Добър ден! Изтупурквам се тук най-сетне!
Бубка, радвам се да те "видя". Честно казано бая си мислих, че следващият ти постинг ще е с благата новина

, ама..... ще го почакаме още малко. И да, представи си бебка ако се роди тия дни, каква хала ще ти е - като февруарското време навън :lol: :lol: ! Важното е да е жива и здрава!
Мили празнуващи на вчерашния ден - Валче и ЛиР, желая ви щастие, вдъхновение и споделеност!
Каква да ви кажа за мен?!? Ако знаете само каква пъпка ми е излязла между веждите..... дано не ви се налага да водим близък разговор, че може да ви бръкна в окото

. Брей, нещо се охормоних тези дни, но като цяло това да е. Бях писала някъде, че миналият вторник закъсах с колата пред блока и ми се наложи да рина с голямата лопата. В резултат - възбудих си отново плексита..... И хем знам, че е това, и пак нямаше сила, която да ме спре да ида по-рано на мамолог, т.к. болката беше в дясната гърда, ама точно в гърдата. Е..... проблеми както се изрази мамо-то с "млечната жлеза" нямам, а другите "не ме интересуват"

. Мил човечец.

Междудругото той си ме "успокои" толкова приятелски, че единственият ми шанс да не се разболея от рак, е да го посещавам лично него веднъж годишно, че още ми бръмчи онази фраза от монолога му: "Жените, идващи на мамографски преглед в тая колака (ДКЦ-то) си мислят, че могат да се спасят, ако се разболеят. Никакъв шанс - техниката е толкова стара, че не хваща туморите в ранния стадий, когато са напълно лечими!" :shock: :shock: Обаче спирам с негативизма!
Защото ми е бодро и то много днес! Знаете ли вчера какво ми внесе страхотен цвят в започващия ден - аз и Момчил бяхме си купили взаимно подаръци за деня. Без да знаем, без да се наговаряме, от 2 различни места сме купили.............. по 1 бутилка вино, испанско, от една и съща област на Испания, на една и съща винарна

иииии слава богу..... от различен сорт грозде

. Обаче ми стана едно..... как да кажа - знаем настина какво ще зарадва другия и ще бъде оценено. И отделно от това сме проявили един и същи вкус. Вярвайте ми, испанско вино с него не бяхме пили, но явно подсъзнателно сме го искали много силно. Еееее, пийнахме го снощи

и тази сутрин се питахме не дали, а колко ни болят главите

. Междудругото, понеже бях снощи на немски, Момчил сготви страхотно ястие - свинско месо, задушено и печено на фурна с 3 вида сирена и горчица. Щом и децата го ядоха, значи можете да си представите колко вкусно е било. А че беше отлично мезе за испанското вино....... това май е ясно.
Линди, гледам ти розичката и опаковката към нея...... няма нищо случайно лилаво в тях!
Знаете ли тази сутрин колко красиви снежинки валяха тук в София....... уникални, малки, нежни, красиви, крехки, белокрили....... За съжаление нямах фото, но ги снимах с телефона си върху капака на една червена кола. И въпреки недоброто качество на снимките, надявам се да внесат хармония в деня ви.........: