Ver написа:cvety_rz написа:Писах и трих, писах и трих....иска ми се много неща да споделя, но не намирам точните думи.Липсвате ми много

Значи не е трябвало да бъде написано

Прегръщам те

Цветка, моментът за този постинг ще дойде даже още по-подходящ от вчерашния ден!
Аз да ви кажа каква суетня настъпи тази сутрин у нас - не знам дали бях споменала, но днес от училище ще водят децата от началния курс на театър, но т.к. постановката е "Грозното патенце" отиват основно деца от предучилищната група, първи и втори клас. Бела, разбира се, нямаше никакви колебания дали ще ходи, но се зарадвах, когато и Коки се присъедини към нея. Децата се събират в двора на училището в 10 часа и с рейс ги извозват до театър "Ариел" - самата постановка е от 11. И в тази връзка сутринта Бела се "излюпи" в 8 без 10 с репликата
"Мамо, мисля, че съм закъсняла за театъра!" 
В крайна сметка я склоних да лежи поне до 9 часа в леглото, но само толкова! Станахме, трескава подготовка на закуската, дрехите, сутрешния тоалет в банята - всичко беше подчинено на "събитието" театър от училище!

Много съм щастлива, защото ето това е което изгражда тяхната малка общност на почти ученици. Тази несвойствена тревожност, която буди у мен усмивка, съзнанието, че трябва да си отговорен и навреме да идеш, усещането за съпричастност към общ момент, доброто чувство към госпожата и несъмнено доверието, което им се гласува да са сами! Много се кефя!
ellis_stoyanova написа:Добро утро на всички.всеки ден ви чета,но ми е трудно да пиша през тела,вече няколко поста бяха безвъзвратно изтрити и просто се отказах,утре си пътувамд за Пк,чувствата са смесени,иначе сме добре,скоро ще ви пиша,хубав ден на всички
Елисче, дано да ти е по-лека от очакваното адаптацията!

Знаеш че понякога очакванията ни не се оправдават и ако това се случи сега с теб, поне ще е за добре! Чакам те да се появиш и особено много ми липсваш в кулинарния

- чисто и просто за вдъхновение!
Елииииии, много се удължи твоята сага - направо ми става тегаво като чета как вместо да те упътят какво да правиш, разните лекари допълнително увеличават съмненията в тебе!

Нямам представа какво да те посъветвам, но ми прави впечатление, че често изниква нещо ново при тебе - я бактерия, а тези гадни кисти, я сега проблема с кръста..... мисля си, че ако не ти се налагаше да се бориш за твоето бебенце, тези неща нямаше да се случват! Силно вярвам в хубавата развръзка - винаги съм била почитателка на приказките в които доброто побеждава злото и няма да спра да го вярвам!
Що се отнася до ремонтите, да не забравиш да ни направиш една виртуална разходка из "новото" ви гнезденце!

Мисля другата седмица да поканя архитектката, на която ми даде координатите и да се почва и у нас! Момчил, разбира се, е в неведение!
VIKI1023 написа:Влизам само да се похваля,вече нямам възпаление и болка,остава да зарасне дупката от мъдреца.Иначе сме добре,Вики малко е сополива,но се оправя,чакаме до 10 дни да тръгне на градина и това е в общи линии.Записах се в темата за тържеството.Чао за сега!

Краси, радвам се за тебе и за твоя мъдрец! Да ти свършва и по-скоро английския, че да си идваш вече при нас

!
Ами това е в общи линии! И понеже довечера е вечерта на ACCEPT и т.к. ние с Момчил сме на концерта просто по дефолт

, ви поздравявам с едно скрооооомно тяхно парченце

:
[youtube]VFwGwVN_AOM[/youtube]
А сега зачезвам за комбинирана гимнастика!