Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Re: Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Мнение от Ql4e ZLAto »

Мнооого ми харесва логиката ти Чери :955 за пуретите имам предвид, аз май и към това се стремя, щото никога не съм била цигаретка, все е имало какво да пипаш по мен :955
А дали не ти се гади от сладкото - като чета само сладко си яла от сутринта и то добро сладко :plezya se ?
Аз посмъртно не мога да ям сладко сутрин, щото ми се доповрЪща :1044
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ql4e ZLAto написа:А дали не ти се гади от сладкото - като чета само сладко си яла от сутринта и то добро сладко :plezya se ?
Аз посмъртно не мога да ям сладко сутрин, щото ми се доповрЪща :1044
Възможно е да е така, обаче на мен ми се гадеше преди да ям. И понеже бях на път, можах да спра на 1 бензиностанция ииииии за съжаление нямаха солени сандвичи там и можеха само кроасани да ми предложат. А трябваше да хапна нещо, щото на повръщане вървяха нещата... Сега като се замисля, можеше да си взема солети :128 :128 .......

А пък сега ми поотминаха позивите, но аз по принцип имам проблеми с пиенето на чай бил той черен, зелен или бял... Стигало се е да повръщам след чашка чай........ Но така ми се пиеше преди малко :roll: :roll: ..... щото вчера си го купих от един биомагазин ..... :954 :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте сладуранки!
И аз съм във вашата група. Закусих круша, на обяд хапнах половината ориз и сега погвам водата, че съм пила много малко. Ама нещо добре се чуствам не съм гладна въобще. Да ви се похваля, направо се тордея със себе си. Днес колежка имаше РД и черпи с пухкави мекички и бонбони нооооооооо познайте, аз стоически издържах и само ги гледах. :mrgreen:
Cheva, прекрасна си! Ти си стимул, цел, амбиция за нас. Е твоята фигура, няма да я имам, но мечтите са безплатни.
Аз да ви се оплача, че след последния детокс не мръднах на килограми. От тогава не съм се теглила, но ми се струва, че съм подута. Но утре ще кръстосаме шпаги с Канти- дано е благосклонен. Всъщност аз ще съм доволна зимата да успея да не качвам, а на пролет ще гледам да сваля някое килце. Белким стана първа хубавица :1068 - 50 годишна де :razz:
Ql4e ZLAto , само гледай пуретките да не сатанат солетки :1140

Момичета, зеления чай от аптеката Сание става ли да се пие през ПО и детокса? :?:
Отивам да си скъсам грозде от асмата- нали съм селянка :222 .
Лек ден и ще ви наглеждам.
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

gelikas написа:Днес колежка имаше РД и черпи с пухкави мекички и бонбони нооооооооо познайте, аз стоически издържах и само ги гледах.
gelikas,само така :326 А Санието действа доста разхлабващо- не помня вече какво имаше в него, освен зелен чай.Купи си от някоя дрогерия зелен , на листенца.Аз лично предпочитам с жасмин, но въпрос на вкус.
Още не съм стигнала до ориза.Явно ще е за вечеря, че нещо все хайманосвам по работа.Иначе с ябълките се спогаждам.вече ометох 3.
Тази сутрин не се теглих, що да си развалям настроението :955 А и не това ми е най-важното...вече. :plezya se
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

gelikas написа:Момичета, зеления чай от аптеката Сание става ли да се пие през ПО и детокса? :?:
В препоръките на Док, специално е упоменат и той го отрича. По което и да е време.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
gelikas

Мнение от gelikas »

Опа, отчитам успешен ПО с една малка забележка. водата едвам съм я докарала да 2 л. :oops:
Иначе напълно без прегрешения и интересно въобще не съм гладна, но някак си съм подута.
Сигурно е от това че вече 40 дни чакам цикъл ама ТЦ. :mrgreen: Само 50 годишните ще ме разберат. Дано не досаждам на младежта. :mrgreen:
Cheva , щом Док го отрича, аз пък го отсвирвам. :lol:
Утре кЪде обяд като се прибера ще дам отчет от срещата с Кантарев.
Айде от мен лека и :329 !
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

gelikas написа:: Само 50 годишните ще ме разберат. Дано не досаждам на младежта. :mrgreen:
Е, нЕма такова нещо! :923
Както казва моята колежка(55г) ,"вие ще дойдете на моята, аз на вашата - не."

Браво за успешния ПО!!! :954
Утре те искам така - :1141 , след срещата с кантарО.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

ДобрЮтро оризантки :954 :329
Днес съм в особено добро настроение :fan Кантара показа резултата след детокса, корема е прибран и следобяд пътувам при мама. :1099 Как ще се оцъкли само като ме види :221 Последно се видяхме преди да почна с Детоксите :1062
Вчера и аз се сдобих с едни дънки тип цигара и то само за 5 лв. :1141 Така де, няма да се цепя от колектива :222
Иначе вчера и аз изкарах леко.Водата и при мен беше малко, но пийнах зелен чай и бях сварила ориза с повече вода, та наблегнах на нея.А вечерта какъв студ брах - не е истина :1044 При t-20 градуса в стаята, спах с голяма пухенка и вълнена жилетка в/у пижамата :955 .......и чорапи :1140
gelikas написа:Опа, отчитам успешен ПО с една малка забележка. водата едвам съм я докарала да 2 л.
Иначе напълно без прегрешения и интересно въобще не съм гладна, но някак си съм подута.
gelikas и аз на първите си детокси и ПО дни, бях все поддута,като надувана с масур, та ми беше много чудно за каква лекота говорят момичетата :1044 ЕЕЕЕЕЕЕ, вечер разбрах :fan
И стига ги мисли тези години - красивите жени нямат възраст и слава богу, красотата е вътрешно състояние :923
Хубав ден на всички и мнооого усмивки :329
Cvet

Мнение от Cvet »

Привет и от мен, момичета! :923 За разлика от Дроид днес аз съм с повече от килограм над килограмите след детокса. Аз така и не се качих вчера на кантара, защото бях абсолютно сигурна, че след тортичка, баничка и ред други подобни хранителни извращения :221 , резултатът няма да е от приемливите. Освен това, независимо, че вчера си направих ПОД-а по правилата, без абсолютно никаква сол и с много течности, днес се събудих с торбички под очите, което недвусмислено показва, че нещо при мен не наред, ама не ми е много ясно какво точно. Така или иначе, още вчера бях решила да направя още един ПОД в почивните дни (вероятно в неделя), с който се надявам да се върна в правия път ;)
Това е засега от мен. Желая на всички много слънчеви преживявания днес :954 :329
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Cvet написа:днес се събудих с торбички под очите, което недвусмислено показва, че нещо при мен не наред, ама не ми е много ясно какво точно.
Цвет, поздравления за успешно проведения оризов ден :326
Вече споменах на Чери, четох че една от причините за торбички под очите е липсата на магнезийй.Аз също имах този проблем, но слава богу все по-рядко ми се случва.А преди да започна с детоксите и ПОД, всяка сутрин имах този проблем.
Cvet

Мнение от Cvet »

Благодаря ти Дроид :329 Струва ме се невъзможно да е лиспа на магнезий, защото в момента пия комбинирани таблетки с магнезий, калций и витамин Д. Вероятно съм задържала повече течности, но каква е причината за това, не е ясно. Но колко малко му трябва на човек - радвам, че не е ежедневен този проблем с торбичките под очите :221
Хубав ден на всички :923 :940
Заключено