантастични места като Патагония, Северните морета и кораловите рифове на Полинезия. Те пеят страхотно и понякога има и дискове с техните песни.Те са впечатляващи и много обичани животни, които всички защитават и пазят.
Русалките не съществуват.Но ако съществуваха, щяха постоянно да ходят при психолога с проблем "раздвоение на личността:жена или риба?"Нямаше да имат сексуален живот и да носят деца. Да-щяха да са много красиви, но тъжни и самотни. И щяха да миришат на риба.Без съмнение-предпочитам да съм кит. Във времена, когато медиите ни казват, че само слабото е красиво, аз предпочитам да ям сладолед с децата си, да вечерям с мъжа си и да си пийвам с приятели. Жените напълняваме по различни причини, но понякога това е от много мъдрост и знание, което главите ни не могат да поберат и се разпростира из тялото. Ние не сме дебели-ние сме добре гледани и всеки път в който видя заоблените си форми в огледалото си казвам "Чувствам се добре, защото тренирам редовно, не защото съм слаба"
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Уау, супер! :1216
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

И другата гледна точка , в която има много резон.
Но за себе си избирам средата. Да живея и да бъда здрава, а това се постига с
умерено количество храна , балансиране и активно движение.

Та на темата , вече започнах тренировъчна програма и се чувствам прекрасно.
Встъпвам полека - лека , не се натоварвам излишно и неразумно.
Взаимствам от тази програма: Усещане за жена – минималистична тренировъчна програма
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
tita

Мнение от tita »

Хареса ми тази програма, Cheva. :1216

И аз ще разнообразя малко упражненията, ползвайки я. :222
Иначе съм на абсолютно същото мнение като теб - храна, която не разболява тялото, в количество, което не го натоварва и движение винаги, когато може.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Йога и Зумба и повече Ходене пеша
това съм намислила за себе си
и искам да ЗАПОЧНА :222
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Лелееееееее, в тоя подфорум няма мнение повече от месец! :1139 :1139 Никой ли не тренира, спортува за удоволствие или поне ходи пеша по 1 час на ден?! Аз ли включително?! :oops: :oops:

Отговорът е - ДА! Последното ми тичане в парка беше на 28.и декември! :oops: :oops: Оттогава - тотален мързел. Да, мързи ме сутрин да сляза в парка... Да, последните 2 седмици бях сама с децата иииииии трябваше аз да ги организирам сутрин, но повечето е това, че ме мързи... Просто ми се пие кафенце сутринта с вестник в ръка за 5 минути тишина и спокойствие. Това е!

Но се вземам в ръце и ако не утре, от другата седмица сматам да си пробвам новите :

[img]http://www.tobysshoes.com/images/w_bikila_1.jpg[/img]

:1062 :1062

А иначе онова, с което мога да "измия" поне малко срама от челото, е че увеличих 1 час тренировките по фитбол - вече ходя понеделник, сряда ииии събота съм 2 часа в залата - от 10 часа на фитбол и веднага след това на комбинирана гимнастика. :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
tita

Мнение от tita »

Не си сама, Черитка, ... в мързелуването :222 . Обаче аз те бия, щото абсолютно никакъв спорт не ми се подхваща напоследък. Карам го само на разходки ... пак е нещо, нали :1216 Иначе всяка сутрин се събуждам с мисълта, че е време отново да започна да ставам с час по-рано и да си правя упражненията, ама пусто така сладко ми мирише възглавницата на топло и сънливо, че си оставам само с мисленето. :1062
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аз танцувам често, засега вкъщи само, но съм си наумила Зумба-тренировки в най-скоро време :222
mishellinna
Е, не се спря с тия постове!

Мнение от mishellinna »

Запис и от мен в тази темичка...Тъй като се пристрастих към всякакъв вид тренировки, не мога да я прескоча. При мен програмата от около 3 месеца насам е: понеделник + сряда - ЗУМБА, вторник - пилатес / кардио (взависимост до какво се доредя), четвъртък - кардио (с програми на Джилиън Майкълс, Джаки Уорнър или Боб Харпър), петък - каланетика!Събота и неделя почивам! Отделям около час на ден, защото имам мноооогооо работа върху себе си, но както при повечето ми е кът времето! Ако има и други трениращи, можем да отчитаме тренировките за деня, за да кръшкаме по-малко :222
"Ако правите нещо прекрасно и възвишено, а никой не го забелязва- не тъгувайте. Изгревът е най-прекрасната гледка на света, а повечето хора по това време спят."

Джон Ленън
Публикувай отговор