- ВИВАКОМ - е те тези производни на тиквата разбирайте тиквеници
трябва да ни преместят стационарната телефонна линия от стария към новия офис. За тази съкровена дейност съм подала заявление още къде....... април. Стана ясно, че има техн. възможност да бъде пусната стационарна линия на новото място и си определихме ден и час за това - вчера къмто 11 часа. Когато към 14 часа не само, че никой не беше дошъл на мястото да ни пуска линията, ами и въобще не ми се бяха обадили по телефона да обяснят защо се мотат, звъннах аз на кол-центъра на Виваком. Получих най-дивашкото обяснение в историята на тази компания. И го получих днес де - след като ми се обадиха отново. Че колегите им, когато отишли на място в сградата на новия офис, не открили разбирате ли нашата фирма и си тръгнали :!: :!: :!: :shock: :shock: :128 :128 :128 :128 . Добре бе, братко, какт да откриеш фирма, която дефакто се мести и ....... дет се вика я няма на това място. Още повече, че в заявлението под графата - причина за преместване на стационарната линия съм записала СМЯНА НА АДРЕСА НА ОФИСА!!!!!!! След което ми казват, че се опитали да се свържат с мен на мобилен номер........ и ми диктуват един номер, който не само не е част от фирмата, ами го нямам въобще из контактите си нито в личния, нито в служебния телефон!!! Да не говорим, че не съм го оставяла аз на служителите във ВИВАКОМ. И последна глупост - добре, не са ме намерили на мобилния телефон, ми.............. колко акъл трябва да ми звъннат на номера на стационарната линия, която са дошли да местят! Много добре знаят, че не е спряна на старото място, защото те ще го направят, след като я пуснат на новото!
- Фирмата, която ще ни мести мебелите! Разменихме сто имейла с тях и стана ясно - в сравнение с преместването от преди 2 години не само са си вдигнали цената на артикул, ами вече и добавят в крайната оферта цена ТРАНСПОРТ поради увеличението на цените на горивото! Оки - така да е! За да си намалим в крайна сметка разхода по преместването, с колегите решихме вчера те да изнесат кашоните с лични вещи. И днес казвам на фирмата, че кашони с лични вещи няма да носят, а само мебели. Отсреща ми отвръщат, че независимо, че няма да носят, цената, която е калкулираната за тях в офертата - 45 лв ще трябва да си я платим! И това при положение, че сме говорили специално, че може да варира бройката на кашоните, т.к. преди да почна да опаковам, нямам представа колко ще са и ще се преизчисли офертата според крайната бройка! Момичето, което ми прави офертата след 3 телефонни разговора беше категорично, че или кандисваме или сделка няма да има. Едвам я накарах да ме свърже с управителя на фирмата им - грък! И с него на чист английски език
стигнахме след люти спорове и обяснения до финалната права, на която кашоните не ни се калкулират! Да знам, че промених нещата в последния момент, че сме говорили, че ще има кашони, но в крайна сметка.... защо трябва да плащаме за нещо, което не е носено?!?!
- ДОМОУПРАВИТЕЛЯ / администратора на сградата, в която е новия ни офис - не ми се обяснява с подробности, но човекът беше избеснял, че ще издраскаме асансьора му с нашите мебели и буквално спря с тяло преместването им, докато не облепим асансьора с предпазващи материали. Предполагам е прав! Сигурно! Но начинът, по който ни/ми го каза и действията му ме извадиха извън равновесие. Да не говорим, че ми каза, че върша ганьовски неща :1140 :1140 и тука явно така съм реагирала, че накрая на този "разговор" получих 2 лични извинения от него - чистосърдечни и уверение, че не е искал по никакъв начин да ме обиди или засегне! Ако знаете само как викахме и двамата!
Но накрая той самият помогна да облепим асансьора и ........ работата продължи!

Докато чаках да дойде фирмата, която разглоби мебелите в стария офис, за да ги пренесе в новия, се разходих из новата ни офис сграда. И разбира се съвсем нарочно

И това е! Прегръщам ви всички! Ели, благодаря за прекрасния разказ, с който се озовах в Смолян и Велинград! Не страдай за трупнатите килограми....... това да ти е кусура! Тита, така както са тръгнали нещата, май с теб ще се поразминаваме тая и другата седмица, щом и вие ще местите офис! МариКо, айде идвай и вечер за по една

Искам да ви поздрява всичките с една от песните, която много ми хареса от тазгодишната Евровизия - тази на сърбина Желко Йоксимович:
[youtube]75weifR47m0[/youtube]