С плодово-оризов ден- без токсини и обем

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Re: С плодово-оризов ден- без токсини и обем

Мнение от bubalina »

Здравец, поздрави и от мен за успеха!!!
Диди,аз през деня бях ок,ама едно барбекю подтурмиха у нас на двора.....и хапнах и аз :oops: През деня издържам,ама вечер направо си се превръща в проблем :???: Уж само си мезвам,без хляб,ама...
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Здравейте, мили момичета! :922
Хайде с мен утре на ПОД! :828
Обожавам го това ПОД-че! Толкова леко си го карам, а и ми е толкова леко след него! Пък и имам нужда след детокса....
От една страна се радвам, че детокса е само за три дни и после си минавам на обичайното хранене...всмисъл....не се вманиачавам в яденето все едно постоянно да съм на диета и не променям нищо...Единственото, към което се стремя, е да ям колкото се може повече салата и вечерта да съм вечеряла до 20.00 ч. Което не е малко, но по принцип ям до пръсване...дори и салата...така се тъпча, че после не мога да дишам :oops: :126 ...Знам, че е много вредно така, но пусто като на корема не му се яде, но на устата мнооооооого.. :223 И в резултат на тъпченето от свалените два от детокса единия и малко отгоре :oops: вече е върнат.
И тъй де - сами разбирате колко е важен за мен ПОД-а.
Така че утре съм на първа линия на прасковки и кафяво оризче. Ще ви чакам с нетърпение и ще се радвам някой да ме подрепи, не само психически. :222
Целувки и до утре! :224
zdravez

Мнение от zdravez »

Привет ,сладки мецанки!
naskomimi ако това ще те успокои след този детокс и аз бях като обезумяла от глад ламя-уж все салатки, все плодове пък резултата е почти 2 кг. качени . И днес се взех в ръце : до тук на около 3 л. вода + сини сливи и 2 праскови.От сливите и водата очаквам да се "разтоваря" малко, но до сега без никакъв ефект. Утре смятам да продължа на плодове и вода пък да видим до къде ще издържа.
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Добро утро! :954
Събудих се и тъкмо щях да правя принцеси и се сетих, че днес ще съм на ПОД :oops: :1062
Варя си чайчето от маточина и джоджънче, после кафето ме чака, след малко ще изчистя и накисна ориза, а в момента хапвам първата порцийка прасковки. Хи хи - като военен съм си направила програмата. :1062

Здравец, радвам се, че няма да съм сама днес :922 Само дето ми се иска да внимаваш с продължителното плодуване и гладуване....де да знам....знам, че е полезно разтоварване, но да не се вманиачим и да си вредим така..С най-добри чувства ти го казвам. :922
Аз за себе си съм решила, че ще правя всеки месец детокс, когато имам време де...Това си е доста трудно гладуване за мен, все пак три дни....Каквото и да се тъпча и прекалявам, кантара ми е критик и мисля, че с детокс и с по един ПОД на седмица ни е напълно достатъчно...Мислех си...Ние правим детокс всеки месец.....ако само сваляме, а после не си връщаме....накъде ще отидат нещата.....Може би д-р Михайлов е измислил схемата така, че да сваляме колкото е нужно за организма, после си го връщаме, но с ежеседмичен ПОД просто да си поддържаме сваленото.
Ох, пак се олях от разсъждения. Извинявайте, но сигурно вече сте ми свикнали. :razz:

Здравец, дано наистина сливките ти подействат, защото е много важно за мен като правиш какъвто и да е било вид плодуване да се разтоварваш. Аз по принцип имам проблем с това и от месец вече ям всеки ден на закуска и вечеря по три накиснати сушени сини сливи. Засега съм доволна и те просто са неизменна част от менюто ми. Ама хич не се сетих, че сега им е сезона почти и можеше на сливи, а не на праскови...Но нищо де - и другата седмица е ПОД! :)

Айде, няма да досаждам повече и отивам да си чистя оризчето.
Целувам ви за един прекрасен слънчев ден! :329
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Здравейте,момичета!Отдавна не съм се появявала тук,но ви следя всеки ден.Наскомими,и аз като теб имах проблем с преяждането,буквално си препълвах чинията с храна,да не говорим колко много тестени неща ядях,но миналата есен,след 10 качени кг си казах-СТИГА.При всяко ядене започнах да си слагам с половин лъжица по малко,от обикновено,след това цяла и така,докато порцията ми стана в нормален вид.В началото ми беше адски трудно,постояно си бях гладна,но за около месец стомахът ми свикна и вече не се тъпча,стомахът се разширява,според изядената храна.Просто опитай,сега мога да се похваля с моите 10 кг минус,без диета и спорт,разбира се,всичко е строго индивидуално,но се надявам и при вас да проработи.Момичета,желая ви успех и съм с вас!ЦЕЛУВКИ....
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Здравей, Елис! :421
Много ми е приятно! :920 Поздравления за постигнатите ти резултати и най-вече за волята по време на ядене! :826
Аз просто съм като ламята-Спаска - сипвам си нормално, но понякога ми идва в повече, защото ям мнооооого салата. Хапвам без хляб (само сутрин ям хляб и тестени) и уж не е много, но просто когато трябва да се спра - не го правя. Я да си доям салата, че да не се хвърля, я да хапна повечко, че да си доям започнатата люта чушка :1062 и просто съм невъзможна.
По принцип нямам чак такива проблеми с килограмите. Благодарение на детокс и ПОД от февруари си свалих ненужните 5 кг, които качих след стимулации и в момента съм добре на килограми. Но просто това тъпчене не ми харесва и не знам как да го постигна. Съпругът ми се кара всеки път като преям (а то е често), защото толкова ми е пълен стомаха, че чак ми е трудно да дишам. :oops: Страшна работа съм аз, но какво да се прави . Ще се опитвам да се сдържам, но тъй като се знам, че трудно ми се отдава, ще си наблягам на ПОД и детокс.
В тази връзка засега съм добре - назад с течностите и прасковите, но няма нищо. Ще наблегна на течностите след обяд, а сега отивам да хапна малко оризче.
Целувам ви и стискам палци на тези, които ПОД-уват, но не пишат! :329
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Здравейте, сладурки!
Пиша и гася компютъра, че е стар таралясник и на тези жеги още повече ми прави топло в стаята. :126
Аз изкарах добре днес. Равносметката е 5-6 праскови, 1 кафе, 3 литра вода и една шепа кафяв ориз с вода на супичка.
Остъргах си обложения език и смятам, че трябва да съм доволна. Е, няма да е кой знае какъв ефекта, защото от вчера се мъчи да ми дойде цикъла и сигурно от жегите нещо ми става и не идва нормално. :1044 Та....този ПОД съчетан с ПМС няма да има кой знае какъв ефект на килограми, но нищо де. Аз съм доволна. Нали все пак целта ми беше разтоварване?

Здравец, не писа как мина твоето плодуване и дали издържа днес?
Елис, аз така и не разбрах ти днес дали прави ПОД или просто ни подкрепяше.
Целувки, мили дами и живи и здрави утре ще дам отчет!
Спокойна и много прохладна нощ от мен!
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Добро утро отново от мен!
Влизам да дам отчет. :222
Много съм доволна за кой ли път от любимия ми ПОД. :fan Сутринта кантара ми показа минус кило и половина, колкото качих след детокса. :1216 Това е супер, защото имам нужда от такова разтоварване. Е, сутринта пак се натъпках, ама :oops: И като казвам, че се натъпках имам предвид една филийка черен баварски хляб, 50 гр. сиренце, един домат и една краставица. Не е количество, но пак ми стана тежко и не можех да дишам. :mad: Но каквото-такова. В такива моменти гледам веднага след натъпкването да не сядам, а да се движа, белким ми слегне храната и почна да дишам нормално. :1216

И така, момичета-кокичета. Надявам се и другите момичета сте приключили успешен ПОД и успешен ден, а на останалите, дето се чудят дали да направят ПОД дори и не на фазата на луната - горещо препоръчвам и ще стискам палци!
Целувки за много усмихнат и слънчев ден!
zdravez

Мнение от zdravez »

Здравейте! Поради липса на време не "минах " вчера .Резултата от плодовият ден (неделя) е - 1 кг. Вчера продължих, но вечерта хапнах 1 салата.Днес се храних-до обяд наблягам на плодовете и гледам да пия повече течности през целият ден. Резултат от комбинацията сини сливи + вода е = на нула, а толкова се надявах че ще ми "олекне".Е това е за сега от мен. Поздрави и :923
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Здравейте, момичета!
Здравец, поздравявам те за постигнатото и съжалявам за това, че е нямало ефект от сливите. :922
Мърмори написа: 1.Opium 5 CH - 2- 3 пъти по 3 зрънца. Действа към 2- 3 ден и има последействие и при спиране на приемите.
2.Морковен сок с добавка на червено цвекло редовно сутрин.
3.1 суп. лъж ленено семе се вари в 300 мл вода и се дава сутрин на гладно, мед.
Това са препоръки на Док.
Лично аз преди редовно "закусвах" със следния коктейл: 1 с.л. смляно ленено семе+1 с.л. сусам+ 1/2 ч.л. пшенични трици+ мед (ако е захаросан се добавя и съвсем мъничко топла вода( не повече от 40 градуса). МНого е вкусно и действа като четка на червата.
Поствам ти тук този цитат на Мърмори и се надявам да ти свърши полезна работа. :922

Момичета, имам въпрос.
Знам, че не е хубаво, но възможно ли е да правя ПОД по време на прием на противозачатъчни? За съжаление вчера бях на преглед и имам два задържани фоликула, заради които ми изписа противозачатъчни, които ще пия 21 дни. :cry: Не стига, че ми се отлага инсеминацията :mad: , ами и ще трябва да пия гаден боклук, за да ги спукам.
Но - няма как - така или иначе борбата за дете ми е важна и не искам да спамя повече, но пък за мен е много важен ПОД-а и детокса. А от днес - 21 дни са един ден след пълнолунието. Сигурно детокс няма да мога да правя заради английската сол и противозачатъчните, но ПОД дали ще мога на фазите на луната, пиейки противозачатъчните?
Моля ви, отговорете ми с "да" :oops: , за да се успокоя малко, че много ме хвана яд...за инсеминацията...за ПОД-а и детокса и изобщо....
Целувам ви и чакам с нетърпение отговори! :329
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

При запек аз бих препоръчала и Алумина 5 вечер,действа безотказно...
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Заключено