Пролет пукна, ние не

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Пролет пукна, ние не

Мнение от cchery »

Оооо, деца на природата, как я карате?! :1062 :1062 Тази сутрин имаше такова прекрасно слънце на събуждане, а сега гледам облаците пак се гласят да го скрият :cry: :cry: ..... На мен не ми е студено. И вчера цял ден карах по къс ръкав, та дори и в 8,30 часа вечерта. Нещо ми се е сгряла кръвта явно. :plezya se :plezya se

Дани, аз миналата седмица изкарах нещо, което заради проявленията му през първите 2 дена бих определила като ангина! Но на третия ден се чувствах толкова добре, че си казах, че не е възможно! Абсолютно както и ти го описваш! Ден първи и втори бях на умирачка - отпаднала, постоянно ми се спеше, тотална липса на концентрация и сили и болки в гърлото и кашлица. Ден трети - свежа като репичка, със съвсем лека кашлица, която премина още същия ден..... Докато се осаферя какво да пия, и то мина - единствено имах тантум верде вкъщи - и си пръсках няколко пъти да успокои болката в гърлото. Днес вече трябва да си съвсем добре - права ли съм?! :954 :954

Елисче, явно при вас е наистина студено - 12-13 градуса... ми това са си температури за късната зима :1062 :1062 . Представям си я Ивето как стои на вратата на къщата ви на село и се взира в статада с животни, които се прибират - едно такова малко същество с големи очудени очи поглъща жадно неспирната шарена върволица от четирикраки...... вярвай ми - открих себе си в тази картина..... Но това е друга тема. Как сте днес вече?!

Ей, МариКо, тъкмо реших, че сте емигрирали... :221 :221 - А ето - ти се явяваш по-рядко и от феята на зъбките и ме опровергаваш тотално. :mrgreen: :mrgreen: Плажувате ли вече редовно?!

Цони, какво стана с вашата лекарка?! Сподели ли й истината или си спести конското?! Това е много деликатен въпрос и казаното от МариКо звучи много логично..... Лично аз онзи ден като бяхме при нашия лекар да си взема направления му признах, че не съм дала Зинат-а на Коки.... и хич не ми се разсърди - изслуша ме внимателно, говорихме си. Ако се наложи, ще идем с Коки и на ревматолог - само и само да изчистим този проблем.

СРЕЩА :1115 СРЕЩА :1115 СРЕЩА :1115 СРЕЩА

Момичета, нашата прятелка Марчи ще отпътува за Русия на 29-и този месец. Както знаете, тя отива с децата натам, за да живеят в братската руска страна, т.к. мъжът й е на работа там от 5 месеца. Така че - нека наистина се видим и съберем идната сряда при Фюти. Моята Бели вече няма тренировки, така че ще можем да си дойдем навреме - в колкото часа се разберем.

СРЕЩА :1115 СРЕЩА :1115 СРЕЩА :1115 СРЕЩА
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
danid
Философска система

Мнение от danid »

Засега, защото плановете ми може да се променят ще пътувам сряда сутрин и до края на седмицата ще съм на село с децата. Вторник не ви ли харесва за среща? :222

Чери, чувствам се добре, но още имам болки в гърлото. Но да се надяваме, че всичко ще се размине с традиционната за нас хомеопатия :221 и няма да се наложи да прибегна до чужди традиции. Може би толкова силно не съм искала да пия АБ, че чак тялото ми се възпротиви на тази грубост от моя страна. Традиционните хапове изобщо не ми се отразяват добре и ми миришат гадно. Даже подозирам, че от това за алергия започна да ме боли и стомаха. Полудявам, да знаете

Поне времето днес предразполага само към хубави неща.

Приятна почивка на всички
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Черитка,много правилно си описала Ивето,само да можех да спра тази волна душица до вратата,но не,щрапаха постоянно навън,въпреки студа,там са волни като птички,в неделя като се приберем,ако имам нет ще ви пусна снимки,иначе и ние с Боби все още имаме болки в гърлото,при нас продължи доста повече,само дано децата опазим,че Анджи другата седмица тръгва на море с баба и дядо,толкова дълго го чака,ще бъде жалко.А на Марчи пожелавам много успех по пътя,който са избрали,дано са щастливи...
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Ver

Мнение от Ver »

cchery написа:Момичета, нашата прятелка Марчи ще отпътува за Русия на 29-и този месец. Както знаете, тя отива с децата натам, за да живеят в братската руска страна,.
Дочух нещо по този повод.

Маргаритке,
Пожелавам ти на добър час в тази необятна страна за която само съм слушала, чела и гледала.
Желая ви бърза адаптация на теб и децата! :923
Бъдете щастливи и най-вече всички заедно!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Момичета,казвам ви,влюбена съм в....тишината на село....наоколо всичко е тъмно,чувам само щурчетата да пеят своята песен,някъде далечее се лае куче,сякаш и то бърза да си каже каквото има и да замлъкне в тишината...ето,и жаба се обажда от някъде,за да запълни вечерната тишина и ....нищо друго.Как е възможно на място като това,в момент като този да забравиш всички грижи и проблеми и само да слушаш....тишината
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Епиктет
Ver

Мнение от Ver »

ellis_stoyanova написа:.Как е възможно на място като това,в момент като този да забравиш всички грижи и проблеми и само да слушаш....тишината
Именно на такива места Елис е възможно :)
Няма човек, няма грижи.
Ако просто биваш и се слееш с песните на птиците, крякането на жабите и тишината загубваш себе си, в следствие на което загубваш и всички проблеми които са те съпътствали.
Така се лекуваш отвътре.
Даваш си един друг, по-мъдър и по-истински поглед върху живота.
Радвам се, че си се докоснала до това тайнство :)
Не спирай!
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

ellis_stoyanova написа:Момичета,казвам ви,влюбена съм в....тишината на село....наоколо всичко е тъмно,чувам само щурчетата да пеят своята песен,някъде далечее се лае куче,сякаш и то бърза да си каже каквото има и да замлъкне в тишината...ето,и жаба се обажда от някъде,за да запълни вечерната тишина и ....нищо друго.Как е възможно на място като това,в момент като този да забравиш всички грижи и проблеми и само да слушаш....тишината
Красиво казано!
И сега разбираш защо съм избрала да живея на село, нали?
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Верка,надявам се никога да не спра да чувам спокойствието на нощта и всичко онова,което ме кара да се чувствам по този неповторим начин.Цони,мога само да ви се възхищавам затова,че сте избрали да живеете на село,мисля,че ви бях споделяла колко много искам и аз да си имаме такава къща,живота тук е труден,без съмнение,но някак по спокоен и някак истински,докато в града-да,имаш удобства и прочие,но и всичко е някак фалшиво,смазващо.И не в този ред на мисли да ви се оплача,че нас гърлата продължават да ни болят,а видях и на Ивето на гърлото бяло петно,та сега е с компрес

Епиктет
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Елисче дано се справите скоро ! АМАН ти казвам . Снощи Юлий пак го заболя ухо . Само два дни след АБ. Направо се смазах . Беше толкова неспокоен . Сега ще капя алое пък дано мине . Направо ми писна от тези болести . Днес купих сироп Септилин и го почвам . И дано стига за тази година с тези неразположения. Чери какво стана с цитонамазката ? Никой не казва нищо за срещата . Ще има ли такава? АЯз съм на работа , недоспала, уморена . Купих си нови пердета и хич не мога да има се зарадвам . Това е показателно,нещо не е наред . Не съм в кондиция . Дано скоро ми се появи ,че имам нужда да се разнообразя ))))
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Фюти, ще се справим! С теб съм! :923 А дано днес си пием и биричката заедно на протеста! :) :)

Елисче, очаквам да пишеш, че всичко е наред при вас! :922 :922

Ние днес сме със свободна програма - след малко кино, после Бели е на творческа работилничка - ще прави гъсеничка, после подготовка за протеста и накрая......... протест!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Така се възпитават отговорни граждани!
Поклон, Чери!

484747_10151953603846102_18935887_n.jpg
(12.86 KiB) Свалено 434 пъти
А ето и останалите

https://www.facebook.com/oggin/media_se ... 101&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено