Кои неща ви зареждат положително, мецанки?

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Кои неща ви зареждат положително, мецанки?

Мнение от Kleo »

Fearnot написа: Аз нищо рачешко нямам, но много обичам животните и цял живот помагам на животинчета в беда. Много се радвам на хора, които милеят за тях, чувствам ги близки някак по душа 🤗😊Не знам обратното дали важи, но вярвам, че ако обичаш животните и им помагаш няма как да си лош човек.
Може би не е за тази тема, но да ти отговоря:

Всеки от нас има нещо рачешко в себе си. Нещо от девата. Щипка от рибите. И т.н.

Защото в картата си имаш 4 дом, домът на Рака. Гледа се дали в него има планета. Коя е куспидата на дома, тоест къде, в кой знак започва? Освен това се гледа и Луната. Къде е, какви аспекти прави, с кои планети? После гледаме обратния на Рака знак, а именно Козирог, тези знаци са в опозиция.

Тоест, логично, ако имаш силно изявено козирожко присъствие в натала си, е напълно неизбежно да развиваш и противоположните качества, а именно тези на Рака, за да компенсираш, за да си в равновесие и да не залитнеш само по Козирога си. Дали ти ставам ясна?

Ако си Козирог или имаш Луна в Козирог, или Асцендент там, или силен 10 дом, това автоматично означава, че имаш да отработваш уроците и особеностите и на противоположния знак, тоест - на Рака. Така ли е при теб? Оттам и те привличат Раци, примерно. Противоположностите се привличат, казано е.

Да поприказвам за себе си като илюстрация на горното, ако може:

Аз съм Слънчеви Риби, със стелиум в Риби /Слънце, Меркурий и Венера са заедно там/. В Дева нямам нито една планета! Обаче - имам характеристики доста видими - именно на Девата, а и ме привличат много Деви в живота ми. Просто Дева-Риби са на една и съща ос, имат за отработване полярни черти, но в една област - по оста 6-12 дом, това е СЛУЖЕНЕТО на другите хора. Просто Девите и Рибите служим по различни НАЧИНИ на околните. Но даването, службата, саможертвата за другия - са познати неща и за двата знака. Рибите са куспидата на моя 5 дом, затова те оцветяват това как се държа с любимите и с детето си. Съответно Девата е куспидата на моя 11 дом, затова тя определя как се отнасям с моите приятели, общност, човечество като цяло, децата на партньорите ми и т.н. Реално нямам планети в Дева, но управителят на Дева е Меркурий, затова гледаме него къде е, а той при мен е в точен съвпад със Слънцето, в Риби, в 4 дом. И ето девичката ми как се изявява... също така при приятелите и общностите ми, тук спадат и форумите, искам да съдействам и помагам, и го правя по девешки. А не толкова по рибешки начин, като че ли... подробна съм, пунктуална, с усет към детайлите... гледам да се отделя от емоциите и да сложа граници. И така :hibiscus:

Последно промяна от Kleo на 20 Юни 2021, 10:54, променено общо 1 път.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Забавлявай се! - късметчето ми от сайта на Наталия Кобилкина :954

Имаш нужда от почивка и забавление. Срещни се с любимите си приятели, отиди на интересно място, пусни филм, който ще те зареди. Танцувай, движи се! Прочети нещо забавно, отвори прозорците вкъщи и пусни свеж въздух в живота си. Душата ти копнее за радост, щастие и смях! :954

Убеждение: Аз съм хулиган/ка. Искам да се забавлявам и да усещам радост.
:954
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

:922 :922 :922 :922 :922

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Снимките на сина ми Александър:

Алекс в Инстаграм - ЦЪК !

:329 :329 :329
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Kleo написа: 25 Юни 2021, 11:40 Снимките на сина ми Александър:

Деси, ето ти и МОЯТ ПРОФИЛ в Инстаграм. Може да ти е интересен. :954
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Нели написа: 25 Юни 2021, 17:46
Kleo написа: 25 Юни 2021, 11:40 Снимките на сина ми Александър:

Деси, ето ти и МОЯТ ПРОФИЛ в Инстаграм. Може да ти е интересен. :954
Готово, Нели. Последвах те. Харесах много снимки. Благодаря ти :222

И така, положително ме зарежда - ЛЮБОВТА :329 :329 :329 Особено НОВАТА такава. Особено жадуваната, бленуваната, смислената, дошлата като ЧУДО. Късно, изболяло, измолено... трънливо... отново е ЗАБРАНЕНА. Но отново твърдо вярвам, че с Божията благословия ще се справим с любимия. И така, позитивно заредена съм, някоя да има нужда от талази нежност, обич и страст? :922 :922 :922
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

За ЧЕРВЕНИТЕ Рокли...

Мнение от Kleo »

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ще се омъжа, облечена в червена рокля подцвят КОРАЛ, която ще ми бъде ушита по поръчка, естествено. Няма начин и сила на света, която да ме убеди вторият път да сключа брак, облечена в бяло. Абсурд! Нито съм невинна, нито съм наивна, нито съм бяла, мила, срамежлива, свенлива. Не! Този път ГОРЯ от СТРАСТ. И съм луда от любов. Споделена. Бленувана. Желана. Очаквана. С години. С платена цена. Измолена, изболяна, изкървяна. Кръв. До болка. С желания. Горещи. Включително за семейство и ДЕЦА, колкото Бог даде. Няма как този път да съм в бяло, дами. ЧЕРВЕНОТО / КОРАЛОВОТО ще бъде моят цвят, на моя нов брак. Той е съгласен. Дори се развълнува отсега как ще бъде облечен. Както си поиска, въпросът е да има акцент в коралово-червено, за да сме в синхрон и в цветово отношение. Хубаво ми е. Червено ми е. Огнено ми е. Та ето това ме зарежда положително. Предстоящата сватба, настоящият годеж, пръстенът на дясното ми кутре. И споделената любов. Уютът. Смехът. Песните. Танците. Пътуванията ни. Съвместните дейности и обучения, на които ходим. Плановете за бъдещето. И красивото настояще. Стиховете, поезията, книгите, които четем, филмите, които гледаме. Заедно. Заедно! ЗаЕдно!!! :329
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Публикувай отговор