Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
gelikas

Re: Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Мнение от gelikas »

Здравейте прекрасни девойчета! :329
вчера не можах да ви навестя, та днес ще се отчитам. Вчера сутринта бях малко повечко от предишния детокс. Последния не го зачитам, защото въобще не мръднах. Въпреки всичко обаче пак се чувствам добре и се радвам, че ви открих. :940
Желая ви прекрасни почивни дни, непомрачени от предизборните бръщолевици. :lol:
Лек ден хубавици!
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Цвети, как мина ПО ден вчера ???
Аз за сега оставам за четвъртък, макар че и днес щеше да ми дойде добре, но няма как, приятни среща на маса ми се очертават :221 То май от петък вечер все съм на :626 , ама какво да се прави - периода ми е такъв :1044 После ще наваксвам :1062
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Цвети, как мина ПО ден вчера ???
Аааа мина, мина и то добре.Успех на всички, на които им предстои тази седмица :954
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Защо така намаля активността тук ? :1058
Бързо излизайте от храстите ! :1062

Днес плодувам. Време ми беше след 3 дена кулинарни изтъпления. :plezya se
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Е, аз вчера бях на ПОД-а :1062 явно сам самичка :1044
Доволна съм - днес съм на кг от детокса, че и 100гр по-малко :plezya se
В четвъртък агейн!
Успех днес, Cheva !
:923
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Момиченца, здравейте! :954 :954 Трябва да ви кажа, че 3 дена си починах от компа и разбрах най-сетне от какво са ми подути очите сутрин :!: :?: :?: От :726 :726 :726 ....... напрежение и умора. Как го реших ли?!? Ами три дена не съм сядала въобще на компютър. А не е като да не съм хапвала и солено, и месно, и алкохол съм пила..... но не се подувах въобще. Ако утре сутринта отново съм като ЗАКС, значи ЦЕИМ-ът :mrgreen: :mrgreen: е виновен! :plezya se :plezya se

Вчера не съм била на ПОД-а, днес също. По живо по здраво за утре го планирам! И ще ви кажа дали планът се е състоял утре, надявам се не по това време :1062 :1062 :1062 .

Не съм успяла да изчета назад темата, но прегръщам :923 и поздравявам :1143 всички , които са се справили с оризчето и продължават смело напред. Като Кюлче-то примерно ;) :954 :954 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ql4e ZLAto написа:Е, аз вчера бях на ПОД-а :1062 явно сам самичка :1044
Доволна съм - днес съм на кг от детокса, че и 100гр по-малко :plezya se
В четвъртък агейн!
Успех днес, Cheva !
:923
Хихихих, Кюлчеееее, вчера като ти видях радоста в постинга и си пожелах същото за мене! Иииии в резултат на твоя успех, днес съм на ПОД-а с ВОДА за килограмена свобОда! :lol: :lol: :lol:

Тази сутрин бях много доволна от Кантарев - показа 71.8 кг :1141 - мислех, че след гостито на майка, ще си говорим по-грубо с него. Но не би. Та отпочвам при тези килограми. Сварих си оризчето без подправки този път - ще правя варианта с мед и канела :) . Купих си и прекрасно гроздееееееее - много го обичам!

Цвет, Джеликас, всички сме се запътили към 50-е. Тук въпросът е по какъв път ще стигнем дотам?! Лично аз искам да е по пътя на доброто физическо и психическо здраве. Точно затова ви се възхищавам на ентусиазма и на желанието да правите най-доброто за себе си! :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

cchery написа: Хихихих, Кюлчеееее, вчера като ти видях радоста в постинга и си пожелах същото за мене! Иииии в резултат на твоя успех, днес съм на ПОД-а с ВОДА за килограмена свобОда! :lol: :lol: :lol:

Тази сутрин бях много доволна от Кантарев - показа 71.8 кг :1141 - мислех, че след гостито на майка, ще си говорим по-грубо с него. Но не би. Та отпочвам при тези килограми. Сварих си оризчето без подправки този път - ще правя варианта с мед и канела :) . Купих си и прекрасно гроздееееееее - много го обичам!

Цвет, Джеликас, всички сме се запътили към 50-е. Тук въпросът е по какъв път ще стигнем дотам?! Лично аз искам да е по пътя на доброто физическо и психическо здраве. Точно затова ви се възхищавам на ентусиазма и на желанието да правите най-доброто за себе си! :923

на ПОД-а с ВОДА за килограмена свобОда - много хитро!!! :326 А дано успеем всички /които искаме/ да видим пустата 6-ца за постоянно! :524
То не че днес не съм с половин кило повече от вчера :mrgreen: ... за това утре пак на ПОД-а... че днес сме на имен ден, пък и ден на строителя ... :fan
Успех, cchery ! :923
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Ql4e ZLAto написа:Успех Cheva ! :923
Благодаря!
Успях ! :222
Тази сутрин бях 63.
А миналата година по това време....79 !
И точно днес, преди година, беше ден след предаването по БТВ ,
където видях как някакво момиче е успяла сама да свали 50 кг за 3 години!
И си казах , "тя е успяла , ами аз кога ?!"
И започнах да търся в мрежата нещо за нея ,пък попаднах на детокса .
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cheva написа:
Ql4e ZLAto написа:Успех Cheva ! :923
Благодаря!
Успях ! :222
Тази сутрин бях 63.
А миналата година по това време....79 !
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Чева, трудно ми е да повярвам, че си била на тези килограми като те знам от снимките каква стройна тръстика си! :) Браво, момиче! :324 :324 :324 :324 :324 :324 :324 :324 Ето това на му се вика стимул и детокси лидер!

Cheva написа:И точно днес, преди година, беше ден след предаването по БТВ ,
където видях как някакво момиче е успяла сама да свали 50 кг за 3 години!
И си казах , "тя е успяла , ами аз кога ?!"
И започнах да търся в мрежата нещо за нея ,пък попаднах на детокса .
Спомням си това предаване - жената беше от Русе и с разделно хранене беше свалила тези килограми.
О да помня го! Защото там участваха и Марчи и Боби - бях толкова горда да ги видя там! Ето и самото предаване!

Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа: О да помня го! Защото там участваха и Марчи и Боби - бях толкова горда да ги видя там! Ето и самото предаване!
А , cchery и ти участваше, помня ти схемите за йо-йо ефекта :954 ,
които пускаше на водещата Ива. :razz:
А най-големият парадокс беше, че първата част, с Доктора и момичетата не я бях
гледала (по това време съм на работа и гледах оттук - оттам), дори не знаех че е имало такава. :1044 :1062
И когато тръгнах да търся за момичето, разбрах, че е имало и първа част и то каква! :326
Отне ми време, но малко по малко се ориентирах и стартирах на 8.11. с разделно хранене и грейпфрут за закуска.
Първият ми детокс беше 21.11 и до тогава имах вече свалени кг. :954
cchery написа: Чева, трудно ми е да повярвам, че си била на тези килограми като те знам от снимките каква стройна тръстика си! :)
cchery, за първи път в живота си съм тези кг !
Винаги съм се въртяла около 72-75.....
2004 година отново с нещо като разделно хранене и работа на 3 смени ,
често по 16 часа....бях смъкнала до към 67...
След това забременях и поне ми беше леко. :lol:

На мен все още ми е трудно да се осмисля, че съм 63 ! :1062
Без значение, кой номер дрехи нося ......ако ме питаш и не се замисля , ще ти кажа 73. :lol:
Скоро в един магазин мерих зимно яке .....модела един тесен....нищо че е написан XL
а продавачката ми казва " ще ти стане , ти си слабичко" ,
рекох си "брей доживях , да го чуя" :955
Заключено