ехо 2 и още нещо

Свобода на словото
Заключено
emi-1

Re: ехо 2 и още нещо

Мнение от emi-1 »

...права си,Зори.Хич ме няма с ЛС :221

Сиренце,да ти е жива и здрава щерката и с много обич да те дарява.
:1086 :1102 :1092 :823 :1108
emi-1

Мнение от emi-1 »

Фюти,нали знаеш,че сме с теб.Не е нужно да го казваме.Успех.
Мацки,какво е това коледно настроение?Навън времето е като през април-днес такъв дъжд с гръмотевици се изля,а преди и след това-слънце.Ми не мога да се настроя коледно... :221
Ще украсявам чак като се застуди.Желязна съм...
Зори,аз събрах достатъчно инфо/имам много близък роднина нотариус,така,че каза как стоят нещата/.За съжаление пазара на имоти е много зле в момента,а ние нямаме желание да правим подаръци,така,че най-вероятно ще изчакаме или ще правим заменки със сестра ми,защото тя все пак ми е сестра.Но до никъде не сме стигнали.Искаше ми се да продадем,за да се отървем от банките,че ми е писнало от тях...Но и това ще стане,като му дойде времето :221
Mstar

Мнение от Mstar »

emi-1 написа: Мацки,какво е това коледно настроение?Навън времето е като през април-днес такъв дъжд с гръмотевици се изля,а преди и след това-слънце.Ми не мога да се настроя коледно... :221
Ще украсявам чак като се застуди.Желязна съм...
И аз това казвам де. :221
cchery написа:
Сиренце написа:Заразихте ме и мен с това ваше коледно настроение. От утре ще започна да се оглеждам по магазините за ужас на мъжа ми! :221
И направо някой да пуска тема по въпроса.............. ааа :1055 :1055 :221 :221 :221 . И аз съм вече на коледна вълна.... за първи път тази година от 2007 насам, когато попаднах в лапите на депресията :???: . Но сега се радвам на светлините, на гирляндите и си мисля как да си украсим вкъщи.
Чери и аз от 2007г. съм в една голяма депресия и още не ме пуснала съвсем, и за това не мога да се зарадвам истински,и не ми се празнува,т.е. загуби се всяко очарование,красота и магия на празници,сватби и т.н. за мен.За това сега ме топлят само спомените.Но за ради децата се опитвам да създам някакво настроение и красота! :328

И при нас имаше такава голяма буря,че чак ме хвана страх!Толковааа черен облак не бях виждала!Стана като тъмна нощ!Пълен мрак!Аз много обичам такова време,дори обожавам,но днес ме достраша!
Сега вече се успокоиха нещата.
Лека и приятна вечер! :329
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Опааа, Сиренце я бързо казвай къде е правена тази снимка? Да ди е жива и здрава щерката :329
Мацки мисля, че ако сложите и коледни емотикони, Баба ви меца ще е сайт номер едно по видове емотикони. Няма лошо.
Ох, много ми се спи вече.
Фюти :524 :524 :524 Дано не е късно вече.
Хайде много ви целувам и до скоро.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Добро утро! Заповядайте на кафе...
...и не се блъскайте, има за всички :222

[img]http://www.vendingcentar.com/uploads/im ... ors%20.jpg[/img]
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Сиренце, честит рожден ден на принцесата ти. Да ти е жива и здрава, да има безгрижно детство и да не бърза да пораства :222
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Чери, и на мен ми хареса историята за селото, ако имах възможност, щях да дойда на поход и аз :222
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Добро утро момичета, успешен ден на всички по късно ще помоля някоя мама от Варна ако е удобно за услуга :D :923
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Добро утро мецанки! Хубав слънчев ден ви желая и много усмивки!
Мравчо,мерси за кафето!
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Момичета аз пак искам съвет към вас за децата.
Тук ще пиша единия си въпрос, защото такава тема няма и не знам дали има нужда да се прави.

Малкия от 3-4 дни, сутрин му излизат гурелчета, като му се притварят очичките.
Мия го със сребърна вода, предполагам няма значение колко пъти на ден
Нещо друго мога ли да му правя и може ли да ми кажете от какво може да се получава?
От настинки мисля, а дали има възпаление на очичките, не са му зачервени.
Благодаря и извинявайте.
emi-1

Мнение от emi-1 »

Здравейте момичета,
Вер ми предложи упражнения от йога.Гледайки страницата,на мен ми направи впечатление следната мисъл:

Вслушвайте се в болките
на другите, помислете как
да помогнете на другия.
Всички заедно сме едно
семейство. В мислите си
пожелавайте доброто на
всеки. За добро минало,
за добро настояще, за
добро бъдеще. Доброто
бъдеще трябва да дойде
и да остане.

На мен ми се струва,че всички тук се ръководим от тази идея и е чудесно тя да бъде наше мото.Според мен само ако повече хора започнат да мислят по този начин,наистина нещата ще се оправят.
Заключено