Направи си сам

Публикувай отговор
Аватар
Cheva
Със словото напред

Re: Направи си сам

Мнение от Cheva »

Ver написа:Хайде щом има толково нетърпеливи:
:326 :326 :326

Страхотни са, ама са ми детски. :1062

Направи ми една, моля. :954
Много ще се радвам да си отбелязвам книгата и да си мисля за теб . :1002
Даоса Вер. :923
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Вер, много са хубави :326
Всеки път ти се възхищавам на идеите и уменията, пу-пу-пу :940
Виждам че за няколко си използвала мои снимки, да знаеш, че няма проблем :1062
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Ver

Мнение от Ver »

mari_ko написа:Виждам че за няколко си използвала мои снимки, да знаеш, че няма проблем :1062
Жирафчето, нали? :idea: Ох, олекна ми! :923

Чева и без толкова четки (не че не ми харесва продължавай :1028 ) току що ти приготвих една ..., но боцнах отгоре едно хипопотамче :1062 Ще опитам да го махна ;)
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Ver написа:току що ти приготвих една ..., но боцнах отгоре едно хипопотамче :1062 Ще опитам да го махна ;)
А , не ...НЕ ! Каквото ти идва отвътре, като си мислиш за мен. :425
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Ver

Мнение от Ver »

Едва ли мога да си мисля за хипопотам, когато мисля за теб :1062 (цветовете просто си подхождаха), но жирафчетата са много жълти, а ти си ми по скоро розова :222
Както и да е. Всичко е готово вече :524
valrus

Мнение от valrus »

Разкош ,Верче,нежност и детска игра лъха от разделителите!
Браво!
Ver

Мнение от Ver »

Хаййййдееее на матеницитеееее! :1062
В навечерието на един много пролетен и прекрасен празник, който за мен винаги е пълен в нова вяра и пролетно настроение направих следното:
IMG_2836.JPG
Пано
(92.44 KiB) Свалено 695 пъти
IMG_2837.JPG
(95.83 KiB) Свалено 695 пъти
IMG_2838.JPG
(106.02 KiB) Свалено 695 пъти
IMG_2839.JPG
Да изметем снега ;)
(54.49 KiB) Свалено 695 пъти
IMG_2840.JPG
Небрежната
(93.88 KiB) Свалено 695 пъти
IMG_2841.JPG
Герданче
(78.51 KiB) Свалено 695 пъти
Здрава и Щастлива Пролет ви желая!
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Чудни мартенички, Вер :954 ! И аз правя тази година, заедно с Яна - за всички деца в градината и за госпожите, за всички от семейството :). Личи им от далеч, че са домашни, тук-там разкривени, но пък в това им е чарът :221 . Направихме и венец за входната врата от лозови пръчки, бели и червени конци и мартеници. Мисля това да ни стане семейна традиция - аз определено много се забавлявам и си почивам с такъв род дейности. Но за другата година ще се подготвя по-добре, мисля да си набавя вълнена прежда и други украси :).
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Вер,наистина е много красиво всичко,което е излязло изпод пръстите ти! Браво! Баща ми беше художник, макар и безизвестен и аз винаги тайно съм мечтала да бъда като него- за жалост не ми се отдава така,както бих желала. Но явно дарбата се предава през поколение та сега в Дари виждам своите несбъднати мечти. Още веднъж поздравления!
Декс, забеляза ли тази година по сергиите с мартеници колко много изобилстват тези,направени от естествена вълна? Онзи ден разглеждах и останах много приятно изненадана. В интерес на истината някои бяха направо произведения на изкуството, само дето лично аз свързвам мартеницата с червени и бели цветове, а в доста случаи точно тези цветове беше трудно да се видят.
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Да, и на мен ми направиха впечатление вълнените, та от там ми дойде идеята да разровя шкафовете на майка ми за догодина. Даже мисля сама да си боядисам червена прежда - много амбициозно занимание, но ако започна по Коледа, все ще успея да сколасам за март :221 :221 .
Днес ми пристигнаха "котешките" стикери, довечера ни чака лепене и ако успея, ще пусна някоя и друга снимчица :D . Като се гледам, съм доста по-развълнувана от дъщеря си :221 :221 .
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

dexter написа:Чудни мартенички, Вер :954 ! И аз правя тази година, заедно с Яна - за всички деца в градината и за госпожите, за всички от семейството :). Личи им от далеч, че са домашни, тук-там разкривени, но пък в това им е чарът :221 . Направихме и венец за входната врата от лозови пръчки, бели и червени конци и мартеници. Мисля това да ни стане семейна традиция - аз определено много се забавлявам и си почивам с такъв род дейности. Но за другата година ще се подготвя по-добре, мисля да си набавя вълнена прежда и други украси :).
Декс, много ми хареса идеята за венец от лозови пръчки с преплетени бели и червени конци - много българско и изпълнено със съдържание. :326 Жалко само, че за този първи март вече е късно да си сложим и ние такъв, но за другия..... можеш да ни подсетиш :) .

Верче, намирам паното за много оригинално - БРАВО!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Публикувай отговор