Петък - ден на майстора! (тема за вицове и смешки)

Свобода на словото
Публикувай отговор
Ver

Re: Петък - ден на майстора! (тема за вицове и смешки)

Мнение от Ver »

Загадъчна личност си ти!!! Но спри да се издаваш :!: :423
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Ver написа:Загадъчна личност си ти!!! Но спри да се издаваш :!: :423
Разсекретиха ми досието, така, че нямам какво да крия :221

:123
И три вица от серията "Актьорски":
Млад актьор, одобрен за първата си роля, бърза да зарадва майка си:
- Мамо, успях, ще играя съпругът.
Майката обаче клати глава с неодобрение:
- Значи не можа да се пребориш за роля с реплики??

Актьор сяда в евтина закусвалня и виждайки свой колега да мие чаши зад бара, го поглежда с презрение:
- Боже мой, как може да работиш в толкова долнопробно заведение?
- Е, поне не се храня тук.

Млад актьор дебютира в пиеса на Молиер. След представлението негов възрастен колега му казва:
- Ако авторът ви беше гледал, щеше да се обърне в гроба!
- И щеше да заеме нормалното си положение, т.к. миналата вечер сигурно е гледал и вашето изпълнение.

[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Току що прочетох нещои ми хареса:

След тежък запой на сутринта като се събудиш, погледнеш се в огледалото и не се видиш, не се притеснявай - просто си станал неотразим!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Сиренце написа:Току що прочетох нещои ми хареса:

След тежък запой на сутринта като се събудиш, погледнеш се в огледалото и не се видиш, не се притеснявай - просто си станал неотразим!
Хихихи..... хахахаха........ :955 :955 :955 :955 Това беше добро!
mari_ko написа: Млад актьор дебютира в пиеса на Молиер. След представлението негов възрастен колега му казва:
- Ако авторът ви беше гледал, щеше да се обърне в гроба!
- И щеше да заеме нормалното си положение, т.к. миналата вечер сигурно е гледал и вашето изпълнение.
:1069 :1069 :1069 :1069 :1069 :1069 :1069 Хахаха, много настроение тази нощ. Искам да ви предам и част от моето. Въпреки, че последните 3 снимки, които ще пусна са по-скоро за рубриката "Аз съм щастлива и горда майка!", то ги пускам тук, защото в първия момент ми се видяха като виц. :lol: :lol: :lol:

И така, запътвам се към тоалетната преди малко...... трябва експедитивно да действам, за да успея да направя гаргара на Бела със сребърна вода, да дам клеева тинктура, Фитолака декандра, грип-хийл и още един монопрепарат..... та бързам здраво....... а ми се........пикаеееееее :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Влизайки в банята, обаче, нещо ме застрелва точно 7 санта под десятката (демек в носа).......... Пуха, това иначе тооооооооооолкова симпатично котенце - я да видим можете ли да откриете разликата :razz: :razz: :
res_DSC05101.jpg
(120.21 KiB) Свалено 760 пъти
res_DSC05102.jpg
(133.9 KiB) Свалено 760 пъти
та това невинно котенце беше ....... изсрало най-миризливото си лайно откакто живее у нас ..... :1052 :1101 :1126 :424 :1097 :1097 ......... А аз пък окакто съм станала майка, съм додала на обонянието си поне още 50% по-висока чувствителност в сравнение с преди това. Та разпознавам наакано памперсово дупе дори и по миризмата във въздуха, през който 5 минути преди това е шпорило :221 :221 :221 . Е, позеленях няколко пъти, изхвърлих ароматното творение на четирикракия бозайник в тоалетната, излязох в коридора да дишам, и на втори пас..... успях да се освободя от напрежението ниско долу в корема :1140 .

След което дадох каквото имам да давам на Биба и отидох да кажа лека нощ на Коси. И ето тук ме гръмнаха за втори път..... което си беше гавра с труп, щото малко преди това Пуха ме усмърти само с едно....... лайно :955 . Видях Коси в това положение на леглото си:
res_DSC05651.jpg
(139.97 KiB) Свалено 760 пъти
Какво мислите, че прави?!?! Кръстя се с езика си даже, но е истина той...........
res_DSC05652.jpg
(130.7 KiB) Свалено 760 пъти
Да, чете...... :1099 :1099 . Да, чете преди лягане...... най-сетне, боже, след като съм издумала толкова много по отношение на това четене. Сам е решил и е легнал да си почете преди сън....... :326 :326 Горда съм и съм много щастлива! Чете приказки за Хитър Петър и са му много интересни....... дано все така да продължава!!!
res_DSC05653.jpg
(135.45 KiB) Свалено 760 пъти
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
emi-1

Мнение от emi-1 »

Марианче,светни ме кой е човека,от който съм получила подаръка...и какъв е той/тук вече говоря за подаръка си/.Много ми е любопитно...
Чери,преди да се роди Георги,аз си имах бебе доберман.Докато беше бебе,наистина ме изненадваше доста неприятно...Но със миризмата,която твори котката,съм запозната от смяната на пясъка на котката на племенниците ми.Трябва да ти кажа,че след първия път винаги бях подготвена с нещо,с което да си запуша много добре носа и устата и въпреки всичко тази миризма ме застигаше :126
А за Коки-браво.Но наистина е много добре,че си го документирала.Аз съжалявам,че не съм я свършила тази работа,докато Жоро беше по-малък и четеше Хари Потър.Какво да ти кажа-май това са единствените книги,които той е чел по собствено желание и с удоволствие.А преди заспиване...само телевизия.Но като се замисля и аз май така се приспивам...
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

emi-1 написа:Марианче,светни ме кой е човека,от който съм получила подаръка...и какъв е той/тук вече говоря за подаръка си/.Много ми е любопитно...
Еййй, някой хора толкова кандидати имат, че взеха да ги забравят. Ами става въпрос за Христо Бонев - Зума. Беше треньор на националния по футбол. Пък какъв е подаръка :1044 щом и ти не си разбрала, значи е голяма тайна. Ако ти трябва секретарка да ти ги води на отчет и после да разпространява информация с "леки" украси - аз съм твоя човек :1062 Еми, нали не ми се сърдиш? :923
Чери, браво, страшни репортажи от мястото на събитието. Поздравления за Коси. Чудя се само как не си снимала "произведението" на котенцето :plezya se /сега да не вземеш да се коригираш :1062 /

Мутра влиза в книжарница:
- Искам да прочета някакаква книга.
- Каква литература предпочитате? Може би нещо по-леко?
- Все ми е тая, с колата съм.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
emi-1

Мнение от emi-1 »

От футбол в нащата къща никой не се интересува.Ако не сте чували за мъж,който не се интересува от футбол-аз имам един/май вече са двама със сина ми/.Ако има някой решаващ мач за БГ,гледаме,вкл. и аз,но иначе-нееее.
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

О-о-о, не си само ти - моят не гледа футбол, не играе карти, но и НЕ ШОФИРА! Познай кой вози семейството! :933
Но затова пък :982 :985 ! Тъй, че не се оплаквам!
emi-1

Мнение от emi-1 »

В къщи аз съм картоиграчът,но се случва мнооого рядко.Иначе за шофирането-и на 3 ракии ще кара по-добре от мен.Аз имам книжка,но съм такъв шофъор...
Преди няколко години откраднаха документите на моя мъж.По това време се организирахме с приятели да отидем в Ивайловград за един уикенд.Да ама на моста над яз.Ивайловград винаги има пост и проверяват документите.Решихме,че ще се сменим с моя мъж само за пред поста.Речено-сторено.Наближихме моста.Моя мъж ми отстъпи шофъорското място,а приятелите ни с още 2 коли ни чакат на завоя след моста.Да ама отстрани на моста зейнали едни височини,а отдолу-дълбока вода/все страхотии за мен/.Как минах това разстояние,само аз си знам.Че возя и детето си...Но си струваше треперенето,защото после си изкарахме супер.
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Трима приятели си говорят:
- Купих си BMW, вдига 280 км/ч
- Аз си взех ферари, вдига 320 км/ч
- Това е нищо, аз си купих самолет, вдига 1500 км/ч
Другите двама в хор:
- Ееее, стига бе, той още малко и ще литне.

Шефа на мутрите:
- Акцията започва утре в десет часа. За тези, които са с електронни часовници - в хиляда...

Публикувай отговор