Дани, аз миналата седмица изкарах нещо, което заради проявленията му през първите 2 дена бих определила като ангина! Но на третия ден се чувствах толкова добре, че си казах, че не е възможно! Абсолютно както и ти го описваш! Ден първи и втори бях на умирачка - отпаднала, постоянно ми се спеше, тотална липса на концентрация и сили и болки в гърлото и кашлица. Ден трети - свежа като репичка, със съвсем лека кашлица, която премина още същия ден..... Докато се осаферя какво да пия, и то мина - единствено имах тантум верде вкъщи - и си пръсках няколко пъти да успокои болката в гърлото. Днес вече трябва да си съвсем добре - права ли съм?!

Елисче, явно при вас е наистина студено - 12-13 градуса... ми това са си температури за късната зима

Ей, МариКо, тъкмо реших, че сте емигрирали...

Цони, какво стана с вашата лекарка?! Сподели ли й истината или си спести конското?! Това е много деликатен въпрос и казаното от МариКо звучи много логично..... Лично аз онзи ден като бяхме при нашия лекар да си взема направления му признах, че не съм дала Зинат-а на Коки.... и хич не ми се разсърди - изслуша ме внимателно, говорихме си. Ако се наложи, ще идем с Коки и на ревматолог - само и само да изчистим този проблем.
СРЕЩА

Момичета, нашата прятелка Марчи ще отпътува за Русия на 29-и този месец. Както знаете, тя отива с децата натам, за да живеят в братската руска страна, т.к. мъжът й е на работа там от 5 месеца. Така че - нека наистина се видим и съберем идната сряда при Фюти. Моята Бели вече няма тренировки, така че ще можем да си дойдем навреме - в колкото часа се разберем.
СРЕЩА