ЗИМАТА СНЕЖНИ КЪДЕЛИ ПРЕДЕ

Свобода на словото
Заключено
futarela
Философска система

Re: ЗИМАТА СНЕЖНИ КЪДЕЛИ ПРЕДЕ

Мнение от futarela »

зДРАВЕЙТЕ МАЦКИ. вЧЕРА СЕ ПОЧУВСТВАХ НАИСТИНА ПРАЗНИЧНО. МНОГО ХУБАВ РОЖДЕН ДЕН НАЛИ ? Днес да видим какъв ще е деня. Пожелавам да е хубав и усмихнат !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Моля модераторите да изтрият едната тема за поздравления по случай рожденния ден на д-р Михайлов.Почти едновременно сме писали с фюти.Аз си копирах пожеланието и го пейстнах в темата от фюти.Моля за извинение отново :oops:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа: Чери, няма я камбанката за "знахар" нали днес е рожденник :mrgreen:
Мани, Цвете, объркАх се вече след вчерашния маратон :1062 :1062 ..... и аз като Верчето слагах, махах, сливах, трих, качвах....... ама сега вече я има (камбанката де).
cvety_rz написа:Моля модераторите да изтрият едната тема за поздравления по случай рожденния ден на д-р Михайлов.Почти едновременно сме писали с фюти.Аз си копирах пожеланието и го пейстнах в темата от фюти.Моля за извинение отново :oops:
Модераторите на вашите услуги, моля! :D :D Така де, Зорита е била безкомпромисна. :954 :954

Момиченца, вчерашният ден ми беше прекрасен. Мечтаех си....... един ден да видя мецана така раздвижена както вчера беше. Знам колко е хубаво да пишеш в по-голям форум и да имаш отговор на мнението си до 10-ина минутки. :) Разбира се, това не е възможно всеки път, а и ние сме на работа така или иначе.... И въпреки това, видях че може да се получи и съм безкрайно щастлива. Толкова, че летя в кратките моменти, в които не с.........ра :oops: :oops: :oops: .....

Мравчо, благодаря за изумителния аромат на любов от чашката, която си ни поднесла. Знаеш ли, аз от време на време отскачам до Русе :1028 :1028 . Емката, ръкавицата е хвърлена, док е предупреден, че ни е необходим в интервала 13 - 13.30 часа :D :D , така че оттърване няма!!

Вихърче, мога само да си представя какви емоции те чакат на този 15-и септември!!! Дано да сте доволни от класната - тя въпреки всичко си остава най-важния фактор за един първокласник!!!

Деца на природата, заемам се да пиша нещо. До после..... имам снимки на подаръка на док, ще снимаме и тортата и ще ви ги покажа.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

cchery написа:Мравчо, благодаря за изумителния аромат на любов от чашката, която си ни поднесла. Знаеш ли, аз от време на време отскачам до Русе .
Ако идваш по топло време, ще пием по едно кафе :954 :954 :954

А за многото хора във форума: важното да си помагаме и да ни е приятно, няма значение колко сме.
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Здравейте :923
Чери, вчера наистина беше прекрасен ден, не знам как си го усетила, защото ти се натовари с работа, а ние със забавление. Ако можеш снимай и поднасянето на тортата и подаръка. Нямам търпение да видя снимките :923
cchery написа: и съм безкрайно щастлива. Толкова, че летя в кратките моменти, в които не с.........ра

Че к`во ти пречи докато си летиш, само гледай ние да не сме отдолу :221
Хайде чао до после :923
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

От сутринта не съм спряла да се хиля като замаяна,докато ви чета. Влизам в детоксовата тема-за малко да се на--------я,не само щото тъкмо бях погълнала голяма чаша зелен чай. После идвам тука,уж да се успокоя-пак голям смях пада. МолА ви се бе хора,недейте така! Смилете се над мен-хората в офиса започнаха да ме гледат странно ,сигурно мислят,че изперквам!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Иначе аз вчера също се чувствах на седмото небе. Имах толкова много работа,но не ми пукаше. През 10 мин идвах да гледам как върви купона. Наистина беше великолепно,че всички се събрахме (или поне повечето от нас) по едно и също време тук.
Черитке,благодаря ти за страхотния празник и най-великата изненада,а на вас момичета-за прекрасната компания! :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

mari_ko написа:Здравейте :923
Чери, вчера наистина беше прекрасен ден, не знам как си го усетила, защото ти се натовари с работа, а ние със забавление. Ако можеш снимай и поднасянето на тортата и подаръка. Нямам търпение да видя снимките :923
Даааааааа.......... това е влязло в план-графика на събитията още през 2010 година :D :D
mari_ko написа:
cchery написа: и съм безкрайно щастлива. Толкова, че летя в кратките моменти, в които не с.........ра

Че к`во ти пречи докато си летиш, само гледай ние да не сме отдолу :221
За това не давам гаранция, както ми се разбичка вестибулара тая седмица, не само че не летя по правя линия, ами и спиралите ми са по-скоро квадратни, да не говорим за...... нуждите - както вече дадох да се разбере, там където ме свари, там......... ги върша :oops: :oops: :1135
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Ver

Мнение от Ver »

cchery написа:, ами и спиралите ми са по-скоро квадратни, да не говорим за...... нуждите
Добре, че имам въображение! А квадратните нужди дори си ги представих :1097
Последно промяна от Ver на 18 Фев 2011, 14:12, променено общо 1 път.
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Празника вчера беше прекрасен! :1119
Не съм си и представяла, че подобна атмосфера може да се създаде между хора, които не се познават и отгоре на това са по всички възможни краища на страната. Явно Мецата се знае работата и събира подходящите хора на точното място :1204 .
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Момичета, прибрах се отново на работа след срещата с док и Юлия. Изненадата им беше огормна, особено при вида на тортата :) :) :) . Мисля, че се надскочихме. :923 Но всичко по реда си.

Подаръкът беше поднесен в този си вид:
res_DSC06112.JPG
(68.78 KiB) Свалено 357 пъти
Коланът беше в много хубава кутия - вдясно до него е опаковката на портфейла:
res+DSC06113.JPG
(77.13 KiB) Свалено 357 пъти
Коланът отвътре:
res_DSC06115.JPG
(110.18 KiB) Свалено 357 пъти
res_DSC06116.JPG
(126.9 KiB) Свалено 357 пъти

Заключено