Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Мнение от cvety_rz »

Ето ме и мен :mrgreen: Вчера изкарах един разтоварващ ден.Тъй като съм свикнала да си го правя в неделя и тялото ми се е настроило вече няма да се дърпям я :1062 Така, че напускам компанията ви за през седмицата и ще си ги правя в неделите.Така успявам и да не преям, защото обикновено в неделя изпускам юздите :622 То това ми беше и основния мотив да се спра на този ден.Вчера хапвах хинап.Много ми е "готин" :222
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ехооооо, привет от една понеделнишка ПО фенка :954 :954 . Оризчето е сварено с по 2 стръка целина и мюрдия, този път сложих индийско орехче вместо къри - да видя какъв е вкуса и действам по устав. Един пъпеш ме чака и малко грозденце. Яко съм му изпуснала аз края, щото пак видях една неприятна четворка на кантара.... демек 74...., но оттогава изтече доста....... няма да казвам какво, всички знаете какво се върши тук :1111 :1062 :1062 , та отпочвам от 73 и нещо си.... да видя как ще го докарам.

Още съм в ПМС - не ми е дошло, чакам днес или утре, което също си оказва своето влияние на килограмите. А вчера сутринта се събудих с режеща болка в гърлото, отпаднала - блях :1052 :1052 :1052 . Тази сутрин съм по-добре, ама нямах сили да сляза да тичам в парка :???: :???: ...... като не може, не може. Но поне ще си се попречистя днес, а и ще изтормозя вируса. :954 :954

Цветка, ти ще си ни наблюдател и коректив :1062 - тъкмо ще ти е лесно, щото в неделя е минало трудното :955 .

Има ли още някой с мен днес?
pepidzheneva написа:Благодаря droidd! :329
С риск да се повторя искам да кажа ,че това което постигнах ( за месец и половина съм свалила около 6 кг) го дължа на този форум,на детоксикациите, на ПО дни и на ВАС момичета на вашата подкрепа и мотивация.Благодаря Ви много :923 :923 :923
......И продължаваме на пред до заветната цел! :329
Пепи, още миналата седмица исках да те :923 :923 за този постинг! Винаги съм се радвала, когато лично мога да помагам! Но когато това става една колективна естествена и извираща от сърцето тенденция е зареждащо и стимулиращо! Значи има смисъл! Поздравявам те за тези 6 килограма.... това все още не е факт при мене, но пък като чета постове като твоя и не губя нито надежда, нито желание за това! Още веднъж :922 :922 :922
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cvety_rz написа:Вчера хапвах хинап.Много ми е "готин" :222
За първи път опитах и аз преди няколко дена, много ми хареса !
Много интересен плод.
Също така скоро опитах и физалис.

cchery , успех днес!
И пробвай без салата. :mrgreen:
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
олеся

Мнение от олеся »

Днес и аз съм на оризче :mrgreen:, че така се изоставих и ме е страх да се кача на кантара :twisted:
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:

Цветка, ти ще си ни наблюдател и коректив :1062 - тъкмо ще ти е лесно, щото в неделя е минало трудното :955 .
:955 :955 :955 наистина ми е хубаво, че минах...така вкусно си хапнах преди малко :729 (е да не дразня беше салатка)
Успех на оризещите днес (Оли,Чери и.....)
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

олеся написа:Днес и аз съм на оризче :mrgreen:, че така се изоставих и ме е страх да се кача на кантара :twisted:
Охоооо, Оли, привет :421 . Радвам се, че не съм сама! И аз се "изоставих" последните 5 дена. Само дето не ме е страх да се кача на кантарето. Вярно, че след това съм е така:

[img]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9042_n.jpg[/img]

:955 :955 :955 :955

Чева, не знам дали ще мина без салатката.... Всъщност още не съм си яла и ориза де. Нека да дойде довечера и тогава ще му мисля. Още ми е замаяно от болестта. А пъпешът, който си купих беше...... не ставаше за ядене и го хвърлих :126 :126 :126 . Сега съм само на грозде!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

cvety_rz написа:Успех на оризещите днес (Оли,Чери и.....)
Трябваше да е и Боби, ама ... днес ще имам гости :1044 и ще съм на пъстърва :mrgreen: А много исках да е днес, защото знаех, че поне Чери ще ми е компания. А за утре навити
олеся написа:Днес и аз съм на оризче :mrgreen:, че така се изоставих и ме е страх да се кача на кантара :twisted:
качвай се смело. Това са само временно натрупани кг!
Cheva написа: bobichan написа:Чева, стискам ти палци. Ако все пак по някаква причина не успееш с мехурчестото водорасло можеш да видиш аз как се справих с моя.

БоБи.....пак там съм те питала за подробности, ама още чакам отговор, гледам... :1062
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ами много съм зле какво да се прави. Да не ти говоря, че пуснах темата за храненето на децата, а сега виждам, че я няма !!! Та пак на ново.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Cvet

Мнение от Cvet »

Привет, момичета! Утре съм на линия - ориз и плодове. Надявам се да се съберем поне една малка групичка :)
Хубав ден на всички и успех на оризещите днес :329
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

bobichan написа:Да не ти говоря, че пуснах темата за храненето на децата, а сега виждам, че я няма !!! Та пак на ново.
Намерих я :plezya se сори за :1024
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа: А пъпешът, който си купих беше...... не ставаше за ядене и го хвърлих :126 :126 :126 . Сега съм само на грозде!
Аз доста се учудих , че си си купила по това време....

bobichan , ако пак ти се случи за "загубиш" някоя тема , си влизаш в профила
и търсиш в послените си публикации. :)
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
gelikas

Мнение от gelikas »

Ехоооооооооооо, включвайте и мен. Аз ще съм на праскови и ориз. :923
Заключено