cvety_rz написа:
Чери, няма я камбанката за "знахар" нали днес е рожденник

Мани,
Цвете, объркАх се вече след вчерашния маратон

..... и аз като Верчето слагах, махах, сливах, трих, качвах....... ама сега вече я има (камбанката де).
cvety_rz написа:Моля модераторите да изтрият едната тема за поздравления по случай рожденния ден на д-р Михайлов.Почти едновременно сме писали с фюти.Аз си копирах пожеланието и го пейстнах в темата от фюти.Моля за извинение отново

Модераторите на вашите услуги, моля!

Така де, Зорита е била безкомпромисна.
Момиченца, вчерашният ден ми беше прекрасен. Мечтаех си....... един ден да видя мецана така раздвижена както вчера беше. Знам колко е хубаво да пишеш в по-голям форум и да имаш отговор на мнението си до 10-ина минутки.

Разбира се, това не е възможно всеки път, а и ние сме на работа така или иначе.... И въпреки това, видях че може да се получи и съм безкрайно щастлива. Толкова, че летя в кратките моменти, в които не
с.........ра

.....
Мравчо, благодаря за изумителния аромат на любов от чашката, която си ни поднесла. Знаеш ли, аз от време на време отскачам до Русе

.
Емката, ръкавицата е хвърлена, док е предупреден, че ни е необходим в интервала 13 - 13.30 часа

, така че оттърване няма!!
Вихърче, мога само да си представя какви емоции те чакат на този 15-и септември!!! Дано да сте доволни от класната - тя въпреки всичко си остава най-важния фактор за един първокласник!!!
Деца на природата, заемам се да пиша нещо. До после..... имам снимки на подаръка на док, ще снимаме и тортата и ще ви ги покажа.