Мравчо, писах в темата за АлергиитеЦони, искам да те попитам, с какво лекуваш малката?

Честита първа пролет!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Мравчо, писах в темата за АлергиитеЦони, искам да те попитам, с какво лекуваш малката?
Хахаха, Линдуша...... почервенях вечеlindorina написа:Черитка,незнам да ти кажа ли една работа,с риск малко да ми се обидиш![]()
Абе ,ще рискувам.....да ти кажа честно,откакто сложи тези цветя в подписа си,нещо са ми като трън в очите.
Мое мнение е,но някакси,хич не ги свързвам с теб и с твоята натура.Знам,че обичаш много цветята и то почти всички видове,но точно тези,не си ТИ.
За мене ти си по-към червеното,по към горещото...а може пък и да греша.Разбира се,не си длъжна да се съобразяваш с мен,просто аз ти го казвам така,като м/у приятелки!![]()
![]()
Хахахха........ , Мравчо, подписът аз бързо го смених, но докато напиша предния си пост, ми отне време .....Mrav4o написа:Чери, чета си назад в темичката и мернах подписа ти с лилавите цветя, после изведнъж в очите ми се набиха червени - и се чудя от къде се взеха. Видях, че е твоя подпис и си мисля, преди малко не те ли бях видяла с лилавия подписи се зачудих, понеже малко съм зле с паметта, но този път веднага зацепих
![]()
Фют, много си трудна за разчитане, много време ми отнема докато те прочетаfutarela написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Радвам се, че бях свидетелка на явлението "Смяна на аватар за секкунди"cchery написа:Хахахха........ , Мравчо, подписът аз бързо го смених, но докато напиша предния си пост, ми отне време .....Mrav4o написа:Чери, чета си назад в темичката и мернах подписа ти с лилавите цветя, после изведнъж в очите ми се набиха червени - и се чудя от къде се взеха. Видях, че е твоя подпис и си мисля, преди малко не те ли бях видяла с лилавия подписи се зачудих, понеже малко съм зле с паметта, но този път веднага зацепих
![]()