cchery написа:5 минути преди да свалиш от огъня, добавяш настъргано сирене. След като разсипеш в чиниите, настъргваш отгоре кашкавал. Аз обожавам да добавя отгоре и изпържен бекон. Беконът се реже на малки парченца и се пържи в не много олио, т.к. той самият е мазен. Точно преди махането му от котлона, се добавя червен пипер. Не дръж повече от 5-10 секунди тигана със сипания в него червен пипер на котлона, т.к. ще загорчи. Така изпърженият бекон се насипва барабар с олиото върху готовите порции качамак. Ако се добави и една люта маринована чушка и нямате проблеми с хемороиди , ще се насладите на страхотна вечеря.
Е, това е класика. Но правилно си се ориентирала
Мравчо, да го пробваш
след диетата без житни и млечни на малчо. За царевичния грис съм съгласна - става много по-лесно и много по-бързо, отколкото с брашно. Виктория по принцип не беше фен на качамака, но с брашно й харесваше повече /а тя не е много капризна към храната/. Пробвай при вас как ще е. Това си е най-подходящата възраст за диетата - приемат каквото им дадеш и още не ходят на ясла /можеш да ги прецакаш както си искаш

/. Аз купувах оризови блокчета, правех нишестенца без мляко, супи без застройки, ориз, пиле, риба, царевичните палачинки. Ако ти секне въображението, свиркай, ще даваме идеи за хранене. Наистина не е невъзможно. Всъщност цялото семейство бяхме на тази диета. Въобще не купувах забранени неща

И да не забравиш
паралелно с диетата да му даваш и чая.
ЕМИ, ще стискаме палци всичко да е наред. При вас може да е различно, но т.к. и ние страдаме от уши, нашата лекарка ни е казала да капваме 3-4 пъти по 2 капки зехтин и сок от суров праз 1:1. Преди капване затоплям с вода или в ръката. После се слага сух памук в ушенцето за няколко минути поне, като лежи на другото ушенце. Вики се научи сама да си държи ръчичката върху ухото с памука. Същото се повтаря и с другото ушенце.

Еднакво ефективно било и зехтин със запържена скилидка чесън, но това не съм го пробвала. Много съм доволна и от алоето. Пращаме ви целувки

[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]