С плодово-оризов ден- без токсини и обем

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
naskomimi

Re: С плодово-оризов ден- без токсини и обем

Мнение от naskomimi »

Здравейте, момичета!
Не ви се пишело и т.н, но все пак пишете и раздвижихте темата, което е СТРАХОТНО!!! :922
Тази тема е прекрасна и никъде другаде няма такава, а ПОД-ът със сигурност си заслужава отделеното му тук внимание. Да не говорим колко прекрасни хора пишат в нея и просто чувството е страхотно да пиша, да чета и да съпреживявам с вас. Много ви целувам! :329

Дидка, малко със закъснение, но и аз страшно се притесних като прочетох за инцидента. Сама казваш, че не си пострадала външно, но от опит знам, че психически дълго време ще си го спомняш. Дано не съм права и дано се оттърсиш по-скоро от това и го вярвам, защото ти си много оптимистичен и жизнерадостен човек. :828 Поздравления за успешния ПОД. Е, малко прегрешение, но това е нищо - важното е, че се реши от толкова време да го направиш и съм сигурна, че след него се чувстваш по-лека и пречистена.

Поздравления на всички момичета, които правят ПОД и ви се радвам много, че съживихте темата.
Аз съм твърдо за ежеседмичния ПОД и не искам да пропускам и един такъв, но за съжаление другата седмица няма да съм с вас. Пия 2 вида антибиотик и няма как. Но ще ви следя и ще вид подстрекавам :222 вие да не се отказвате и за миг от ПОД. За пръв път не ме е яд толкова на гадните антибиотици, защото знам, че е за добро. Вчера правих цветната си снимка най-сетне и резултатът беше такъв, за който се молех и просто сега трябва да пия превантивно антибиотици, за да не стане инфекция. Затова не ме е яд сега на антибиотиците, а и все пак след тях ще имам един ПОД преди детокса, а и на самия детокс ще ги изчистя гадините. :1046
Още веднъж ви прегръщам и ви желая слънчев и усмихнат ден! :922 :954
олеся

Мнение от олеся »

Днес съм на ПОД. Дано издържа. Но днес като излизах по обед и усещах, че дрехите са ми по-свободни. Значи белтъчния разтоварващ ден е дал резултат, а за днешния ПОД - не се и съмнявам, но първо да го издържа, после ще пиша ... :222
олеся

Мнение от олеся »

Да, приключих успешен ПОД. Вече съм в леглото, зъзнеща от студ ледена висулка, но доволна от себе си.
tita

Мнение от tita »

Днес съм на пода ... след толкова дъъълго отсъствие. Много ми е гот :1216
олеся

Мнение от олеся »

Днес съм на разтоварващ белтъчен ден - 2 л. мляко и 2 л.вода. За сега вървя успешно.
Утре ще съм на ПОД :mrgreen:
олеся

Мнение от олеся »

Да си отчета успешния ПОД. И на мен ми е много готино след него. :1040 :1128 :1040
zdravez

Мнение от zdravez »

Утре мисля да направя плодов ден.Дано да издържа до края, че последно време все на финала се предавам. И след това ще мина на отчет :222
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

zdravez написа:И след това ще мина на отчет :222
Здравец, нещо не виждам отчета :1044 Как мина ПОД-а?
Аз изкарах една седмица на Балкан.Тази седмица съм 2-ра смяна и няма да ми е до ПОД, ама ще гледам другата седмица да се включа, че едни 3 кг. ми лазят по нервите в последно време. :1062
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Не съм писала отдавна :oops: има няма месец :1062 Ама от време на време влизам попрочитам...
Утре и аз на ПОД :222
Дроид, на мен едни 10-ни ми лазят по нервите :221 Ама по-важно ,че преборих едни 7 кг :222 Сега бавно и славно и другите :524
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
zdravez

Мнение от zdravez »

Здравейте момичета! droidd не съм забравила за отчета. Вчера бях на праскови и вода около 2-2,5 л. Вечерта ми беше МНОГО гладно и хапнах една салата от краставици и домати. Сутринта кантара показваше 71.200 кг. :1099 .
И мен ме дразнят едни 10 кг. ,които ама хич не искат да си ходят :126 , но...... ще им видя сметката. :222 .
Скоро пак ще направя плодов ден! :923
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

здравец, :326 :922 поздравления за успешния ПОД и радостта ти след него.
И само за протокола да споделя, че когато ПОД-увах редовно, всяка седмица, бях забелязала, че когато съм на праскови-почти нищо несвалях :1044
Бубалина, ти как се справи :922
Заключено