Слънцето целува топло върхa на снежната гора...

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Слънцето целува топло върхa на снежната гора...

Мнение от cvety_rz »

олеся написа:Ох, земята пак подскочи! ДО КОГА???
Беше верикално, както си седях на стола ме повдигна. Добре, че всички в къщи спяха и не усетиха. Изкарах си акъла
ellis_stoyanova написа:писах,писах и всичко се изтри,пиша от тела на зълва ми,преживяхме ндщо ужасно..на 5 етаж сме,бях сама с децата,всичко падаше,нечовешки ужас,снощи отново се разтресе всичко,дано всичко мине,много ми е крйво,липсвате ми ужасно,
:923 :923 :923 :923 :923
Милите ми те.Надявам се, че вече всичко е приключило :!:
:923 :923 :923 :923 :923
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ехейййй, здравейте всички вие! Привет от Филибето, Пълдин, Филипополис..... :1062 :1062 :1062 . Не мога да дам актуална инфо относно земетръсната обстановка в София, защото очевидно не сме там :lol: :lol: . Ама и толкова по-добре! В Пловдив сме си и трябва да ви кажа, че съм толкова приятно изненадана и очарована от любимия ми град!!! Знаете ли какво става тук, в столицата на Тракия?! Това, което се дължи на града от десетилетия - откриват, реставрират и консервират древната му история! Римският стадион, който се намира под половината главна улица на града вече е достъпен за посетители! Да, вярно е, че само входът е открит засега, но се работи и по останалата част. И когато и тя е готова, то всички ще можем да видим това огромно съоръжение на древността, само на метри под краката ни! Удивително е! Отделно от това е почнало разкриването на останките от форума - така да го кажа мегдана на древния Филипополис, като ако е вярно, това, което се чува, е, че одеонът ще бъде напълно възстановен. Почнало е и доизграждането на античния театър....... Казвам ви, ако всичко свърши така както е замислено, ще имаме град, достоен да съперничи на Рим! И съм съвсем сериозна.

По време на сегашните празници има дни на римската култура. Днес присъствахме на възстановка на римска сватба, на гадаене по птици, на гладиаторски борби, търг на роби и демонстрация на римски и тракийски оръжия. Всичко това на древния одеон, който се намира съвсем, ама съвсем малко встрани от главната. Утре, на римския стадион ще има отново някакви възстановки, от които запомних само - демонстрация на древна мода и римска кухня. :954 Ще разказвам повече като ги видим!

Та така - изкарваме си добре. Което щеше да е съвършено, ако ................ не ме беше заболял мъдрец онази вечер. Вчера сутринта съвсем вече беше ясно, че трябва да направя нещо с него, т.к. ме болеше много силно. Това е последния ми неизникнал мъдрец. Отидох на спешния център в Младост преди да тръгнем към Пловдив и....... там докторката ми предложи да ми изреже венеца, който покрива мъдреца и му пречи да изникне, защото това е проблема. И аз се съгласих..... еееееееее няма такава болка! Венецът ми го махна докато бях с упойка, но като ме пусна тя и като се комбинираха болката от абсцеса преди това и раната........... уау, щом се отказах доброволно да карам до Пловдив, то това трябва да ви говори за какво става въпрос. Тук пих хексалгин и се поспасих от ужаса, но ченето още ми е схванато и трудно мога да ям да речем шопска салата, защото доматите и краставиците, колкото и да са ситно нарязани, пак са едри.... :1052 :1052 :1052 . Та тъй!

Оставям ви с пожелание за хубави сънища! :954 :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
valrus

Мнение от valrus »

Ей,Чери!
Ти ме уби! :329 :923 Видяла си неща,които аз все още не бях,но днес имаше ЛЛЛ среща/баш на Центъра/ и успях да мина и да видя всичко това.Иначе мразя тъпата Главна :221 ,защото при хубаво време само се бутат и не можеш да се разминеш от хора.Виж Градската градина е друго нещо......високи дръвчета Гинко...прохлада,приятно,майки,бебета.....Пък и аз съм далеч от Главната,градският транспорт не ми е от любимите средства за придвижване поради много фактори.......и единствено през уикенда ходим с мъж ми/с колата/.Обичам повече да сме сред природата отколкото в запрашения град.
Иначе ние сме добре,сращата на ЛЛЛ ми подейства доста адреналиново и ми е готино,защото тази седмица беше тежка и напрегната1,тъй като бащата на съпруга ми почина.....абе..депресия,но успях ,в името на децата,да се съвзема.
Хубава вечер от мен!
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Здравейте момичета! Няколкото почивни дни с децата ми се отразиха много добре, порадвах им се отпочинах си, отидох на фризьор, само дето Роската е на работа всичките дни и не можах да го видя! А той много ми липсва. Сега очаквам новата седмица, ще бъде тежка и трудна. Все още ходя с нежелание и напрежение на работа. Не спирам да мисля за работата си за предстоящите дни. Не ми се ходи. Чувствам се гадно там, объркана. Има доста злобни и гадни хора. Но въпреки това се гордея че успях да остана до сега.
Крисчо от три седмици е болен. Оправи се за няколко дни и пак вдигна температура. Сега от два дни не е вдигал, но пък има някакви странни пъпки и подкашля, утре татко му ще го води на лекар. Сигурна съм че няма да има нищо сериозно.
На мен пък ми закъснява 17 дни. За първи път ми се случва, направих два теста но са отрицателни. Предполагам че е от напрежението. Дано да ми дойде скоро.
Поздрави на всички и до скоро. Липсвате ми много. :923 :923 :923
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Добро утро!
Едно е сигурно - тази седмица ще ни върви по вода :))
Аз ви желая усмихнат понеделник и успешна и щедра седмица!...Вярвайте в себе си и бъдете щастливи!

[img]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4174_n.jpg[/img]
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Добро утро и от мен )) :954 Пожелавам Ви приятна седмица )))
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте и от мене. Почти е сигурно, че влизането ми тук тази седмица ще е апокрифно. Почваме с преместването на офиса ни от днес, та до края на ............. света :1062 :1062 . Имам да събирам вещи, а част от тях и ще нося.

Ще ми се да ви кажа (предупредя) преди да си правите каквато и да било зъбна манипулация, да мислите хубаво. Онова, което трябваше да ми донесе облекчение за почивните дни, т.е. "цепването" на венеца над никнещия ми мъдрец, се превърна в сериозен абцес, за който и тази сутрин посещавах зъбар преди да тръгна към работа. 3 дни съм карала на хексалгин, докато накрая усетих, че нещата не отиват хич на добре и в крайна сметка дежурният зъболекар в Пловдив ми източи доста гной от венеца :1052 :1052 :1052 . Няма да ви говоря за болката, която и в момента търпя..... БЕЗДАРНА И НЕКАДЪРНА РАБОТА......... Дали се умира от зъб ли?!? Ами в България - СЪС СИГУРНОСТ! :126 :126 :126 :126 :126

Сега зачезвам да стягам кашони. Студено ми е, замотана ми е главата, но няма накъде..... ще се действа.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Добро утро! Навън взе,че изпече :954
Къде сте бре народе!?
Чери, докъде стигна с преместването?Как е зъба?И не се коси-щом до сега не си умряла,няма да е :221 :221
ЕМИ :923
Зори,ти пари за връщане остави ли? Ха мини драсни някой ред...
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

:954 :954 :954 :528 :954 :954 :954
Хубава седмица и от мен :923
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
tita

Мнение от tita »

cchery написа:преместването на офиса ни от днес, та до края на ............. света :1062 :1062 .
Чери и мен това ме очаква от следващата седмица. Обаче освен офис, ще местим и склад ...Неприятно занимание, но няма как. :)

Добре, че поне спря да вали. То не беше дъжд, не беше чудо ... цяла седмица.
Слънчеви дни пожелавам и аз на всички мецанки! :954
ellyto

Мнение от ellyto »

Здравейте мили момичета :954
Нямаше ме известно време, но сега съм тук :) Дано да е за хубаво :221
Аз миналата седмица се размазах от почивка и ядене :954 Сега трябва да отслабвам, ама нещо хич не мога да се организирам. В офиса постоянно има празнуващи и ми е малко трудничко да не си взимам от вредните неща, които слагат по масите :plezya se :plezya se Но ще се справя де, няма чак толкова много за сваляне, но все пак трябва да се работи по въпроса.
Бях в едно село в Родопите (близо до Смолян) и беше супер, независимо, че времето беше криво, но пък беше много свежо, не много студено в приятна обстановка, с приятна компания, камина, домашно вино и много ядене, вкусно ядене.Идилийка беше просто. Много хубаво си починахме там, жалко, че е толкова далече и е толкова разбит пътя иначе сигурно по-често щяхме да ходим там. Ходихме и във Велинград на спа и да ви похваля място, което не е скъпо и си заслужава човек да отиде - база на НС. Всичко е новичко, много приятно, в ресторанта е евтино и вкусно. Стаята е 48 лв., храната ни излезна за 3 дена за двама души някъде около 100 лв. - като в тази сума влизат и обяд и вечеря, с бири, вино, салати, риби, готвени и десерти. Басейна е с топла минерална вода. В общи линии, ако някой иска да ходи във Велинград на басейн, препоръчвам това място, което по нищо не отстъпва на другите хотели, в които искат по 150-200 лв. на вечер.
Бубе, не знам дали ти казах, ама и според мен малкото бебе Чавдара е страшно сладка :954 :954 А на другите снимки изглеждаш много хубава, така че каквато и прическа да избереш ще си много хубава. Радвам се, че напоследък си доста активна във форума. Справяш се значи с времето :954
Чери, каква одисея, какво нещо с тези зъби. Аман значи от идиоти, които не си разбират работата. Много жалко, че вместо да ти помогнат са те нахендрили в още по-голям филм. Дано скоро ти мине, знам колко много може да боли един мъдрец или венеца около него. Ужасно е просто и ти пожелавам скоро да забравиш що е то "мъдрешка" болка. Успех в местенето. Заинтригува ме с Фиткърва, и проверих що е туй и къде има позиции из Софията и видях, че има съвсем на близо до Мола-та, което ще ми е много удобно след работа. Обаче напоследък имам доста гръбни проблеми, не знам какъв му е случаят, но от известно време бая ме боли, а миналата седмица правих упражнения в един басейн и явно нещо му сторих и после бях като ударена в кръста. Много болка, много нещо....та се чудя дали ще е подходящо. А и сумата е 79 лв. за месечна карта (която е неогрничена, което е отлично т.е. можеш всеки ден да си ходиш ако искаш). Има само месечни карти и три-месечни карти, което вече ми се вижда много - да извадиш на куп 170 лв. си е доста.
Аз от доста време се каня да правя упражнения вкъщи, ама нещо съм зле с организацията. Иначе в сайта фитнес инструктор, има много готини тренировки. Труднички са, но ако човек има време да се занимава вкъщи, няма да му трябва да дава пари за фитнеси и други неща. Разбира се трябва да имаш място и време където да ги правиш и поне 30-40 минути, в които никой да не те обезпокоява. От известно време се каня и да почна да правя по Норбеков разни упражнения. Ама и за тях още не съм се наканила. :1062 :1062 :1062 Много съм зле, ама трябва да се стягам вече. Сега ще прочета книгата и наставленията и ще се опитам да започна. Има идеи за тренировка на емоции, на чувствата и мислите, които много голямо влияние оказват на събитията и на случките в нашия живот. В тази връзка, много ми допадна следната фраза:
"Хората страдат не от това, което се случва, а от отношението си към случващото се."
Фюти и на теб успех с новия ресторант.

Целувки на всички.
Заключено