Нов спам на вратата почука: "Кой е вече тука?"

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Нов спам на вратата почука: "Кой е вече тука?"

Мнение от cvety_rz »

Дпбро утро :954
Цони,много добре и много вкусно изглежда сиренцето.Успех!
Чери, много сте сладки всички.Страхотен купон се е вихрил :1131
Фюти, успех и на теб.
Смехурко, браво :826 за линийката
При мен няма нищо ново.Май сме леко болни пак :126 тоест хремави.Истинаха ли в това време променливо :1044 Цяла зима почти не сме боледували а сега не се свършиха тия сополи.Ще си ги лекуваме нали, Чери ?!
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
valrus

Мнение от valrus »

Добро да е утрото и от мен! :1057
Благодаря на всички Вас,които ме зарадвахте с пожелания за моето момченце!Той порасна,но аз все още не мога да го повярвам!Защо ли.......?
Празникът му беше предимно в градинката,вкъщи се събрахме с баба и дядо и прабаба,много беше щастлив!
Цони,браво и похвала за това,с което си се захванала!Много ми се искаше да дойдем на празника,но пустите им средства–все не стигат.Мога ли с добра енергия и желание да присъствам.Вярвам,че ти ще ни пуснеш клипчета.
Фюти,да не би да има капсулиран ечемик и оттам да сълзи очето?
Верка,изчетох пътеписчетата и разгледах клипчетата–определено ме заплениха!
Чери,малката ти е много "бойна"пеперудка!Дай "рецептата" за момиченце... :1095 :1140
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Вале, вчера не съм влизала и съм изпуснала, че си имала много хубав повод.Да ти е живо и здрави момчето(малко на патерици) и Бог да благослови цялото ви семейство :1057
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

:923 :923 :923
И аз пропуснах вчера Вале,та сега на патерици,но от сърце желая здраве и много слънчеви дни за твоето момче! :225
Мацки,никакво време нямам,не съм чела и назад :126 Празника ми в градината е на 19. 05, а както се казва сме до кривата круша.Тръгвам си по-късно, ходя по-рано....Колежката ми е в ролята на храст и всичко е на мой гръб :328 :126 Ще се справя!!! Вдигнах си летвата високо през последните години и нямам право на провал.Само дето с предишната колежка работата беше песен...
:329 :329 :329
Слънчев и усмихнат ден ви пожелавам! Хайде на въртележкатааааа :954 :954 :954 ЦЪК
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
emi-1

Мнение от emi-1 »

cvety_rz написа:Вале, вчера не съм влизала и съм изпуснала, че си имала много хубав повод.Да ти е живо и здраво момчето(малко на патерици) и Бог да благослови цялото ви семейство :1057
И от мен най-добри пожелания!!!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

emi-1 написа:
cvety_rz написа:Вале, вчера не съм влизала и съм изпуснала, че си имала много хубав повод.Да ти е живо и здраво момчето(малко на патерици) и Бог да благослови цялото ви семейство :1057
И от мен най-добри пожелания!!!
А от мен - най-добри въпроси :1058 : КЪДЕ СТЕ? КАКВО ПРАВИТЕ? ЗАЩО НЕ ИДВАТЕ ПОНЕ ЗА МАЛКО ТУК?
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

Аззии съм тук :221 :221
Ко праим - нищо, ама от сърце :221 :221 Шегувам се....труд кипи усилено :)
Вчера ходих на танци манци и ни снимаха клуба от БНТ, само дет не знам кога ще се излъчва. Днес сутринта станах рано рано призори за да ходя на Шитнес :221 и така поднових отново моята серия. Бях стопирала процеса за около месец, то уж за малко се отпуснах и глей цял месец минало :1044 Сега ще спортувам активно, ама само месец и после ще са само разходки :954
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Аз да помоля за силно стиснати палци днес и много положителна енергия :923

Иначе при нас все едно и също. Каката направи един хубав пристъп от алергия и я оправих за 1 ден с хомеопатично. Малката хала днес има тържество от народните танци в градината.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Аааааааааа, така - малко, ама от сърце! Елито, да не забравиш да уведомиш цялата мечешка общественост кога ще ви излъчват!!! И да ни научиш на другата среща на мечешко хоро :1062 :1062 !

Мими, да разказваш много и обширно за тържеството от днес! :lol: А ако решиш, можеш и да споделиш как си се справила с пристъпа!

Мен нещо ме наболява главата, а вчера - гърлото. Мисля, че вирусът на децата се пренесе и на моя територия. Но като цяло се чувствам добре де. Успях да си събера мислите от пътуването през почивните дни и родих отново :lol: , ама разказ: Един ден повече българка!

Сега ще обядвам, че да не взема да се загубя нещо поради отслабване. :221 :221
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Пристъпът беше бронхиален. Както си поеме дъх и се закашля. И така след 90 мин непрекъсната кашлица ми се обади класната й да ходя да я взимам. Педиатърката потвърди, че е алергична кашлицата. Носът беше малко запушен, но не и обилно течащ. Боляха я пак уши. Гърлото чисто, няма Т. Според педиатърката беше за Синекод, инхалации с Вентолин, Биозин и още нещо което забравих. Хомеопатът ми потвърди, че алергизирана в уши, нос и гърло. Даде ми Цепорекс 30. Дадох й една доза и на другия ден не е кашляла хич. Но все още се обаждат ушите. Пак дадох втора доза, сега май е по-добре.
ellyto

Мнение от ellyto »

Ако разбера кога ще бъде ще съобщя :221 Смея се, защото мен тази част не ми беше особено интересна и пропуснах подробностите, че искат и на живо някои хора да участват и аз се изнизах настрани.
А иначе за мечешкото хоро :1069 :1069 ами какво да ви кажа :1069 :1069 като го науча аз самата, ще ви науча и вас :1069 :1069
Черитке, да мориш тези вируси бързо, щотото така не ми харесва :1058 :1058 Да се включа и аз да ги моря :1069 :1069
Забравих да разкажа вчера какво успях да направя, дай боже всеки път да се получава по този начин. Снощи ме хвана главоболието, изразена пуслираща болка в ляво, която обикновенно преминава към мигрена, която с нищо друго не мога да овладея освен с хапчето Имигран. Но снощи викам да пробвам с разни алтернативни нещица, че ако това хапче спре да ми действа поради повишена употреба, направо ми е спукана работата и направих си аз аромалампа с масло от мента (много добре ми се отразява докато се къпя), направих си компрес с топла вода (обикновено го правя, ама не винаги помага), сложих си малко масло от мента на врата и слепоочията и пих тинктура от зимзелен (май така беше) и главоболието ми мина и да ви кажа много бях щастлива снощи, че сама успях да си помогна :cool:
А пък днес изпратих един красив букет с цветя на работата на майка ми, ей тъй без повод, за да я зарадвам и тя беше много щастлива и се разчувства и та и по тоз повод съм щастлива. :razz:
Последно промяна от ellyto на 10 Май 2011, 13:53, променено общо 1 път.
Заключено