Здравейте мили момичета
Нямаше ме известно време, но сега съм тук

Дано да е за хубаво
Аз миналата седмица се размазах от почивка и ядене

Сега трябва да отслабвам, ама нещо хич не мога да се организирам. В офиса постоянно има празнуващи и ми е малко трудничко да не си взимам от вредните неща, които слагат по масите

Но ще се справя де, няма чак толкова много за сваляне, но все пак трябва да се работи по въпроса.
Бях в едно село в Родопите (близо до Смолян) и беше супер, независимо, че времето беше криво, но пък беше много свежо, не много студено в приятна обстановка, с приятна компания, камина, домашно вино и много ядене, вкусно ядене.Идилийка беше просто. Много хубаво си починахме там, жалко, че е толкова далече и е толкова разбит пътя иначе сигурно по-често щяхме да ходим там. Ходихме и във Велинград на спа и да ви похваля място, което не е скъпо и си заслужава човек да отиде - база на НС. Всичко е новичко, много приятно, в ресторанта е евтино и вкусно. Стаята е 48 лв., храната ни излезна за 3 дена за двама души някъде около 100 лв. - като в тази сума влизат и обяд и вечеря, с бири, вино, салати, риби, готвени и десерти. Басейна е с топла минерална вода. В общи линии, ако някой иска да ходи във Велинград на басейн, препоръчвам това място, което по нищо не отстъпва на другите хотели, в които искат по 150-200 лв. на вечер.
Бубе, не знам дали ти казах, ама и според мен малкото бебе Чавдара е страшно сладка

А на другите снимки изглеждаш много хубава, така че каквато и прическа да избереш ще си много хубава. Радвам се, че напоследък си доста активна във форума. Справяш се значи с времето
Чери, каква одисея, какво нещо с тези зъби. Аман значи от идиоти, които не си разбират работата. Много жалко, че вместо да ти помогнат са те нахендрили в още по-голям филм. Дано скоро ти мине, знам колко много може да боли един мъдрец или венеца около него. Ужасно е просто и ти пожелавам скоро да забравиш що е то "мъдрешка" болка. Успех в местенето. Заинтригува ме с Фиткърва, и проверих що е туй и къде има позиции из Софията и видях, че има съвсем на близо до Мола-та, което ще ми е много удобно след работа. Обаче напоследък имам доста гръбни проблеми, не знам какъв му е случаят, но от известно време бая ме боли, а миналата седмица правих упражнения в един басейн и явно нещо му сторих и после бях като ударена в кръста. Много болка, много нещо....та се чудя дали ще е подходящо. А и сумата е 79 лв. за месечна карта (която е неогрничена, което е отлично т.е. можеш всеки ден да си ходиш ако искаш). Има само месечни карти и три-месечни карти, което вече ми се вижда много - да извадиш на куп 170 лв. си е доста.
Аз от доста време се каня да правя упражнения вкъщи, ама нещо съм зле с организацията. Иначе в сайта фитнес инструктор, има много готини тренировки. Труднички са, но ако човек има време да се занимава вкъщи, няма да му трябва да дава пари за фитнеси и други неща. Разбира се трябва да имаш място и време където да ги правиш и поне 30-40 минути, в които никой да не те обезпокоява. От известно време се каня и да почна да правя по Норбеков разни упражнения. Ама и за тях още не съм се наканила.

Много съм зле, ама трябва да се стягам вече. Сега ще прочета книгата и наставленията и ще се опитам да започна. Има идеи за тренировка на емоции, на чувствата и мислите, които много голямо влияние оказват на събитията и на случките в нашия живот. В тази връзка, много ми допадна следната фраза:
"Хората страдат не от това, което се случва, а от отношението си към случващото се."
Фюти и на теб успех с новия ресторант.
Целувки на всички.