ОКТОМВРИ вече ни напуска, ала ДЕТОКСА не пропускай!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Мърмори
Философска система

Re: ОКТОМВРИ вече ни напуска, ала ДЕТОКСА не пропускай!

Мнение от Мърмори »

За всички, на които им е студено!

Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Няма по-силна мотивация от тези думи:
Днешния ДЕН 8 (на лечебно гладуване)
Мотивацията ми е на max и нищо не може да ме отклони от това начинание-нито готвенето у дома,нито десертите,които им правя, нито плющенето на колегите в офиса.
Чувствам се добре.Изпих ансола, сега вече съм на около 2л вода и чай. Не съм гладна, не ми е студено, настроението ми е що годе добро, абе нямам от какво да се оплача!
Прочетено .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мърмори написа:За всички, на които им е студено!

Изображение
Изображение
Изображение
! :lol:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
diva

Мнение от diva »

Да се похваля ;)
Вторият ми ден на първия ми детокс е успешен :) :)
Днес ми е по-малко студено, въпреки времето навън. А сутрешните 10 грама английска сол не ми създаваха проблеми. Почти цял ден бях навън и се чувствах много добре. Май само ми се спи...
Днес имах малко повече от необходимото мисли за храна :( Но съм решена и утре да продължа със соковете. Така де, не ми прилича да се отказвам в началото ;)
Хубава вечер на всички! Поздрави за успелите и успех на оставащите за утре! !!
vesin

Мнение от vesin »

Браво Дива! Само така! Добре дошла и от мен!
Тази вечер приключва тридневният ми детокс, днес освен солта, кафето, три големи чаши чай,3л.вода си хапнах 4 круши, две ябълки и един голям морков. Не съм съвсем по правилата, но исках да мине леко и без да е с усещане за насилване над организма, както казва Чери. Много се надявам и на свалени килограми, че имам нужда от това, нооо утре ще си каже. :)
Хайде, лека вечер на всички и дано мине леко на момичетата, които започнаха по - късно!
danid
Философска система

Мнение от danid »

Охо, много сте изписали

Днес едно задръстване ми разказа играта :221

Утре захранвам, успех на всички в захранването и третиш детокси ден :329
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
mira_b

Мнение от mira_b »

Добро утро! Записвам втори успешен детоксден :1209 Англ. сол, чай и една ябълка досега и вода, разбира се. Спах много добре снощи, дълбоко. Събудих се наистина отпочинала и много спокойна. При мен студ няма, дори ми е топло и се изпотявам повече :1216
Успешен ден на захранване на приключилите детокса :922
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Здравейте , изпих солта . Днес за мен е детокс . Нали го започваме сега с Кики. успех на захранващите . :222 По добре късно от колкото никога )))
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Фюти, Док казва, че не e добре да се започва непосредствено след пълнолуние. Т.е може да се започне в деня на самото пълнолуние, но не и непосредствено след това. По-добре изчакайте 4-5 дена, най-добре седмица.

Браво на всички!Особено на новичките! Не забравяйте да се отчетете в таблицата!
Портокалина

Мнение от Портокалина »

Да се отчета и аз - снощи хапнах салата с малко зехтинче и сиренце, малко се притеснявах да не ми стане много тежко след 2 дни и половина на сокове, но явно не съм се притеснявала достатъчно, тъй като си хапнах :1209 днес пак мисля да го карам по-лекичко - на обяд картофки варени, а довечера по-обилна салата.
Чувствам се супер лекичка :524 :326
Заключено