Лято пее в моето сърце!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Мърмори
Философска система

Re: Лято пее в моето сърце!

Мнение от Мърмори »

Ели, желая ти всички ремонти да минат бързо и безпроблемно!
Пустите му бактерии наистина са много упорити- вече с месеци се борим, само кидни чай не съм давала, ама след урокултурата на Дари другата седмица ще опитам И това.Вече много, ама много ми писна,честно!
За лекарите ни...какво да кажа?! Естествено, че няма да си признаят, че турските им колеги разбират повече! Помисли само върху това;защо никой чужденец не идва да се лекува в България, а всеки търси изход в Турция ( и не само)? С това не искам да те обърквам по никакъв начин, аз знам, че ти е много трудно в момента, но лично аз бих се доверила на опита. Нещо повече, склона съм да вярвам, че повечето от нашите лекари не биха приели чуждо мнение, само за да не се покажат колко струват, да се направят на важни, ако щеш. Може да не съм права в оценките си и в никакъв случай не поставям всички под един знаменател, но толкова съм бясна на цялата ни система, на цялото ни здравезагубване (което само се казва опазване)! :126
ellyto написа:нали за това сa лекарите да мислят вместо мен...
Принципно си много права, но само принципно. На практика нещата стоят по съвсем различен начин- ти трябва да четеш, да се информираш, да изискваш, да изучиш професията им,защото оставиш ли се в ръцете им, довериш ли се на 100%...тежко ти и горко!
Ето днес споделих на Черита за детето на наш познат, което е на 2г и е с хидроцефалия. Взели онзи ден, че му сложили ваксина :eek: ! Кой идиот ще постави ваксина при това заболяване, като се има предвид, че точно някои ваксини предизвикват хидроцефалията !И детето сега е с проблем. Кой е виновен в случая? Лекарката,поставила ваксината или майката, че не се е информирала за рисковете?
Каквото и решение да вземеш за себе си- с теб съм!
ellyto

Мнение от ellyto »

Дааа системата ни е "Страхотна"....наистина не знаеш на кой да се довериш и как да постъпиш....
Седя и мисля и мисля и мисля над нещата и нищо не мога да измисля. То баси само притеснения, какво да направя какво ще стане, как ще се развият събитията, как да направя еди си какво и еди си що и нарая пак една кръгла 0. Как да вземе решение човек, като във всяка една от опциите е свързана с рискове. Казват ми, че щом толкова много го мисля и се чудя какво да направя, значи не му е времето сега да се прави операция. Може би трябва да направя опит - той със сигурност ще покаже пътя - или този път ще се получат нещата и това ще ми покаже, че всички притеснения относно това дали да се прави операция са били излишни, или пък няма да се получи и това ще потвърди съменията ми, че операция трябва да има...Иска ми се хич да не го мисля и каквото трябва да стане да си стане и без очаквания, притенсения и излишни емоции просто да мина през препятствията...Много е трудно да вземе човек каквото и да било решение, което е свързано с много рискове. То да кажеш, че ако направиш това и това, резултата ще е, че ще си "вечно щастлив" та да го направиш, но когато не знаеш от едно решение какво ще последва как да го вземеш....просто си разсъждавам на глас. Трябва да наблегна на психическото и емоционалното си състояние, пъккк каквото ще става да става...то ще си покаже.

Това с ваксините е много куца тема, лекарите явно не ги интересува какво се случва с човека на който се поставя дадена ваксина. Напоследък съм настроена анти-ваксините и хич не ги одобрявам и бих искала да успея да убедя и половинката в това, но той не може да се пречупи и да повярва, че ваксината причинява по-голяма вреда отколкото полза. Бяхме чели една книга убеждаваща хората колко са зле ваксините, нооо той каза, че това са пълни тъпотии и не вярва на това, което пише. Трябвало повече доказателства и ако успея да го убедя ще е чудесно.
Дано и вие скоро се преборите с тези бактерии, че е много неприятно, направо оттърване няма. Сигурно трябва да приема, че е нормално след толкова много бърничкане това да се получи, но много ми се иска да не ми се отразява по такъв начин. Сега ще заложа на всички онези средства, които подобряват имунитета, за да мога да се отърва от гадинките. Бурята ще отмине и ще изгрее слънчицето накрая, сигурна съм :954 :954 :954 :954
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Добро утро на всички.всеки ден ви чета,но ми е трудно да пиша през тела,вече няколко поста бяха безвъзвратно изтрити и просто се отказах,утре си пътувамд за Пк,чувствата са смесени,иначе сме добре,скоро ще ви пиша,хубав ден на всички
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Влизам само да се похваля,вече нямам възпаление и болка,остава да зарасне дупката от мъдреца.Иначе сме добре,Вики малко е сополива,но се оправя,чакаме до 10 дни да тръгне на градина и това е в общи линии.Записах се в темата за тържеството.Чао за сега! :923
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Писах и трих, писах и трих....иска ми се много неща да споделя, но не намирам точните думи.Липсвате ми много :940
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Цвети, и ти ни липсваш! Пиши,когато си готова, тогава думите сами ще излизат изпод пръстите ти. Дотогава, силна прегръдка от мен :922
Ver

Мнение от Ver »

cvety_rz написа:Писах и трих, писах и трих....иска ми се много неща да споделя, но не намирам точните думи.Липсвате ми много :940
Значи не е трябвало да бъде написано :)
Прегръщам те :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ver написа:
cvety_rz написа:Писах и трих, писах и трих....иска ми се много неща да споделя, но не намирам точните думи.Липсвате ми много :940
Значи не е трябвало да бъде написано :)
Прегръщам те :923
Цветка, моментът за този постинг ще дойде даже още по-подходящ от вчерашния ден! :922

Аз да ви кажа каква суетня настъпи тази сутрин у нас - не знам дали бях споменала, но днес от училище ще водят децата от началния курс на театър, но т.к. постановката е "Грозното патенце" отиват основно деца от предучилищната група, първи и втори клас. Бела, разбира се, нямаше никакви колебания дали ще ходи, но се зарадвах, когато и Коки се присъедини към нея. Децата се събират в двора на училището в 10 часа и с рейс ги извозват до театър "Ариел" - самата постановка е от 11. И в тази връзка сутринта Бела се "излюпи" в 8 без 10 с репликата "Мамо, мисля, че съм закъсняла за театъра!" :1062 В крайна сметка я склоних да лежи поне до 9 часа в леглото, но само толкова! Станахме, трескава подготовка на закуската, дрехите, сутрешния тоалет в банята - всичко беше подчинено на "събитието" театър от училище! :D Много съм щастлива, защото ето това е което изгражда тяхната малка общност на почти ученици. Тази несвойствена тревожност, която буди у мен усмивка, съзнанието, че трябва да си отговорен и навреме да идеш, усещането за съпричастност към общ момент, доброто чувство към госпожата и несъмнено доверието, което им се гласува да са сами! Много се кефя! :954 :954
ellis_stoyanova написа:Добро утро на всички.всеки ден ви чета,но ми е трудно да пиша през тела,вече няколко поста бяха безвъзвратно изтрити и просто се отказах,утре си пътувамд за Пк,чувствата са смесени,иначе сме добре,скоро ще ви пиша,хубав ден на всички
Елисче, дано да ти е по-лека от очакваното адаптацията! :922 Знаеш че понякога очакванията ни не се оправдават и ако това се случи сега с теб, поне ще е за добре! Чакам те да се появиш и особено много ми липсваш в кулинарния :) - чисто и просто за вдъхновение! :940 :940

Елииииии, много се удължи твоята сага - направо ми става тегаво като чета как вместо да те упътят какво да правиш, разните лекари допълнително увеличават съмненията в тебе! :???: Нямам представа какво да те посъветвам, но ми прави впечатление, че често изниква нещо ново при тебе - я бактерия, а тези гадни кисти, я сега проблема с кръста..... мисля си, че ако не ти се налагаше да се бориш за твоето бебенце, тези неща нямаше да се случват! Силно вярвам в хубавата развръзка - винаги съм била почитателка на приказките в които доброто побеждава злото и няма да спра да го вярвам! :922

Що се отнася до ремонтите, да не забравиш да ни направиш една виртуална разходка из "новото" ви гнезденце! :222 Мисля другата седмица да поканя архитектката, на която ми даде координатите и да се почва и у нас! Момчил, разбира се, е в неведение! :1062
VIKI1023 написа:Влизам само да се похваля,вече нямам възпаление и болка,остава да зарасне дупката от мъдреца.Иначе сме добре,Вики малко е сополива,но се оправя,чакаме до 10 дни да тръгне на градина и това е в общи линии.Записах се в темата за тържеството.Чао за сега! :923
Краси, радвам се за тебе и за твоя мъдрец! Да ти свършва и по-скоро английския, че да си идваш вече при нас :954 :954 !

Ами това е в общи линии! И понеже довечера е вечерта на ACCEPT и т.к. ние с Момчил сме на концерта просто по дефолт :mrgreen: , ви поздравявам с едно скрооооомно тяхно парченце :1062 :

[youtube]VFwGwVN_AOM[/youtube]

А сега зачезвам за комбинирана гимнастика! :1200 :1203
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Здравейте на всички, наистина много малко време ми остава, едвам смогвам да се оправя. Роската вече втора седмица го няма беше командировка прибра се за един ден и отиде на село да прави ремонт. Аз си гледам децата водя ги на градина прибирам ги вторник четвъртък и петък когато заседаваме треперя дали ще смогна на време да ги взема. В новата детска се държат ужасно с децата ми. Не им се гледат чужди деца, но надявам се скоро това да приключи. Казват че от 1 ноември ще отворят нашата градина. Алекс ми се разболява от няколко дни, кашлица запушен нос, в петък д-р Угринова я прегледа и изписа схема за настинката и постоянна схема за 5 месеца за нейните дългогодишни проблеми с ушите и алергиите. Не зная утре дали да не я водя с мен на работа.
Е това е от мен за сега, кога ли ще ми остане повечко време за вас. Липсвате ми момичета. :922
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Здравейте момичета ! Емка ще се справиш . Ти можеш,това ми е ясно . Знам ,че е трудно ,но пък здрави сме :954 прегръщам те . Аз приключих с АБ - то на Юлий . Ходил е в петък на контролен и всичко е било наред . Днес ще сме си двамата . Аз съм почивка и той си остана в къщи . Сега ще отидем да платя за учебни материали 60лв в детската и после ще се разходим . Да използвам да се видим и да сме заедно ))). Разбира се ,че някой ме анатемосват ,че не го пускам на градина ,но защо да не си прекараме един чудесен ден заедно . :222Цвети :922
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Фюти, :940 . Защо да те анатемосват?!? Даже, ако имаш възможност го дръж цяла седмица след антибиотика далеч от градината, това от личен опит и доста преживяно... Поне при моя Марти толкова му се понижаваше имунитета след АБ, че на 3-4 ден след като съм го пуснала в градината се почваше наново ... още ми се :328
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено