Сиренце написа:Току що прочетох нещои ми хареса:
След тежък запой на сутринта като се събудиш, погледнеш се в огледалото и не се видиш, не се притеснявай - просто си станал неотразим!
Хихихи..... хахахаха........

Това беше добро!
mari_ko написа:
Млад актьор дебютира в пиеса на Молиер. След представлението негов възрастен колега му казва:
- Ако авторът ви беше гледал, щеше да се обърне в гроба!
- И щеше да заеме нормалното си положение, т.к. миналата вечер сигурно е гледал и вашето изпълнение.

Хахаха, много настроение тази нощ. Искам да ви предам и част от моето. Въпреки, че последните 3 снимки, които ще пусна са по-скоро за рубриката "Аз съм щастлива и горда майка!", то ги пускам тук, защото в първия момент ми се видяха като виц. :lol: :lol: :lol:
И така, запътвам се към тоалетната преди малко...... трябва експедитивно да действам, за да успея да направя гаргара на Бела със сребърна вода, да дам клеева тинктура, Фитолака декандра, грип-хийл и още един монопрепарат..... та бързам здраво....... а ми се........пикаеееееее

. Влизайки в банята, обаче, нещо ме застрелва точно 7 санта под десятката (демек в носа).......... Пуха, това иначе тооооооооооолкова симпатично котенце - я да видим можете ли да откриете разликата

:
та това невинно котенце беше ....... изсрало най-миризливото си лайно откакто живее у нас .....

......... А аз пък окакто съм станала майка, съм додала на обонянието си поне още 50% по-висока чувствителност в сравнение с преди това. Та разпознавам наакано памперсово дупе дори и по миризмата във въздуха, през който 5 минути преди това е шпорило

. Е, позеленях няколко пъти, изхвърлих ароматното творение на четирикракия бозайник в тоалетната, излязох в коридора да дишам, и на втори пас..... успях да се освободя от напрежението ниско долу в корема :1140 .
След което дадох каквото имам да давам на Биба и отидох да кажа лека нощ на Коси. И ето тук ме гръмнаха за втори път..... което си беше гавра с труп, щото малко преди това Пуха ме усмърти само с едно....... лайно

. Видях Коси в това положение на леглото си:
Какво мислите, че прави?!?! Кръстя се с езика си даже, но е истина той...........
Да, чете......

. Да, чете преди лягане...... най-сетне, боже, след като съм издумала толкова много по отношение на това четене. Сам е решил и е легнал да си почете преди сън.......

Горда съм и съм много щастлива! Чете приказки за Хитър Петър и са му много интересни....... дано все така да продължава!!!