ехо 2 и още нещо

Свобода на словото
Заключено
Ver

Re: ехо 2 и още нещо

Мнение от Ver »

valrus написа:Любов,Добро,Усмивки,Слънце,Рай-ха сега,тълкувайте де.Вер ,сънувах те,че се познаваме тоооолкова отдавна,че дори бяхме на екскурзия,нямаше мъже,деца,бяхме още момичета.Малееее,полудявам....или сме се срещали в предишни животи :1044
А, много лесно го тълкувам :954 Дословно :1062
Вале, в едно любимо филмче казаха нещо, което намирам за истина: "Понякога връзките между душите са толкова силни, че се проявяват в различни животи".Тук принципа за привличането на противоположностите не важи :) Привличат се сходните неща. В този ред на мисли, никак не е чудно да сме се познавали (както и с други момичета от форума). Може би някога ще разберем?! :222
олеся

Мнение от олеся »

Е, като попрочетох в тая тема, видях кой ми е сложил тоя респектиращ ранг. Дъщеря ми ще се изкефи :fan , защото буквално я цититаш :plezya se :222 :plezya se :222 :plezya se
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Добро утро!
Сервирам ви кафе, пожелавам ви лек ден и отивам да си пия моето,
докато не са станали малките :222
[img]http://2.bp.blogspot.com/_smNWb5p_dok/T ... %D0%B0.jpg[/img]
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Добро утро и от мен, станала съм отдавна и пия кафенце със зелен чай :D ,
Днес ще ходя с една приятелка в Хиполенд имали рожден ден и щели да продават с 25% намаление, аз вече съм решила да купя на Алекс подходящ стол с масичка защото както казах много рисува и трябва да и е удобно, дано открия нещо там което да ме грабне и ще се опитам да се подготвя с подаръчета за Коледа!
Приятен ден момичета :D
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

ЕМИ написа:Добро утро и от мен, станала съм отдавна и пия кафенце със зелен чай :D ,
Днес ще ходя с една приятелка в Хиполенд имали рожден ден и щели да продават с 25% намаление, аз вече съм решила да купя на Алекс подходящ стол с масичка защото както казах много рисува и трябва да и е удобно, дано открия нещо там което да ме грабне и ще се опитам да се подготвя с подаръчета за Коледа!
Приятен ден момичета :D
Еми, приятна разходка и дано си харесаш практичен и хубав подарък за детенцето ти.
Дядо Коледа ще донесе на каката масичка със стол, поръчка от майка ми.
Преди РД на малкия заедно гледахме подаръци и малката видя стол и масичка, но нищо не каза.
Преди нейния РД баща и говори за подаръци, но не и казва какво ще и купим, а вече си бяхме решили да е тротинетка.
Заръча че иска стол и маса, и понеже нямаше как нито сега да и купим, нито да я разубедим и казах че ще пишем на дядо Коледа :222
Голямата ми кокона се съгласи.
За Коледа бяхме решили друго, но се навихме това да и купим, а то струва 60 лв.
По-късно майка каза че ще ни прати пари като е в Италия и да и го купим, така ние пак трябва да мислим за подарък.
Та ако всичко е наред, на Коледа моята принцеса ще има къде да рисува, ама пак ще е безпокоена от братчето :222
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Добро утро и от мен! Хубав ден и приятни почивни дни))
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
олеся

Мнение от олеся »

Мойта дъщеря все още вярва в дядо Коледа, а е вече на 11. Мисля, че дойде момента на истината, но как да стане така, че магията да си остане вътре в нея :426
Ver

Мнение от Ver »

Олеся, ето го отговора за мен (и аз вярвам в Дядо Коледа, ние си го наричаме Коледния Дух) :222 :
Магия в празника има щом има Любов, мисъл за другия (дори непознат човек), щом има спонтанна усмивка, щом си задаваме въпроса с какво да зарадваме хората които обичаме, щом усещаме онова треперливо чувство особено, когато подготвяме празника. Магията не може да изчезне, докато вярваме в нея ;)
Ти вярваш ли в магията на Коледа? Ако, да значи, че ще ти много лесно да го обясниш на момичето си.
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Ver написа:Олеся, ето го отговора за мен (и аз вярвам в Дядо Коледа, ние си го наричаме Коледния Дух) :222 :
Магия в празника има щом има Любов, мисъл за другия (дори непознат човек), щом има спонтанна усмивка, щом си задаваме въпроса с какво да зарадваме хората които обичаме, щом усещаме онова треперливо чувство особено, когато подготвяме празника. Магията не може да изчезне, докато вярваме в нея ;)
Ти вярваш ли в магията на Коледа? Ако, да значи, че ще ти много лесно да го обясниш на момичето си.
:524
олеся

Мнение от олеся »

Ver написа: ... Магията не може да изчезне, докато вярваме в нея ;)...
:123 затова очаквам с нетърпение тези дни :123
valrus

Мнение от valrus »

Ама,Олеся,защо трябва да се спира да се вярва в Дядо Коледа,аааааааааа :329 :plezya se Аз също вярвам и се надявам някой*доброжелател* да не каже на детето ми...,че няма. :423 Моята зълва преди години сама си настройваше децата,че това било измислено,дъра-бъра,така ме беше ад,но сега моето дте (на 4)си вярва от сърце. :1095
Верка,съгласна съм с теб,всичко което казваш е точно така.
Хей,Мравчо,супер си щом си оправила дечицата без АБ :923 Кафето ти е суууупер.
Заключено