Отвънка ухае на пролет, отвънка е синьо небе...

Свобода на словото
Заключено
Mrav4o

Re: Отвънка ухае на пролет, отвънка е синьо небе...

Мнение от Mrav4o »

Момичета, затрупахте ме с рецепти, много ви благодаря за съдействието :329 :923 :329 :923 :329 :923
А какво мога да му дам, за закуска? Макарони може ли?
А наденици, кебапчета, мога ли да му давам, аз мисля, че не може и снощи мъжа ми взе и не исках да му дам. Аз по принцип съм против надениците, но на сръбска няма как да устоя :954
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

mari_ko написа:/можеш да ги прецакаш както си искаш /
:955 :955 :955 :955 :955 Точно така - хахаха.
Ако знае какво му правя. След време ако не обича да се маже с мазни неща, като баща си, ще му разказвам как като бебе съм му слагала мед на гърдите :1062
mari_ko написа:паралелно с диетата да му даваш и чая.
Вчера мъжа ми взе билките и днес му направих ок. 600-700мл и вече е изпит :1062 По-късно пак ще му правя, и каката ще намаже, няма къде да ходи :1062
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Еми, извинявай за въпроса, но ти православна християнка ли си или католичка? Питам заради изповядването. Нали знам, че при католиците го правят, а при нас, православните, не знам дали е като традиция, в смисъл всяка събота или неделя да е задължително, а на мен преди години, като ми беше много тежко исках да си поговоря с поп, да ми олекне, но бях с малката и все не намирах как да отида.
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

mari_ko написа:Аз купувах оризови блокчета, правех нишестенца без мляко, супи без застройки,
ХА, оризови блокчета, още какви ли неща ще науча тук :1044 :1062 Но все полезни ще са. Трябва само да се пооцикля в магазина, докато науча на кой щанд са наредени, ако ги има в близкия магазин де.
А за супата, ми е лесно, аз застройката я правя само с жълтък, преди години я правех с кисело мляко, брашенце, малко оцет и яйце (мисля че цяло можеше) - топла застройка правих, но отдавна не съм си играла така.От свекърва ми се научих да слагам само жълтък.
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Затрупах ви с постове :222 , но няма как да не споделя, че ходихме на доко и има леко зачервено гърло и заден секрет. Пита ме какво му давам и за първи път на нея споделих какво му давам, каза ми да добавя нещо друго, тогава и обясних, че цяла зима за хремата съм се справяла за 10 дни с тези лекарства и тогава се съгласи с мен. Казах и че му е пресипнал гласа и тя каза, че няма предпоставка за ларингит, щом диша добре и през носа и така, за сега сме добре, но диетата ще си я минем
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Казах и че му е пресипнал гласа и тя каза, че няма предпоставка за ларингит, щом диша добре и през носа и така, за сега сме добре

Е, това вече е добра новина :524 . Дано всичко се размине!

За закуска царевична палачинка със всякакви вариации - конфитюр, лютеница и варено яйце, шунка, зехтин и шарена сол. Макарони не става, т.к. са от пшеница. Сещам се, че има оризови спагети - може да ги замениш с тях, аз не ги харесвам много, но моите ги ядяха като съм правила.
Относно месото - давала съм по време на диетата, някои препоръчват да се избягва, мнението на Доктора е, че може, но при толкова малко дете бих избягвала кебапчета и наденици - доста сол, сланина и т.н.
Ако се сетя някоя рецепта ще я пускам в кулинарния, там има спец. тема.
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Еми,много сте чаровни и двете!
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Мравчо, православна христианка съм, за първи път постя, не съм съвсем наясно, в неделя когато ходихме на църква отецът ме посъветва след като постя цяла седмица в събота да отида да се изповядам :1044 след като решихме с мъж ми да си отидем на село ако всичко е ок с децата,просто отидох днес да попитам дали мога през другата седмица, да отида да се изповядам и пречистя, той отговори че се правело в събота, така че трябва и другата седмица да постя! Горе долу това
Сега са Великите пости доколкото знам, не съм съвсем наясно, но изглежда че след пост трябва да се направи изповед и пречистване така разбрах
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Добро утро момичета, желая ви лек и слънчев ден.
Бързам, но исках да ви споделя нещо, което ме изуми и потресе в пълния смисъл :eek: :eek: :eek: :shock: :shock: :shock:

http://www.monitor.bg/article?id=284789" onclick="window.open(this.href);return false;
А като ученичка си мислех, че няма по ужасно от това да пушат марихуана в тоалетните.
И нещо противоположно
http://www.monitor.bg/article?id=284762" onclick="window.open(this.href);return false;
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

:526 Вал, Честит Рожден ден :1108Желая ти най - вече да си жива и здрава. Другото се купува и печели, и всичко зависи от теб.
Весело изкарване на празника и довечера ето така :1003 да духнеш... свещичките :1062 :329
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ЕМИ написа:Момичета ето малко снимки от тържеството вчера
http://s609.photobucket.com/albums/tt172/emirosi/" onclick="window.open(this.href);return false;
Емка, много ти е чаровна пчеличката :) . А на една от снимките ми заприлича адски много на тебе:

[img]http://i609.photobucket.com/albums/tt17 ... 1300867013[/img]

Искрено се надявам, че днес сте много по-добре и ти си по-спокойна. Лично аз се наслаждавам на уникалността на тези мои 3 дни болнични - с децата съм, те са щастливи, а Коко ми каза, че понеделнишкият следобед му е бил най-веселия в живота.... Бела ми пее: "Мамо, колко си добричка. Колко се радвам, че сме заедно....... !" :cry: :cry: ....... Без коментар.

Вчера минахме през педи и се оказа, че й е силно червено гърлото и каза, че не е за АБ, но е добре да вземе Бисептол. И този път аз не се противопоставих. Защото ми писна да се обяснявам как от месеци Бела все нещо подкашля. Изпитах 100 неща вече и мисля, че дойде момента за нещо по-силно. Та така. Вчера не съм й давала нурофенче и поддържаше 37,5 целия ден, а вечерта се качи до 38. Така я оставих да спи и тази сутрин се събуди без Т :954 . Лошото е, че Коко се оплаква от болки в гърлото и го чувам да кашля, но с него ще се действа по друг начин.

Сега отивам да готвя сърН(м)ички за вечеря и едни сладки макарони на фурна. После, живот и здраве, ще останем на слънце с децата да играят. Отделно искам да си купя и разни цветарски изкушения :985 от Кауф-а - сега са на прИмоция.

И така - отивам да изпълнявам план-графика. :D
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено