Беър Грилс? Той е един ужасно готин пич, които има разни предавания по Discovery Channel за това как да оцелееш в дивата (ама наистина дива) природа. Всъщност знам за три - едното е някакво риалити с отбори от по 2-ма човека, които оцеляват по начините на Беър Грилс - гледали сме 1-2 серии и не мога много да кажа за него

. Другото е "Оцеляване на предела" - ходи в най-дивите места на света - джунгли, пустини, ледени планини и т.н. и показва техники за оцеляване. Третото предаване е "В най-лошия случай" - оцеляване при катаклизми в градска среда - напр. ако те гонят кучета, ако паднеш с кола в езеро - такива неща

. Самият той е много динамичен човек и е интересно за гледане (без местата, на които яде червеи заради протеините

).
Мъжа ми смята, че всичко е нагласено и няма нищо реално в тези предавания. Направо не може да го понася

! Но ние с Яна си ги харесваме и като ги хванем по Дискавъри, си ги гледаме. Също така има и търговска марка "Беър Грилс" - в Ориндж съм виждала ножа, брадвичката, клещите тип "швейцарско ножче" на БГ. Яна даже искаше огниво за Коледа, но не я огря

.