С какво се сдобих

Жената е жена, когато пазарува....... с мярка
Публикувай отговор
Ver

Re: С какво се сдобих

Мнение от Ver »

Някак си предколедно се сдобих е този барбаронски стол
[img]http://dev.teodoros.com/images/364yrhf_1.jpg[/img]
Седя си в него, пия си питието и си чета "Първият закон" :222
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Сдобих се с декемврийския брой на списание PLAYBOY :lol: - тоест преди малко го купих за благоверния :1062 да се радва човечецът, пък и аз покрай него да облажа :1209
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Ver

Мнение от Ver »

Благодарение на приятел :923 се сдобих с тази препоръчителна литература:
[img]http://kulturni-novini.info/img/news/11525_1.jpg[/img]
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Вер, като я прочетеш, да кажеш как е - много я хвалят :). Аз се сдобих с "В черно като полунощ", но няма да й дойде скоро реда. Дадоха ми "Размишления в катраненото буре" на Джак Харт и още 3 книги на Е. Е. Шмит - трябва да ги връщам скоро, та първо тях ще чета :).
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Розова чанта за щастливи майки и други трикове :954 - авторката ще я цитирам по-късно, че книжката остана при родителите ми в София, а аз съм си в Луково сега.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

[img]http://i5.helikon.bg/products/3797/16/1 ... 63797z.jpg[/img]

:lol: :lol: Ей с това от продавалника, на много прилична цена :mrgreen: . Яна от кога ме врънка да й я чета, нали му е върла фенка :lol: . Утре я взимам от пощата и я започваме.
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

А кой е той, че Яна му е фенка ? :oops: :oops: :oops: (и трябва ли да се срамувам, че не знам)
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Беър Грилс? Той е един ужасно готин пич, които има разни предавания по Discovery Channel за това как да оцелееш в дивата (ама наистина дива) природа. Всъщност знам за три - едното е някакво риалити с отбори от по 2-ма човека, които оцеляват по начините на Беър Грилс - гледали сме 1-2 серии и не мога много да кажа за него :). Другото е "Оцеляване на предела" - ходи в най-дивите места на света - джунгли, пустини, ледени планини и т.н. и показва техники за оцеляване. Третото предаване е "В най-лошия случай" - оцеляване при катаклизми в градска среда - напр. ако те гонят кучета, ако паднеш с кола в езеро - такива неща :221 . Самият той е много динамичен човек и е интересно за гледане (без местата, на които яде червеи заради протеините :1052 ).
Мъжа ми смята, че всичко е нагласено и няма нищо реално в тези предавания. Направо не може да го понася :221 ! Но ние с Яна си ги харесваме и като ги хванем по Дискавъри, си ги гледаме. Също така има и търговска марка "Беър Грилс" - в Ориндж съм виждала ножа, брадвичката, клещите тип "швейцарско ножче" на БГ. Яна даже искаше огниво за Коледа, но не я огря :221 :221 .
Ася

Мнение от Ася »

Хлебепекарна си имам! Не мога да й се нарадвам! :954
Обаче мнооого хляб се изяжда :328
Ver

Мнение от Ver »

dexter написа:Беър Грилс? ...ама наистина дива природа. ...Мъжа ми смята, че всичко е нагласено и няма нищо реално в тези предавания.
Да бе, да дива другия път :1062
Много съм съгласна с мъжа ти :mrgreen:
Публикувай отговор